Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני הייתי עושה זהב הולך לטרייד מוביל ומבקש מהם את דו"ח התאונה שהרכב עבר ברור שיש להם כי הרכב תוקן כך תדע מה בדיוק עבר על הרכב. ואם באמת לא עבר תאונה קשה כמו שזה נראה שהסרן התעקם.

אז תלך על העניין של אחריות מול סוזוקי

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

יש לי את דוח השמאי. לא כתוב בו משהו לגבי הסרן או השלדה. רק פרטים לגבי התיקונים החיצוניים (פח, סמלים, שמשה)

האם זה בהכרח אומר שלא הייתה פגיעה בסרן?

אני יודע שיש את תקנה 309 שמחייבת לבדוק רכב אחרי תאונה אבל לפי מה שהבנתי זה רק בחלק מהמקרים.

איך אפשר לברר את זה? זה משהו שאמור להיות כתוב בדוח השמאי אם בוצע?

בכל מקרה אני הולך ביום ראשון למוסך בו הרכב תוקן ובו אני מטפל בו (מוסך יבואן) ואברר עוד פרטים לגבי כל זה

פורסם

מה אחוז הנזק שנרשם לרכב?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

הייתי במוסך היבואן. גם שם כמובן יש סטייה בסרן האחורי. הוא עשה שוב כיוון ואמר שהכיוון פרונט סידר קצת את הסטייה של צד שמאל

כמו שניתן לראות בתמונה פה:

New Doc 2017-08-23_1 (1).pdf

טען שבשביל לתקן את זה צריך להחליף את כל הסרן האחורי (לפי מה שהבנתי קרוב ל4000 ש"ח)

לעומת זאת התקשרתי למכון פרונט שהמליצו פה בפורום ואמרו שיכולים לסדר את זה עם מכשיר מיוחד בעלות של 1000+ מע"מ

מה דעתכם? האם כדאי להתעסק עם זה בכלל?

פורסם

עניין בטיחותי אז רצוי להתעסק. אם באמת יש מי שיכול לתקן את הבעיה באחריות ובסכום שציינת, לך על זה. בעיות מהסוג הזה ברכב, לא מסתדרות מעצמן והופכות עם הזמן חמורות יותר.

פורסם

לרוב התיקון הוא אכן החלפת הציר האחורי.

ניתן לתיקון על ידי שימסים מתחת ליד סרן, תיקון דיי מקובל ויכול לפתור את ההבעיה.

נסה לבדוק כמה עולה ציר אחורי מושלם מפירוק או קבל הצעה ממכון פרונט אחר שיתן עלות תיקון יותר זולה.

פורסם

בדקתי ציר אחורי מפירוק מקומי, עולה 1200. השאלה אם זה בטיחותי ועדיף לשים ציר אחורי מפירוק מאשר לתקן את המקורי.

האם אני רק קונה את הציר מהמקום או שהם גם מרכיבים אותו? מה גם שאני לא יודע אם לסמוך על המקום כי אני לא מכיר אותו וזה חלק

חשוב ברכב

פורסם
אני הייתי הולך על תיקון, כי אין הבטחה שהסרן מפירוק יהיה גם עקום, רק מוצא מקום שיעשה את העבודה בזול יותר.

באיזה סכומים מדובר בתיקון כזה? לא מצאתי מחירון

• תוכן חדש...