Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מאיפה החלטת שאין בקרת שיוט אקטיבית בפיז׳ו אבל בהחלט יש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא ידוע לי שלדגם יש בקרת שיוט אדפטיבית, זה גם לא כתוב במפרט.

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיים בדגמי הפרימיום.

הורידו את הפתיחת דלת תא מטען חשמלית והוסיפה בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית.

נראה לי שעדיין לא עדכנו באתר

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

חבל ומוזר שעמוד ה-3008 באתר של פיג'ו לא מעודכן.

אם נכנסים לעמוד תמונת פנים של הרכב, בכלל רואים את הפנים של הדגם הישן... :shock:

פורסם

אני רק שאלה.

אם כל חברי הפורום הנ"ל כל כך רציניים לגבי הקניה-למה לא לגשת לאחת הסוכנויות,לאחר שכולם סגורים על זה שמדובר ברכב המתאים בשבילם(לאחר נסיעת מבחן כשהפער היחידי שקיים הוא עניין המחיר והתנאים).

ולהראות רצינות ונכונות לגבי הזמנה מיידית של מס' רכבים.

בסוף בתחום המכירות (כמו בכל עסק)הכל בנוי בצורה היררכית-וסביר להניח שמעל למוכר ולמנהל הסניף שמרוויחים על העסקה,

יש מנהל אזור (או איך שהם קוראים לזה)שמרוויח שיכול ליצור קשר ישירות עם הדרגים הגבוהים בלובינסקי ולהשיג הנחה משמעותית ,

לטובת מכירה מיידית של כ8-10 רכבים תוך כדי קבלת מקדמה.

כמובן לבוא בדרישות ראליות-ולהבין שכל "תוספת" לדוגמא הרחבת אחריות,אם היא לא מוצעת מלכתכילה תגרע מאותה הנחה שאתם מצפים לה-כי גם היא שווה כסף.

פורסם

בבקשה

IMG_5134.jpg

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

תודה לעונים. לא מבין איך דבר בסיסי כמו עדכון מפרט באתר לא מתבצע. לא מבין מדוע להפסיד כמה רוכשים פוטנציאליים המבצעים סינון ראשוני בהתאם לאבזור בו הם חושקים.

פורסם

אוקי, הם כנראה שינו את המפרט...

האם יש למישהו את הרכב בפועל (פרימיום) ויכול לאשר שכל מה שמופיע בקטלוג אכן הגיע עם הרכב?

פורסם (נערך)

התקשרתי לסוכנות בחיפה (בלית ברירה) כדי לקבוע נסיעת מבחן, הנציג אמר לי שלא ניתן ככה סתם לקבוע נסיעת מבחן, הם מביאים את הרכב מפלמחים וזאת אופרציה שכרוכה בסיכון לרכב, הם צריכים לראות מי אני, לבדוק שיש את הדגם במלאי, לדבר על מחירים טרייד אין (ציין ביוזמתו טרייד אין- מוזר), בשורה התחתונה הוא התכוון שהם רוצים לראות קונה רציני.

עכשיו זה סיפור הביצה והתרנגולת, לקוח פוטנציאלי הופך לרציני אם הרכב מתאים לו, במחיר מלא או בתנאים של מבצע שהיבואן יוצא בו ואם הרכב עבר את מבחן אולם התצוגה, הוא מבצע נסיעת מבחן (חלק מוותרים).

המקרה שלנו לא שגרתי, המחיר המלא לא מתאים לי (ולעוד חברים בקבוצת הרכישה) ולכן אני נשאר עדיין בגדר לקוח פוטנציאלי מתעניין ולא הופך ללקוח פוטנציאלי רציני ומתוך הוגנות אני לא אטריח את לובינסקי להביא לי רכב לנסיעת מבחן מפלמחים לחיפה במצב כזה.

לכן הצעתי להחזיר את הגלגל למצב הרגיל שבו לובינסקי יציעו תנאים מסוימים ואז הדרך תהיה כמו שציינתי דלעיל.

ואולם אני לא לבד, רוב חברי הקבוצה כבר עשו נסיעת מבחן ומצאו שהרכב מתאים להם, כלומר מדובר בלקוחות פוטנציאליים רציניים שרק המחיר לא מתאים להם כדי לסגור עיסקה.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ירוק, אל תהיה תמים, הרכב יגיע לחיפה גם אם לא בשבילך.

פשוט תקפוץ לסוכנות ותקבע נסיעת מבחן לתאריך הבא שהרכב נמצא בחיפה.

זה דיי מעצבן שצריך לבזבז על זה זמן, אבל ככה הם עובדים שם (מטופש לדעתי).

אגב זה דיי חובבני שאין רכב הדגמה אחד לפחות בכל סוכנות, או לפחות בכל מרחב...

פורסם

בכל השנים עוד לא נתקלתי פעם אחת בסוכנות רכב אחת שהיה להם רכב מבחן שרציתי. תמיד בתיאום מראש.

גם טלפונית לא מוכנים, מבקשים שתגיע.

כשעזרתי לאבי לקנות יפנומטית, עברנו בין כל היצרנים ולאף אחד לא היה רכב זמין בסניף.

בפיג׳ו ופולקסוואגן רק בגלל שכבר בקרתי יותר מפעם אחת נאמר שאוכל להתקשר ולתאם נסיעה.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

http://www.icar.co.il/חדשות_רכב/נסיעת_מבחן_ברכב_חדש:_הכללים_החשובים

בדיוק נתקלתי בכתבה על כללים לנסיעת מבחן, הכל ידוע לי, מה שלקחתי משם זה לקחת נסיעות מבחן על עוד רכבים זה נותן אינדיקציה טובה יותר ואפשר להיות מופתעים לעומת הציפיות שישנן (כפי שאני ממליץ לראות עוד רכבים באולם התצוגה, אני הופתעתי רק לפני כמה ימים לטובה מדגמי ניסאן, למעשה אם לא הייתה לי בעיה בתנוחת הנהיגה איתם הם היו חזק בתמונה).

מחר לדוגמה אני אבדוק את המאזדה cx5, ייתכן שאצלם יהיה רכב הדגמה זמין לנסיעת מבחן מיידית לאור השקת הדגם כפי שהיה עם הסקודה קודיאק ואם המאזדה יעבור את מבחן התצוגה אעשה עליו נסיעת מבחן, לא מזיק, למרות שעל הנייר הוא לא מועמד מועדף עליי.

יש גם מבצע על דגמי מיצובישי, אקפוץ לבדוק את האאוטלנדר סתם בשביל ההתרשמות, הסוכנויות גם ככה קרובות.

לגבי נסיעת מבחן בפיז׳ו, כפי שציינתי הייתי מעדיף לדעת אם יש בכלל רלבנטיות בשבילי מבחינת תנאי העיסקה ולא ״לבלות בנעימים״ בסוכנות בחיפה, נראה מחר על איזה צד אני אקום :-) ואם יהיה לי זמן כי הסוכנות של פיז׳ו באזור אחר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...