Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מומלץ? שניהם באיזור ה- מאה אלף ק"מ יד נמוכה (1 או 2).

הרינו הידנית היתה מאוד נוחה, אבל כולם מפחידים אותי לגבי מכוניות צרפתיות.

יונדאי הייתה לי ידנית והסתדרתי איתה טוב.

חשוב לי רכב אמין (שלא אתקע ואבקר הרבה במוסך עימו)

מקטגוריית המיני

שיהיה זול לאחזקה

עדיפות לידני בגלל החיסכון.

מה מומלץ?

עלות הרנו 16000 וזקוקה לרצועת טיימינג חדשה וטיפול (עלות של כ- 1500 ש"ח) והיונדאי באיזור ה- 10000. התקציב שלי באיזור ה 15000 ש"ח

תודה רבה

פורסם

הקליאו רכב מודרני הרבה הרבה יותר. נוח ומרווח יותר, מאובזר הרבה יותר (בקרת שיוט!) ובטיחותי לגמרי - 6 כריות אויר, ESP וכו' לעומת הגטס שבגרסת הבסיס שלה חפה מכל אבזור בטיחות, וגם בגרסאות המשופרות היא מפגרת בהרבה אחרי הרנו. (4 כריות אויר וללא ESP) כמו"כ הקליאו חסכונית בדלק בצורה משמעותית.

לגבי אמינות? בהתחשב בכך שהרנו צעירה בכמה שנים טובות, היא כנראה תפגין אמינות לא פחות טובה מהגטס. ובלבד שיטפלו בה כפי הוראות היצרן.

לסיכום הרנו עדיפה בכל הפרמטרים. אולי פרט לביצועים שבהם הגטס עדיפה במעט.

אגב, 16000K זה מאוד זול לקליאו מ2011. מדובר ברכב מפרטי?

פורסם

תודה!

כן אכן יחסית מחיר נמוך לקליאו: אולי בגלל שיש צורך בביצוע של הקונה של רצועת טיימינג וטיפול . פשוט אין לו שוק. יש פחד מצרפתיות (גם לי).

אגב, הנהיגה על הרכב היתה נהדרת.

הגטס מוכר לי והוא נורא עמיד. זה שנפח המנוע וכוח הסוס של הגטס גדולים יותר לא עושה אותו חזק יותר לעומת הקליאו הידנית?

פורסם

הייתי הולך על הקליאו בגלל הנוחות והבטיחות, וגם בפנים ניראית מודרנית יותר.

טיימינג לא זול עם משאבת מים יגיע לאזור ה. אלפיים שקל ביחד עם הטיפול.

הקליאו הידנית נחשבת לדי אמינה, פחות חזקה מהגטס אבל חיסכונית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני בעלים לשעבר של שתיהן,

הגטס מכונית מאוד בסיסית ופחות טובה ברוב הפרמטרים מהקליאו.

מבחינת נוחות נסיעה, התנהגות, צריכת דלק, בטיחות, אבזור - הקליאו מנצחת.

למעשה גם בסעיף האמינות הקליאו הייתה טובה ועלויות התחזוקה היו סבירות, תיקח בחשבון שהטיימינג הוא טיפול יקר יחסית.

סיכום קליאו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?579372-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-3-5-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-2012

המנוע בגטס נחשב חזק יותר, אבל בפועל זמני התאוצה מ-0 ל-100 למשל הם דומים (או אפילו זהים). גם בגטס יש טיימינג.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני רכשתי בעצמי קליאו ידנית לפני כמעט שנה.

מוזמן לקרוא ולראות את הסיקור שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614293-התחדשתי-בצרפתייה-רנו-קליאו-2012-ידנית

במקרה הנוכחי הייתי הולך על הקליאו גם כי היא חדשה יותר אך קח בחשבון את הטיפול עם הטיימינג.

תבדוק היסטורית טיפולים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה ממש מקרה דומה. תוספת של 3000-4000 ש"ח לטיפולים ברנו במעמד הקנייה יהיה קצת כבד עליי (מה שתיארת זה פחות או יותר הטיפולים שצריך לעשות לה)

פורסם

אז תחפש אחת אחרי טיימינג, ברכב בן 6 היו אמורים לעשות טיימינג לפני כשנתיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

3-4 אלף זה טיפול גדול כולל טיימינג ומשאבת מים במורשה יבואן.

במורשה רגיל יצא לך באזור ה אלפיים.

כמו שדור אמר, ברכב 2011 היו צריכים לבצע כבר טיימינג.

פורסם

האם יש המלצות למוסך מורשה כזה?

האם רנו קליאו אוטומטית 2008 גם עם קילומטראז באיזור המאה אלף אחרי טיימינג נחשבת טובה ביחס למוצע?

תודה:)

• תוכן חדש...