Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שרון תודה על המענה המפורט, בתקווה שזה מה שיהיה אצלי שיהיה משהו כמו 550 שקל.

כולל משלוח(אשר אינו מצויין בקבלה) יוצא 490-480 שקל.

הסיכום עם המוכר שהמחיר בקבלה המונפקת יהיה מתחת ל75 יורו,כלומר מתחת ל320 שקל, מעניין כמה מכס יקחו על מקרה כזה.

בנוסף לכל החבר'ה כאן שטוענים שצריך לחמם את הרפידות, הנציג של ATE טוען שהבלימה ברפידה קרה תהיה כמעט זהה לרפידת סמי מטאליק סטוק,אך כאשר תתחמם יהיה שיפור משמעותי כמו כן אם הזיכרון לא מטעה אותי ראיתי בכמה מקומות שציינו בהם שמספיק 2-3 בלימות בינוניות והרפידה מוכנה למצב בלימה אופטימאלי(אני גר בטבריה ברקסים כל 50 מטר מובטחים לי אם אני רוצה או לא).

לגבי עיקוב חבילה, לא משמעותי לי שבוע יותר או פחות, לא שנתקעתי לפני טיפול ואני חייב להחליף רפידות, אז אם יקח שבוע וחצי שבועיים משלוח ועיקוב של שבוע זה לא כזה נורא עבורי, מבחינת תקינה הדרישה ליבוא היינה ECER90 והרפידה עומדת בתקינה זו.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

עדכון קטן,אתמול הוזמנו הרפידות,לצערי אין אפשרות לשלוח בדואר רשום בדומה לרוייל מייל אלה רק פדקס.

המוכר כתב על החשבונית PADS בלבד ומחיר חבילה 50 יורו, מקווה לא לקבל עשיקה מצד המכס וכל הסלט מסביב(למרות שכמעט בטוח מרפי בדיוק יוכאל את הסלט ויצחק)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון, בסוף המשלוח נשלח עם DHL MAIL ולא אקספרס, החבילה הועברה לדואר ישראל לפני שישה ימים, שם נעלמו עקבותיה :\

אין התראות על החבילה,פתקים\מכתבים ומס' משלוח בין לאומי לא קיים במערכות דואר ישראל:shock:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למרות שנשלח בDHL MAIL המכס המנחוס עדיין תפס אותה, כרגע נשלחה אליהם חשבונית מפייפאל על סך 50 יורו ששולמו למוכר בעבור המוצר.

מקווה שישתחרר במהרה ללא צרות, בלי עין הרע, 555.

פורסם

אין לי מידע, החבילה כבר שבועיים במכס, לא קיבלתי מכתב כמה יעלה לי דמי שחרור, דואר ישראל יודע רק להפנות אותי למכס.

נשלח אליהם פקס+מייל לשני הדוא"לים שמופיעים לבירורים. עלות החבילה לפי החשבונית היינה 222ש"ח או 50 יורו, כלומר מתחת ל75$(64 יורו) שמייקר את העסק

פורסם (נערך)

עדכון, דואר ישראל טוען שהחבילה במכס ומכס טוען שזה אצל דואר ישראל, שה' יביא להם שכל כבר.

מה שחשוב כאן שהחבילה אינה מועקבת מכס ועברה שיחרור רגיל סטאנדרטי :)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

טוב אחרי פיצוצים עם פניות לציבור גם לא המכס וגם לא דואר ישראל ידעו להגיד לי איפה החבילה, חזרתי מהעבודה ובתא דואר חשבונית מוזרה מחול עם חותמת דואר ישראל ומשרד התחברע, הרפידות הגיעו ללא תשלומי עמלות כאלה ואחרותeee96556d653b8c93c402fa38fedfabc.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התקנו, ההתקנה הייתה אפילו יותר קלה מהמאזדה, ממש 3 ד' לכל צד(לא כולל פירוק ג'אנט)

לא אין שינוי ברמת הנשיכה ועודמת הבלימה במצב קר או חם, מה שכן הן נושכות הרבה יותר חזק מהסמי מטאליק המקוריות של TRW שהגיע עם הרכב.

לגבי אבק בלמים אבדוק לאחר שאשטוף שוב פעם ואז נראה אם יש הבדל

פורסם
התקנו, ההתקנה הייתה אפילו יותר קלה מהמאזדה, ממש 3 ד' לכל צד(לא כולל פירוק ג'אנט)

לא אין שינוי ברמת הנשיכה ועודמת הבלימה במצב קר או חם, מה שכן הן נושכות הרבה יותר חזק מהסמי מטאליק המקוריות של TRW שהגיע עם הרכב.

לגבי אבק בלמים אבדוק לאחר שאשטוף שוב פעם ואז נראה אם יש הבדל

אתה יכול לשלוחלי בבקשה את המקטים של הרפידות ?

ועל איזה לאון מדובר 1.4 או 1.8 ?

פורסם

13.0470-2785.2 לקדמיים לדגם 1.4 ידני פייסליפט, אחורי כרגע לא קיים לדגם עם בלם יד חשמלי(גם לא כ"כ נדרש כי רוב הבלימה מתבצעת באמצעות הקדמיים, על האחוריים בקושי יש לי אבקת בלמים בדרך כלל).

אגב לאחר כמה ימים איתם הבלימה הרבה יותר נוחה וחזקה מהסמי מטאליק של TRW.

• תוכן חדש...