Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לחדר השינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

נכנסתי לדירה שכורה בתל אביב והמזגן בחדר השינה לא עבד.

הגיע טכנאי מזגנים ואמר שהיחידה הפנימית עשתה את שלה וכאלה ושלא שווה לי לתקן (טכנאי שאני סומך עליו).

אמרתי לבעלת הדירה שאנסה למצוא לה מזגן במחיר טוב.

החדר די קטן (פחות מ- 12 מטר, הייתי אומר יותר כמו 9-10, יכול למדוד בערב).

האם את המזגן וההתקנה כדאי לקחת מאותו הספק ?

האם פירוק המזגן הישן שהמזגן הזה צריך להחליף גם עולה כסף ?

אם קונים מזגן בנפרד כמה אמורה לעלות התקנה שפשוט מחליפה את המזגן הקודם ? המזגן יושב על הקיר החיצוני של הבניין ככה שהמדחס יכול להיות מאחוריו פשוט(שזה המצב כרגע אאל"ט).

מה קונים ?

עריכה אחרונה על ידי wa11a

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

יכול לומר לך שלפני מספר שבועות החלפתי את המזגן בחדר השינה שלי. פורק מזגן אלקו עתיק (חוץ מהמדחס, כיון שמדובר ביחידה כפולה, והמדחס השני ממזג את החדר של אחד הבנים), הותקן מזגן Tadiran TOSOT 12000BTU (תוצרת Gree הסינית). כל הסיפור כולל המזגן החדש, פירוק, הרכבה, קצת חציבה וקצת עבודת גבס עלה לי 2900 ש"ח. אצלי הצנרת יחסית ארוכה כיון שהמדחס מותקן על הגג, 2 קומות מעל החדר - ולכן הצנרת ארוכה ויקרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה.

עוד מישהו ?

מישהו יודע איך המזגן saga 12 ? ראיתי שהוא די זול והציעו אותו כולל התקנה בסיסית ב- 1700 ש"ח + 150 על פירוק והובלה של הישן.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

סגה זה מותג של טורנדו, על כל המשתמע מכך (גם טורנדו הבסיסיים נמכרים במחירים הנ"ל).

יש לך גם את האלקטרה בייסיק במחירים האלה (ואין לי מושג איך הוא).

אצלי, המזגן הסורר זהה לזה של ספיראל (ראה פה). לאור הסתבכות העניין, גם אני נראה לי לקראת רכישה, ולכן מתעניין לאחרונה.

המסקנה שלי היא, שזה עולה בסביבות ה2Kש"ח גיב אור טייק כמה מאות.

במקרה שלי (בית בבעלותי), אני מעדיף משהו שיעבוד לאורך זמן, במקרה שלך, מספיק שזה יעבוד עד תום החוזה. פחות צריך לעניין אותך המותג.

אותי מעניין גם אם אפשר לבצע לבד את הפירוק, ואולי אפילו את ההתקנה. זה עשוי להיות חסכון משמעותי.

אולי אחד המומחים פנ יוכל לספר עד כמה זה מסובך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מישהו מהעבודה אמר לי שהוא יכול להדריך אותי איך להרכיב ושזה לא מסובך.

אני ירדתי מזה כי זה לא בית שלי ואני לא רוצה לקחת אחריות.

אז כנראה שאפשר למצוא מדריכים באינטרנט.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

השאלה היא כמה אתה רוצה להתעסק עם הרמת משקלות וחציבה\איטום קירות. במיוחד כאשר מדובר על איטום קיר חיצוני.

לגבי המקרה שלי - כיון שמדובר בצנרת ארוכה שילמתי כמה מאות ש"ח יותר מהסטנדרד כאשר המעבה מותקן על הקיר סמוך לחדר הממוזג. מצד שני, תשתית החשמל קיימת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם החור בקיר כבר קיים (מהמזגן הישן)...

המעבה על הגג מעל היחידה. הקיים ישאר (עבור היחידה השניה). החדש לא אמור להיות כבד במיוחד. אני והבריון המגודל שקורא לי אבא אמורים להסתדר איתו.

חשמל - לא בעיה. (יש לי אפילו תעודה, אם צריך :-P) הבעיה שלי היא דווקא צנרת הגז. אין לי מושג מזה בשיט.

אני רוצה שהיחידה השניה של המזגן הישן תמשיך לעבוד בינתיים, וגם לא לאבד את האחריות על המזגן החדש, או חלילה לקלקל אותו בגלל התקנה לקוייה.

מצד שני, פו"ה זה בדיוק חצי מעלות מזגן חדש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...