Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי טס עוד חודש לארה"ב ושקלתי לבקש ממנו להביא לי משם מחשב נייד,האם משתלם יותר מבחינת המחיר להביא משם במזוודה לעומת קנייה פה בארץ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בתחום המחשבים, הפער במחיר בין ישראל לארה"ב איננו משמעותי - אלא אם נפלת על תקופת מבצעים.

היתרון לקניה בארה"ב - יש מגוון של דגמים שלא מביאים לארץ.

אם אתה קונה בארה"ב - מומלץ לוודא שיש אחריות בינלאומית ושהיא מכובדת ארץ (למיטב ידיעתי, למותגים הבאים יש אחריות בינלאומית שמכובדת בארץ: לנובו, דל, טושיבה).

פורסם

הפער לא משמעותי? בפעם האחרונה שבדקתי הפערים היו בין חצי מחיר לשני שליש (מחשב של 1000 דולר יעלה בארץ 6000-7000 שקל).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ממה שאני יודע הפער מאוד משמעותי כאשר המחשב אותו אתה מחפש הוא לא מחשב "בסיסי". ככל שהמחיר של המחשב יקר יותר בארץ הוא יהיה זול יותר לקניה בארה"ב.

אל תשכח את נושא האחריות - מקרה שקרה לי: שבועיים אחרי שחזרתי לארץ עם מחשב יקר יחסית הוא הפסיק להדלק. למרות שהיית אחריות בינלאומית כשקניתי את המחשב היבואן בארץ לא מחויב לספק שרות כי יש סעיף שאומר שרק אזרח מארץ זרה עם מחשב שיש לו אחריות בינלאומית זכאי להטבה בכל מקום בעולם - משמע אם אני אזרח ישראל שקניה מחשב בארהב אני מראש מוותר על הזכות לאחריות בישראל כי קניתי בארהב(אני יכול חפש את הסעיף המלא).

למזלי אני טס די הרבה אז בביקור הבא שלי החזרתי את המחשב וקיבלתי מחשב חדש.

פורסם

כדאי לבדוק עם לנובו ישראל את נושא האחריות ואם אכן צריך לשלם 40$ כדי לממש אותה

https://hwzone.co.il/community/topic/579001-%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%9E%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%91-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%99/

בOutlet העסקי של דל יש ניידים חדשים\מחודשים\ שרוטים קלות והאחריות זהה למחשבים חדשים. כדאי לשדרג לאחריות NBD כדי לממש אותה בקלות בארץ.

המחיר לא סופי -אפשר להתמקח בצא'ט או לחפש קופונים.

http://www.dell.com/us/dfb/p/?cs=28&c=us&l=en&s=dfb&~ck=bt&redirect=1

פורסם (נערך)

כל מחשב לגופו. במקרים רבים, תוספת חריטת העברית במקלדת עבור אלה מאיתנו שאינן קלדניות מדופלמות הופכת את הנושא ללא כדאי, או בשורה התחתונה - הפרש זעום שאינו מצדיק אחריות בעייתית והתעסקות עם שליחת המחשב לחריטה. זמן זה כסף.

זה תקף גם לגבי מחשבים יקרים - למשל, לאחרונה קניתי דל xps13 בהפרש זעום ביחס לחו"ל, להבדיל ממק למיניהם - שם ההפרש משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני בדיוק עכשיו אוכל סרט עם אחריות לכאורה בינלאומית של 3 שנים. אהה. המחיר של הלאפטופ היה כ40 אחוז לאומת מחירו בארץ. לנובו t460s עם 20 גיגה ראם ו512ssd.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...