Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.goodtime.co.il/product/rado-r48793154/

החלטתי לפנק את החברה עם השעון הזה לכבוד היום הולדת, זה המחיר הזול ביותר שמצאתי בדפדוף מהיר.. למישהו יש נסיון עם אלטרנטיבות מחול? אמזון אולי או כל מקום אחר? במידה וכן, אין אוודא מקוריות? ואין זה עובד עם אחריות?

למישהו יש נסיון עם החנות זמן-טוב? תודה :)

פורסם

ביקורות על החנות לא תתקשה למצוא.

לגבי רכישה מחו״ל - אני נגד.

זאת מתנה. ואם האישה לא תאהב? לא ייראה טוב על היד? יותר קל ללכת לחניון בקניון ולבחור משהו אחר

פורסם

זה שעון ספציפי שהיא בחרה, ביקשתי מחברה שלה שתרחרח.. בגלל זה הגעתי לכאן. מעבר לבחירת שעון, כי הוא נמדד עליה כבר והיא ממש אהבה אותו.

יש מקום נוסף אולי בארץ שאפשר לבדוק דרכו ולקבל מחיר טוב?

פורסם (נערך)

^ דיי עם השטויות, מה אנחנו בשנות ה80 XD

*ראה ערך flavor of love מי שמקבלת שעון מ flavor flav נשארת

עמית לעבודה רכש היום ראדו מקורי חדש עם קבלות ממוכר בארה"ב באיביי ב 40% מהעלות בארץ.

לא יזיק לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם
בebay שעונים דומים (מספר הדגם לא זהה 1:1) עולה כ1500-2000₪. כולל משלוח - לא כולל מיסים.

לא בטוח לגבי כדאיות.

פשוט חפש rado florence בebay

1000 שקל הבדל ולא כדאי?

על הבדלים הרבה יותר קטנים אנחנו רצים להזמין מהרשת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אגיד לך למה החשש:

בשעונים לא חסר רפליקות. לזייף זה מאוד קל וזול, בניגוד לטאבלט למשל. לך תדע אם השעון מקורי או לא.

חוץ מזה, כמו בכל דבר אחר שקונים ברשת, נושא האחריות.

פורסם
שאלה לא קשורה לכלום, אבל חייב לשאול אותך.

בת הזוג שלך ממוצא רוסי ?

אני אוקראיני, היא מרוקאית

חייב לשאול למה שאלת :)

אני מודע לרפליקות, מעדיף כמובן לקנות מקורי בעיקר כי זאת מתנת יום הולדת.

האם מוכר מאיביי עם קבלות יתן לי איזושהי אחריות בארץ?

כל אלטרנטיבה שתוכל לוודא לי מקוריות+הוזלת מחיר אני אשמח.

פורסם
1000 שקל הבדל ולא כדאי?

על הבדלים הרבה יותר קטנים אנחנו רצים להזמין מהרשת.

יותר לכיוון 800₪ למוצר לא זהה - לא כולל עלויות מיסים שיצמצמו את הפער ולא אחריות וחשש לזיוף.

מי שמחפש שעון יוקרה זה לא בדיוק האוכלוסיה הזאת שאתה מדבר עליה.

פורסם

שעון יקר זה לא משהו סתמי, רצוי להיות בטוח שאתה קונה אמיתי ולא רפליקה. זיוף מושקע לא בעיה למצוא. אם ההבדל במחירים ביחס לארץ מהותי אז הייתי בודק פעמיים. תנסה להתמקח עם חנויות שונות בארץ. זה מקרה שחבל לבזבז עליו את הזמן (:lol:)

פורסם
יותר לכיוון 800₪ למוצר לא זהה - לא כולל עלויות מיסים שיצמצמו את הפער ולא אחריות וחשש לזיוף.

מי שמחפש שעון יוקרה זה לא בדיוק האוכלוסיה הזאת שאתה מדבר עליה.

שעון של 2500 שקל זה לא קסיו אבל רחוק משעון יוקרה. השאלה מה ההפרש בדגם זהה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שאלה לא קשורה לכלום, אבל חייב לשאול אותך.

בת הזוג שלך ממוצא רוסי ?

האמת ההפך, אני אוקראיני והיא מרוקאית :lol:

בכל מקרה, מכיר את סיפור הרפליקות אבל זאת מתנת יום הולדת לכן חשוב לי שיהיה מקורי, אני לא יודע מה ההתנהלות עם אחריות ומקוריות מחול אבל יודע שבאמזון מוכרים טלוויזיות ומה רק לא כולל שילוח ומיסים וכמובן יש מקוריות, חשבתי אולי יש חנות שעונים בחול שיודעת לתת את השירות הנדרש.. ואם מישהו מכיר חנות גם בארץ שדרכה אוכל להוזיל עלויות מה טוב.

• תוכן חדש...