Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבוע וחצי עברתי תאונה קלה.

לאחר התייעצות עם אבא שלי ועוד מספר חברים החלטתי ללכת על דוח שמאי גלובלי ללא תיקון.

יש מצב אתם מסבירים לי מה ההשלכות, האם יש ירידת ערך, ובכללי מה הקטע בזה? כי מה שהבנתי זה שאני מדבר עם שמאי הוא רושם דוח נזק, אני מגיש את זה לחברת ביטוח והם משלמים לי .

(הצד השני הוא האשם והוא גם הודה באשמה).

תודה!

פורסם

אתה לא "מדבר עם השמאי" אלא השמאי בודק את הרכב, אתה מקבל ממנו את הדו"ח,

את עלות הנזק שקבע השמאי בצירוף עלות שירותיו של השמאי אתה דורש מחברת הביטוח של הפוגע.

אם השמאי קובע ירידת ערך אז יש ירידת ערך, אחרת לא.

חלק מחברות הביטוח ינסו לפצות אותך על הנזק בניכוי המע"מ.

מניסיון אישי אני ממליץ לפנות לשמאי אלי אמרן.

פורסם
אתה לא "מדבר עם השמאי" אלא השמאי בודק את הרכב, אתה מקבל ממנו את הדו"ח,

את עלות הנזק שקבע השמאי בצירוף עלות שירותיו של השמאי אתה דורש מחברת הביטוח של הפוגע.

אם השמאי קובע ירידת ערך אז יש ירידת ערך, אחרת לא.

חלק מחברות הביטוח ינסו לפצות אותך על הנזק בניכוי המע"מ.

מניסיון אישי אני ממליץ לפנות לשמאי אלי אמרן.

ואין בעיה לפנות לשמאי שלא נמצא הרשימת השמאים נכון?

אם יורשה לי לשאול, איפה נמצא אלי אמרן? כי אני אשדודי ואין לי אינטרס לעבור חצי מדינה כדי להפגש עם שמאי.

פורסם

אני מניח שב'רשימת השמאים' הכוונה לרשימה הספציפית של אותה חברת ביטוח. אם זו הכוונה, אז אין בעיה.

אלי נמצא באזור בית דגן אם אני לא טועה, בפעמיים שנעזרתי בשירותיו הוא הגיע אליי (באזור המרכז, פתח תקווה וכו').

• תוכן חדש...