Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כבר זה זמן מה אני חושב לעצמי, האם קיים שירות כזה, שבו אני מביא את הרכב ומחזירים את מראהו/מצבו הפנימי והחיצוני למקור? בעצם, אחרי שלוש שנים עם כיסאות ילדים והילדים עצמם מאחורה, אני רוצה בסוף חופשת הקיץ להחזיר את הרכב למראה נורמלי.

כלומר, שמבחוץ יתקנו את כל השריטות הקטנות, בליטות, ואי-מושלמויות של הצבע,

ומבפנים שיצחצחו וינקו את כתמי הריפוד (במקרה שלי ריפוד בד בצבע בז'/שמנת) וכל הפלסטיקה.

קיים כזה מקום / שירות? ואם כן, מה בערך סדר הגודל של המחירים עבורו?

אני מדבר על רכב פולקסווגן פולו שנת 2011.

תודה!

פורסם

אין בעיה, אבל איך מוצאים את הנ"ל? איך זה נקרא? האם יש לכם המלצות?

וכפי שאמרתי, הרכב הוא פולקסווגן פולו 2011.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חפש שירותי דיטיילינג באזור שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה, השארתי הודעה לחברה קלין קאר.

מניסיונכם, אתם יודעים להגיד מה טווח המחירים של טיפול פנימי+חיצוני?

בנוסף, ציפוי הננו הזה שמונע ממים מלהתייבש על המכונית, כמה הוא עולה בממוצע לרכב בגודל של פולו?

פורסם

מה ניתן לתקן אצל דיטיילר:

ריפודים ופנים ע"י שטיפה רצינית רטובה וייבוש בעיקר במושבים,

חיצוני - שריטות קלות ושפשופים שניתן לבצע בהם פוליש ותיקוני מכחול,

לא ניתן לתקן צבע שרוף או מתקלף במידה ויש כאלו קילופים בלכה - רק צביעה במקרה הזה.

ביצעתי עבודה חיצונית בלבד אצל סמארט דיטיילינג בחולון לפני כמה חודשים, ידי זהב, בהחלט יצאתי מרוצה (פוליש עדין וציפוי ושטיפות מדי פעם).

ב V8 שטפתי את הרכב כמה פעמים, שוטפים בצורה יסודית ביותר חבר'ה אדיבים ומקצועיים.

יש עוד הרבה דיטיילרים במרכז, תמיד אפשר לבדוק חוו"ד של עוד אנשים.

המחירים נעים בין רכב לרכב לדעת ספציפית לא תוכל עד שתביא את הרכב לבן אדם ותראה לו בדיוק מה אתה צריך וכמה אתה מוכן להשקיע, יכול להתחיל כמה מאות שקלים (ללא ציפוי קרמי) ועד אלף + וצפונה עם הציפוי הקרמי שלדעתי חובה לאחר פוליש.

בנוסף לזכור שברגע שעשית פוליש + ציפוי, לא לשטוף במכונות שטיפה אחרת תהרוס הכל דיי מהר.

לשטוף ידנית עם חומרים מתאימים או אצל אחד הדיטיילרים, תוכל לקחת אחלה הסבר מכל אחד מהם.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...