Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן קניתי לפני כמה שבועות סובארו אימפרזה שנת 2006, מנוע 2000 גיר ידני.

נסעתי כמה ימים והכל היה בסדר, היום החלטתי להפעיל מזגן ופתאום אני רואה שהמד חום כבר עבר את החצי. עכשיו, כיביתי את המזגן והוא חזר בהדרגה למקום שלו. בדקתי שצן ומים ולא חסר כלום.

והתקלה השניה היא שלפעמים קשה להעביר הילוכים, צריך ממש בכוח להכניס את ההילוך. זה קורה כמה פעמים בנסיעה. יש איזו בעיה שאני חושב שהיא קשורה וזה שיש איזה רעש של שריקה שמגיע מהקלאץ, רק שאני לוחץ על הדוושה של הקלאץ הרעש נפסק, אפילו לא מכניס אותו אלא ממש מוריד אותו ס"מ והרעש נפסק. יכול להיות שיש קשר? איזה מיסב גמור?

תודה!

פורסם

עניין ההתחממות מצריך בדיקה יותר יסודית - האם המערכת נקיה ? האם הטרמוסטט נפתח עד הסוף ומאפשר מעבר מים תקין במלואו ?

במצבים כאלה - כאשר שוללים בעיה במשאבת המים - לרוב ממליצים במוסך להחליף את הטרמוסטט ולבצע ניקוי רדיאטור. שני אלו בד"כ פותרים את רוב בעיות ההתחממות (שוב, בהנחה ותיפקוד משאבת המים וכמובן המאווררים - תקינים).

סובארו ידניות אוהבות שמן גיר דליל, לכן הייתי בודק אצל היבואן מה מומלץ לשים ובהתאם לזה מבצע החלפה של שמן בגיר - רק בשביל ליישר קו ולהיות בטוח לפחות העניין הזה טופל כמו שצריך.

לא מן הנמנע שבעיות בכבל המצמד או המצמד עצמו - גורמות לך לבעיה בשילוב הילוכים. כדאי לגשת למישהו שמכיר את הדגם (הידני).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אהלן קניתי לפני כמה שבועות סובארו אימפרזה שנת 2006, מנוע 2000 גיר ידני.

נסעתי כמה ימים והכל היה בסדר, היום החלטתי להפעיל מזגן ופתאום אני רואה שהמד חום כבר עבר את החצי. עכשיו, כיביתי את המזגן והוא חזר בהדרגה למקום שלו. בדקתי שצן ומים ולא חסר כלום.

והתקלה השניה היא שלפעמים קשה להעביר הילוכים, צריך ממש בכוח להכניס את ההילוך. זה קורה כמה פעמים בנסיעה. יש איזו בעיה שאני חושב שהיא קשורה וזה שיש איזה רעש של שריקה שמגיע מהקלאץ, רק שאני לוחץ על הדוושה של הקלאץ הרעש נפסק, אפילו לא מכניס אותו אלא ממש מוריד אותו ס"מ והרעש נפסק. יכול להיות שיש קשר? איזה מיסב גמור?

תודה!

כמעט בטוח בעיה במסב שחרור של המצמד-Clutch release bearing

פורסם

שחכתי לציין שהאוטו עבר החלפת רצועת טיימינג כולל משאבת מים. רדיאטור עבר ניקוי ולא חסר בו מים. הרכב גם עבר טיפול 10 אלף שהחלפנו בו את כל הפילטרים ושמתי שמן 5-30 של LQ. המוסכניק אמר (בטלפון) שיכול להיות שמדובר במאוורר של המזגן. הגיוני?

בקשר לקלאץ' רק מחר אדע

• תוכן חדש...