Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול-

HU - (רדיודיסק , די וי די, רדיו טייפ וכו'...)

רמקולים- או קומפוננט או רגילים.... מומלץ ללכת על קומפוננט מקדימה

מגבר על- מנת להגביר את הרמקולים

ולבסוף סאב

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מה הדרישות שלך? מערכת MP3?

כי מערכת MP3 של פיוניר תעלה 1200+- ונשארו לך עוד מגבר קומפוננט וסאב.... ואני חושש שבתקציב כזה לא תוכל לקנות את הכל...

יש מצב שעכשיו תקנה רק חלק ובעתיד תשפר?

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
מה הדרישות שלך? מערכת MP3?

כי מערכת MP3 של פיוניר תעלה 1200+- ונשארו לך עוד מגבר קומפוננט וסאב.... ואני חושש שבתקציב כזה לא תוכל לקנות את הכל...

יש מצב שעכשיו תקנה רק חלק ובעתיד תשפר?

הוא לא חייב לקחת משהו של פיונרMP3במחיר הזה יש גם יותר זולים וגם מאוד טובים !.. זה ישאיר לו המון אפשרויות

Suzuki Jimny

פורסם

שאלה חשובה שאנשים לא שואלים את עצמם היא מאיפה אתם מעדיפים יותר שיגיע הסאונד?

קדימה או אחורה. :?

שנדע אם להמליץ על קומפוננט או אחוריים כי לא בטוח ששניהם יכנסו בתקציב הנ"ל

בברכה :wink:

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

שי,זאת כבר פעם שניה שאני נתקל בך שואל מאיפה אנשים מאדיפים את הסאונד שלהם,אז יש לי שאלה איזו סיבה יכולה להיות למשהו לשמוע את הצלילים מאחורה?

פורסם

אני שואל את השאלה הזאת בגלל שאני רכשתי רמקולים 6X9, ובמבט לאחור אני חושב שהייתי מעדיף לרכוש קומפוננט במקום. כי אני חושב שהייתי נהנה יותר מהקומפוננט כי עכשיו חסר לי הסאונד מקדימה. (האוטו שלי ארוווווךךך אז בכלל). :-)

ולדעת צריך כדאי לחשוב טוב טוב מאיפה מעדיפים את הסאונד במיוחד שיש תקציב מוגבל.

בברכה:wink:

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...