Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי לפני כמה ימים דבר מעניין, ניתוק של המצבר ע"י סיבוב של כפתור שאתה בוחר איפה להתקין במידה והוא לא מסובב הרכב לא יתניע.

האם זה באמת יכול למנוע? קשה לי להגיד לך כי אני לא יודע איך זה מחובר.

פורסם (נערך)

מצער לשמוע על הגנבה איש. מקווה שתקבל הכל חזרה מהביטוח, זה לא יפצה על ההשקעה הרבה ששמת על הרכב והחיבור שהיה לך אליו, אבל זה לפחות חצי נחמה.

שמדובר עליי, למזלי או שלא, אני נוסע על יונאדי אקסנט 2006. רכב כזה ישן וזול אף אחד לא יגנוב. לפעמים אני אפילו לא טורח לנעול אותו. יתרה מזאת , אפילו אם אשאיר את המפתחות ברכב ביחד עם הקדשה ופררו רושה מתקתק לגנב המזדמן, אני בטוח שהיא עדיין תשאר בחניה :lol:

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
נכון מאוד: רוב מקרי הגניבה הם מוזמנים , הגנב או הגנבים יום יומיים לפני עוקבים אחרי הרכב ומוודאים שהוא חונה באופן קבוע ורק אז מחליטים ,בהרבה מהמקרים החלקים כבר מוזמנים .מה מהפתרון ? להחנות כל יום במקום אחר ,לתת לגנב לעבוד קשה ,עובדה שחנייה במקום קבוע לא עזר לפות"ש,הרכב נגנב

פתרון יותר טוב לעשות ביטוח מקיף ולהחנות איפה שבא לך...

פורסם
שאלה, לפני הגניבה שבועיים בערך חידשתי את הביטוח המקיף וחובה ושילמתי הכל במכה, עכשיו הסוכן אומר לי שלחובה כמובן אקבל זיכוי אבל המקיף "נבלע" ואין עליו שום זיכוי, ז"א כאילו שילמתי לשנה שלמה מקיף גנבו את הרכב על ה 4 אלף של המקיף הולכים אליהם?

נשמע לי קצת מוזר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

זה ששילמת בתשלום אחד, לא משנה כהוא זה.

בנוסף, ישנן פוליסות הכוללות כינון אוטומטי חינם. במידה וקיים סעיף כזה, לא תידרש להשלמת דמי ביטוח בכדי להשיב את המצב לקדמותו. רבים לא מתעכבים על הסעיף הזה, אבל הוא חשוב מאוד וכדאי מאוד לכלול אותו בפוליסה.

פורסם

המקום ספציפית ידוע כבעיתי , ידוע לי על עוד רכבים שנגנבו שם . גם החניון הפתוח מול הקניון הגדול ב פת מועד לפורענות .

פורסם

////''בנוסף,

ישנן פוליסות הכוללות כינון אוטומטי חינם. במידה וקיים סעיף כזה,

לא תידרש להשלמת דמי ביטוח בכדי להשיב את המצב לקדמותו.

רבים לא מתעכבים על הסעיף הזה, אבל הוא חשוב מאוד וכדאי מאוד לכלול אותו בפוליסה.

כדאי לבדוק את הסעיף הנ"ל.

נראה כי יש מצב של סיום פוליסה - עקב תשלום מלא.. הפוליסה מוצתה ב 100%.

יש מצב כינון, כאשר לדוגמה יש תאונה , ויש נזק לדוגמה על כ 10% משווי הרכב.

או אז - הפוליסה שילמה את הערך של 10% משווי הרכב - ועומדת על מצב כיסויי של 90%.

וכעת אם ברצוננו לחזור למצב כיסויי מלא של 100%.

אנו צריכים לשלם דמי כינון יחסיים, על השווי של ה 10% אשר ירד בכיסויי הביטוח.

לכן - צריך לבדוק האם מצב החזר כינון אוטומטי - מחזיר פוליסה אשר מומשה ב 100% .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נכון.

אבל שיגנבו לך 2 רכבים בשנה ותעלה לחברת הביטוח 200,000 שקל גם לא יבטחו אותך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ואו משפחת vag בבעיה, אתמול שני חבר'ה מהעבודה סיפרו לי, לאחד גנבו בבת-ים טרנספורטר 2005 עם איתורן

ולשני נגנבב 21/8 באשדוד, קאדי 2012 גם עם איתורן,הוא חזר מחו"ל ב-31 ראה שהרכב נעלם, ישר התקשר לאיתורן והם אמרו לו הרכב בקלקילייה

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

• תוכן חדש...