Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20 אשח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אנחנו זוג עם תינוק קטן

מחפשים רכב משפחתי עד 20 אשח כאשר חשוב לנו רכב חסכוני עם תחזוקה זולה וכמה שיותר בטיחותי.

בהתחלה חשבנו על יונדאי אקסנט אך לאחר בירורים הבנו שישנם רכבים טובים יותר בטווח מחירים הזה.

כרגע ראינו סוזוקי ליאנה 2006 עם 90 אלף קמ. יד שניה פרטית (גם היד הקודמת).

איך הרכב הזה?

נשמח להמלצות קונקרטיות.

אנחנו לא מבינים בזה בכלל ואין לנו פניות להתעסק בזה (בעלי חייל סדיר ואני בבית עם התינוק) ולכן אם יש מישהו שמוכן לסייע לנו בבדיקה וברכישת רכב נשמח להיעזר, בתשלום כמובן.

אין לנו בעיה לשלם כמה שנדרש לאיש הגון. באמת שאנחנו לא האנשים הנכונים לעשות עליהם קופה...

פורסם

ראשית אני ממליץ לך לקרוא בשרשור הבא שרץ ממש עכשיו, רלוונטי גם לכם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?636118-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%94-%D7%A2%D7%93-15-20K

לגבי עזרה באיתור רכב בתשלום: יש אדם בשם יונתן לטקר (גוגל יודע מה הטלפון שלו), מעולם לא פגשתי אותו או נעזרתי בשירותיו, אך שמעתי מספר רב של המלצות חמות אודותיו. אני מדגיש שאיני מכיר את האיש או קשור אליו בדרך כלשהי.

חזיר דיזל

פורסם

ממליץ על סיטרואן סי אליזה\פיג'ו 301 אולי טיפה מעל התקציב שלכם, אבל תקבלו רכב חדיש יחסית שנת 2012-2013.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אני גם ממליץ לך על הרכב הזה,

חשוב שתדע שבינתיים השוק שלו קשה יחסית, לא יודע אם ישתפר בעתיד בגלל המחיר הזול שלו.

אך לכל שאלה שתרצה לדעת, אני זמין.

פורסם

אני גם ממליץ לך על הרכב הזה,

חשוב שתדע שבינתיים השוק שלו קשה יחסית, לא יודע אם ישתפר בעתיד בגלל המחיר הזול שלו.

אך לכל שאלה שתרצה לדעת, אני זמין.

אמרו לנו להתרחק מרכבים צרפתיים...

פורסם

הדגם הוא סובארו אימפרזה RX 2007

הפרטים מצורפים בהמשך

הבחור נשמע אמין ואחראי, מתחייב בבדיקה.

מבקש 21 אשח, אמר שהוא גמיש.

הטסט נגמר באוקטובר הקרוב אז נצטרך להתמקח על זה.

חוצמזה מה דעתכם?

זוג עם ילד, מחפשים רכב טוב, אמין וחסכוני.

יסע בעיקר בין עירוני (40 קמ ביום) בדרכים מישוריות.

IMG_20170811_005000.jpg

פורסם

חסכונית האימפרזה לא תהיה, אמינה היא עשויה להיות אם טופלה היטב. שוק לרכבים האלה אין יותר מדי. האחזקה יחסית פשוטה.

כמה היא שותה?

ולמה אין לה שוק?

יתכן שזה חיובי מבחינתנו כי נצליח להוריד אותו...

פורסם (נערך)
אמרו לנו להתרחק מרכבים צרפתיים...

בסופו של דבר אל תקנו מה שלא נראה לכם מתאים,

אך במקרה של הרכבים האלה ספציפית לא חלה עליהם תדמית האמינות הבעייתית של הצרפתיות, ובכללי הרכבים הצרפתיים השתפרו מאוד בשנים האחרונות מבחינת אמינות, מה שכן הסחירות שלהם אכן עדיין מאוד בעייתית, ולפעמים נתקעים עם הרכבים האלה בגלל "התדמית" עד שמוכרים אותם ברזל.

בכל מקרה, אני ממש לא מנסה לשכנע, להיפך אני דווקא מבין את הדאגה ולא מופתע, אך חשוב לי גם שתבינו שסוזוקי ליאנה בת יותר מ11 שנים ממש לא תהיה קניה טובה יותר מצרפתיה כמו 301 או סי אליזה בנות 5, וזה מבחינת טכנולוגיה, אמינות, מרווח, נוחות What so ever

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בקניה, תנו יותר פרטים לגבי מה מינימום שנה שאתם מוכנים לקנות, מי יסע באוטו,

ילדים? בוגרים? וכמה?

ואיפה? בעיר? בחוץ? משולב?

מה חשוב לכם?

חסכון בדלק?

אמינות?

נוחות?

מרווח?

תא מטען?

איזה מנוע? קטן? גדול? חזק? או לא משנה כח?

יצרן מסוים?

איזה תיבת הילוכים? ידנית? אוטומט?

ולגבי תשלום, הפורום קיים בשביל לסייע במקרים כאלה בחינם, במקרה שלך במידה ותמצאי רכב מתאים, תקחי לבדיקה, לא לקנות את הרכב בלי כמובן להתייעץ בפורום, וזה בעזרת העלאת צילומים של הבדיקה שבהם את רק מתשתשת מספר רכב, ופרטים אישיים שלך בטופס.

בכל מקרה תוכלי לשאול כאן לגבי הכל, גם אם תרצי לדעת מה לבדוק ברכב לפני שלוקחים לבדיקה.

בעיקרון לגבי הליאנה שמצאתם, ברכב שנסע מעט מדי, צריך רק לוודא שעבר טיפול תקופתי כל שנה ולא יותר משנה, אינ אסביר:

היום לא מעט אנשים קונים רכב שאמור לבצע טיפול תקופתי כל 15000 ק"מ או שנה (זה תמיד עד שנה לא יותר),

אך הנסיעה שלהם הם פחות מזה, אך במקום לבצע כל שנה טיפול הם ממתינים עד שהרכב מגיע ל15K אחרי שנה וחצי או שנתיים, וזה כמובן חמור מאוד ופוגע בטיב הרכב ויכול לגרום לבעיות בעתיד, לפני רכישה צריך לבדוק איפה הרכב טופל ולהוציא פירוט טיפולים שהרכב עבר.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם

בסופו של דבר אל תקנו מה שלא נראה לכם מתאים,

אך במקרה של הרכבים האלה ספציפית לא חלה עליהם תדמית האמינות הבעייתית של הצרפתיות, ובכללי הרכבים הצרפתיים השתפרו מאוד בשנים האחרונות מבחינת אמינות, מה שכן הסחירות שלהם אכן עדיין מאוד בעייתית, ולפעמים נתקעים עם הרכבים האלה בגלל "התדמית" עד שמוכרים אותם ברזל.

בכל מקרה, אני ממש לא מנסה לשכנע, להיפך אני דווקא מבין את הדאגה ולא מופתע, אך חשוב לי גם שתבינו שסוזוקי ליאנה בת יותר מ11 שנים ממש לא תהיה קניה טובה יותר מצרפתיה כמו 301 או סי אליזה בנות 5, וזה מבחינת טכנולוגיה, אמינות, מרווח, נוחות What so ever

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בקניה, תנו יותר פרטים לגבי מה מינימום שנה שאתם מוכנים לקנות, מי יסע באוטו,

ילדים? בוגרים? וכמה?

ואיפה? בעיר? בחוץ? משולב?

מה חשוב לכם?

חסכון בדלק?

אמינות?

נוחות?

מרווח?

תא מטען?

איזה מנוע? קטן? גדול? חזק? או לא משנה כח?

יצרן מסוים?

איזה תיבת הילוכים? ידנית? אוטומט?

ולגבי תשלום, הפורום קיים בשביל לסייע במקרים כאלה בחינם, במקרה שלך במידה ותמצאי רכב מתאים, תקחי לבדיקה, לא לקנות את הרכב בלי כמובן להתייעץ בפורום, וזה בעזרת העלאת צילומים של הבדיקה שבהם את רק מתשתשת מספר רכב, ופרטים אישיים שלך בטופס.

בכל מקרה תוכלי לשאול כאן לגבי הכל, גם אם תרצי לדעת מה לבדוק ברכב לפני שלוקחים לבדיקה.

בעיקרון לגבי הליאנה שמצאתם, ברכב שנסע מעט מדי, צריך רק לוודא שעבר טיפול תקופתי כל שנה ולא יותר משנה, אינ אסביר:

היום לא מעט אנשים קונים רכב שאמור לבצע טיפול תקופתי כל 15000 ק"מ או שנה (זה תמיד עד שנה לא יותר),

אך הנסיעה שלהם הם פחות מזה, אך במקום לבצע כל שנה טיפול הם ממתינים עד שהרכב מגיע ל15K אחרי שנה וחצי או שנתיים, וזה כמובן חמור מאוד ופוגע בטיב הרכב ויכול לגרום לבעיות בעתיד, לפני רכישה צריך לבדוק איפה הרכב טופל ולהוציא פירוט טיפולים שהרכב עבר.

תודה על תגובתך!

הליאנה המדוברת לא רלוונטית. התברר שהבחור קנה אותה מסוחר ובקושי טיפל בה. ירדנו מזה.

חשוב לנו חיסכון בדלק, אמינות ובטיחות ככל האפשר.

כאמור צריכים תא מטען סביר לעגלה של תינוק ומתכננים להרחיב את המשפחה בשנתיים הקרובות.

הנסיעות יהיו לרוב (אולי חוץ מכמה פעמים בשנה) באיזורים מישוריים. נסיעות לעבודה כ40 קמ ביום בדרך בין עירונית. אוטומט בלבד.

נוחות פחות מעניינת אותנו. יודעים שהתקציב לא מאפשר ואנחנו גם די פונקציונליים. לא מחפשים להחליף רכב כל שלוש שנים. מבחינתי לקנות אחד ולטחון אותו עד דק.

פתחתי שרשור חדש על סובארו אימפרזה שראינו, אשמח אם תוכל להגיב שם.

פורסם (נערך)

אין מבחן ריסוק לאמפריזה הישנה, מהדגם הזה הכוונה, אחת אחריה קיבלה 4 כוכבים בטיחות שזה די בסדר לאותו שנתון.

כך שסעיף הבטיחות לגבי האמפריזה קצת בעייתי.

נ.ב חא חושב שתמצאו ברכב הזה חיסכון בדלק.

אמין, חסכוני בדלק, בטיחות גבוהה, תא מטען לא רע וטוב:

הונדה ג'אז 2006.

טויוטה קורולה 2008, כאן חשוב לבדוק מתי בוצעה החלפה למצמד אם לא בקרוב כדאי להוריד במחיר כי התיקון שלו לא זול, כ3000-4000 ש"ח תלוי איפה עושים, אך מדובר ברכב משפחתי לכל דבר, תא מטען גדול, וחסכוני מאוד.

ניסן טידה 2008-9 או ניסן נוט 2007.

גם קורולה דגם יוצא 2006-7 ,מאזדה 3, יונדאי I30 אך תהיה פחות איכותית, ופורד פוקוס 2008 יהיו לא רעות בכלל בסכום הזה, אך לא ממש חסכוניות כמו הקודמות.

יש כמובן הצעות צרפתיות חדשות יותר ומתאימות יותר, אך כמו שאמרתם לא אציע לכם רכב צרפתי, כי רכב צריך לקנות בלב שלם.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם

תודה על העזרה!

לא ראיתי ביד 2 את הרכבים שציינת תחת 20 אשח

אלא אם כמובן הם היו רכבים יד רביעית או עם קמ גבוה.

לצערי

פורסם (נערך)

בתקציב שלכם כן הייתי מחפש יונדאי אקסנט 2009-2010 עם מנוע 1600 סמ"ק. יש מבחר לא קטן של רכבים עם עד 120 אלף קילומטרים. רכב אמין , לא ישן מדי ולא יקר לתחזוקה.

עדיפות גדולה לרכבים ללא רישום ליסינג/ השכרה, כדי להימנע מרכבים שהיו בשימוש בצה"ל.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=14%2C16%2C22%2C25&arrSubModelID=105%2C1428%2C944%2C1645%2C1282%2C1072&FromYear=2006&UntilYear=&arrAuto=1%2C6%2C9&fromPrice=15000&untilPrice=22000&arrSubSubModelID=&arrOwnerID=1%2C5&fromKM=1000&KM=130000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=3&Color=&Info=

יש כאן רכבים

- מ15000 - 22000 שקלים (22 כי תנסי להוריד ל20000, במידה והצלחת, כך אני עושה תמיד)

- עד 130000 ק"מ שזה ממש מעט לרכבים בני 10

- עד יד שלישית, שוב בשנתון הזה יד שלישית זה מעט.

אם הייתי במקומך הייתי מתחיל עם הטויוטה קורולה מבאר שבע, שנת 2009 רובוטית, היא חסכונית מאוד ומשפחתית לכל דבר, יד ראשונה עם 95000 ק"מ, אם הכל טוב מתחדש, לא ממשיך הלאה.

גילוי נאות, אין לי שום קשר עם המוכר, לא מכיר אותו בשום צורה.

• תוכן חדש...