Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אתמול לאחר נסיעה של שעה בערך שרובה הייה בשיוט סביב ב110 קמ"ש, הגענו הביתה, עצרנו להוריד את הילדים (שישנו) בכניסה לבניין ומיד כשנעצרנו הרכב כבה, פשוט נדם! לא היו סימנים קודמים, עד אז הכל היה חלק גם בנסיעה וגם בעצירות, לא היו נפילות סל"ד ולא שום דבר אחר ששמתי לב אליו...

נסיתי להתניע ו...לא הולך, כשניסיתי למשוך קצת יותר זמן את הסיבוב בסוויץ' הרכב התחיל לרעוד מעט בעוצמה, ניסיתי מס' פעמים והתייאשתי, הודינו לקב"ה שזה קרה לנו מתחת לבית ולא רחוק ממנו, לא נעים להיתקע עם 3 ילדים ישנים באוטו באמצע שום מקום, במיוחד לא מאיפה שחזרנו (אזור ג'לג'וליה, כפר קאסם וכו':roll:).

העלנו את הילדים הביתה וחזרתי לאוטו והוא התניע כאילו לא קרה כלום, אני לא מבין כל כך במכונאות אבל עשיתי בדיקה חזותית באיזור המנוע לראות אם משהו שונה מהרגיל, שמן, מים, נזילות, כלום! הכל רגיל.

מישהו פיענח מה קרה? חושבים שזה דורש בדיקה דחופה או יכול להיות מקרי?

אפשר להתנייד עם האוטו כרגיל או שזה סימן רע...?

הרכב הוא קיה סרטו (לא סורנטו לשאלתם של אנשים רבים - cerato) שנת 2008

אשמח לשמוע דעתכם

תודה רבה

פורסם

יכול להיות שהמנוע התחמם בזמן הנסיעה?

דבר כזה קרה לי בעבר עם אחד הרכבים... ורק לאחר שהתקרר הוא חזר להניע כאילו כלום.

פורסם
יכול להיות שהמנוע התחמם בזמן הנסיעה?

דבר כזה קרה לי בעבר עם אחד הרכבים... ורק לאחר שהתקרר הוא חזר להניע כאילו כלום.

לא המנוע לא התחמם כלל, לפחות לא לפי השעון, וזה לא נשמע קשור שזה קרה ממש בסיום נסיעה בעצירה בלא מאמץ כלל.

סימנים של בעיה בקודן או במשבת מנוע{אימובילייזר}.

מעניין שאתה אומר, כשהרכב נכבה נדלקה נורה של רכב ומפתח בתוכה והבנתי פעם שה שייך לענייני הקודן...? חשבתי שזה סתמי, כנראה שלא...?

צריך לעשות משהו??

פורסם

לא סיפרת את עניין "הרכב עם המפתח", אבל זה לא משנה.

1-תנסה לנטרל את הקודן, או להחליפו.

2-בצע את הנסיעות הבאות עם המפתח הנוסף שיש לך.

אל תשכח לחזור לעדכן באם זה פתר את הבעיה.

פורסם

לא הזכרתי כי זה היה נראה לי סתמי, כשהרכב הניע לאחר מכן היא לא נדלקה.

יש לי קודן דיי טוב, סוג מסויים שנדרש מחברת הביטוח אם זה אומר עליו משהו... לנטרל יהיה בעיה...

ולצערי המפתח הנוסף לא מניע לי את הרכב משום מה, רק פותח את הדלתות.

הרבה פעמים יש לי בעיה בהנעה שהרכב סתם לא מניע,(לא כמו בפעם הזו, שהרכב ממש רעד בחוזקה כשניסיתי להניע, זה הרגיש בעיה פיזית קצת יותר מקודן.. או שלא?) פעם חשבתי שזה קשור למצבר אבל זה קרה גם אחרי שהוא הוחלף, עם הזמן חשבתי שזה קשור לקודן כי הייתי מאפס אותו וברוב הפעמים הוא היה מניע אחר כך, לכאורה נשמע מדבריך שהבעיות קשורות...דרוש בדיקה מעמיקה יותר לדעתך??

פורסם

באיזה רכב מדובר?

האם יש בו רצועת טיימינג או שרשרת?

בעייה דומה שהיתה אצלי (ממש מזמן). בדיוק כמו שקרה אצלך, כאשר עמדתי לאחר נסיעה ארוכה הרכב כבה.

לאחר בדיקה במוסך, התגלה שרצועת הטיימינג התבלתה באיזור מסויים. כמה שיניים ברצף.

• תוכן חדש...