Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחלק מהעליות הרכב מסוג מסחרית פולקסווגן קאדי מתפרפר בעלייה כשעוצרים ומתחילים נסיעה פשוט מתדרדר אחורה ולא מצליח להתחיל נסיעה, הרכב הוא דיזל מודל 2013 אוטומט-טיפטורניק, בתלונה במוסך מורשה הוחלפו המצמדים ולא נרא לי שזה פתר את הבעיה, חיברו את הרכב למחשב וזאת הבעיה שנמצאה, מה יכולה להיות עוד הבעיה, האם באיזה חיישן או הגיר עצמו או משהו אחר?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתפרפר כלומר הצמיגים הקדמיים, אלו שמניעים את הרכב, אינם משיגים אחיזה וכתוצאה מכך הרכב מדרדר אחורה?

או

מתפרפר כלומר סל"ד המנוע עולה אך ההילוך לא משתלב, מה שגורר התדרדרות אחורה?

מה גורם לרכב כן להתחיל בנסיעה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה עושים חברים?

אין לי מושג איך לענות לכם, יש מוסך מורשה ויש בו אדם שיודע לזהות תקלות(טכנאי רכב לדעתי) שעושה בין היתר נסיעות מבחן ומאתר תקלות דרך המחשב, התלוננתי שהרכב מתדרדר בעליות והחליפו לי מצמדים בחינם כי המצמדים באחריות, למרות זאת לא נראלי שזה פתר את הבעיה, לחזור לשם ולהסביר להם שהרכב מתפרפר בעליות?

אולי יש בעיה עם איזה חיישן או הגיר, אני עוד זוכר שהייתה את הבעיה הזאת שהרכב היה חדש ורק עלה לכביש ולמרות זאת הסתדרתי כל השנים האלו בלי להתלונן, חשוב לי לציין שבגלל הבעיה אני כמעט ומתנגח ברכבים אחרים(תאונה קטנה)

אני מקווה שלא יצא לי להכנס ברכב בגלל זה

פורסם (נערך)

אם הגיר באחריות ל 5 שנים מהר למוסך- זה לא רק עניין מכאני אלא גם מסוכן בטיחותית ואתה עלול למצוא את עצמך מעורב בתאונה לא נעימה כשהרכב בעליה.

צריך לבדוק את הגיר ביסודיות(אם הוחלפו המצמדים ומדובר על DSG 7 אז כנראה הבעיה במחשב הגיר- מכטרוניקס) ואם המוסך יסרב לטפל בך באחריות,גש למכון גירים ובהתאם לממצאים, שקול כיצד להתנהל מול היבואן (מכתב מעו"ד /תביעה לאחר שתתקן במכון גירים וכוד').

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

המצמדים הוחלפו

הצמיגים במצב חדש

הרכב מתדרדר בעלייה ומתפרפר,מצמדים הוחלפו לחדשים, הצמיגים במצב חדש, חשוב לי לציין שיש מעלית ברכב של נכה

עריכה אחרונה על ידי israeltomer
פורסם

אולי בגלל משקל המעלית מאחור החלק הקדמי של הרכב מאבד אחיזה מהר יותר?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הגלגלים מסתובבים במקום כאשר אתה רוצה לזנק?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כן גבר

אני רוצה לבודד את התקלה כמה שיותר על מנת להבין את מקור הבעיה

במסגרת האחריות שכלולה 5-7 שנים על חלק מהרכיבים אני רוצה שצ'מפיון תקח אחריות מלאה ובמידת הצורך בין אם יתגלו ליקויים נוספים למצמדים היא תחליף לי את זה, אז זה משהו שמאוד הייתי רוצה שיקרה לפני שאני מסיק מסקנה שהבעיה היא בפגם בצמיגים או במעלית

פורסם

תקשיב.

שואלים אותך שאלה.

אתה לא מקשיב. ולא נותן את התשובה. כדי שנוכל לעזור לך.

הגלגלים מתחפרים יש 2 אופציות.

אופציה ראשונה.

אתה נותן גז. אתה שומע את הגלגלים הקדמיים מסתובבים במקום. ויש (חריקה / שריקה / צווחה) של הגלגלים.

אופציה שניה.

אתה נותן גז. הגלגלים הקדמיים לא מסתובבים. אבל הרכב מדרדר. / לא מתקדם .

זה שתי בעיות שונות לגמריי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

דבר שני.

תלך למקום שהתקינו לך את המעלית (אצמ / תמן / הידרופיקס / וכו)

תבקש אם הם יכולים להוריד את המעלית / חלק ממנה לכמה שעות ותראה עם הבעיה נפתרה.

במידה והבעיה נפתרה. הבעיה שלך זה משקל אחורי גבוה מדיי.

ואז אתה צריך להתחיל נסיעה באיטיות. (גז נמוך. ולא בפול גז. ואז הרכב לא יתחיל באיבוד אחיזה. )

ובנוסף תברר עם יש מעלית קלה (מבחינת משקל ) אחרת שיכולים להתקין לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרכב הזה יכול לסחוב 600-700 קילו בלי שום בעיה, משקל המתקן לא מתקרב לזה אפילו. מערכת בקרת יציבות אמורה למנוע סחרור גלגלים בזינוק גם אם נותנים פול גז.

ברגע שהיא מזהה סחרור גלגלים היא מפחיתה את כוח המנוע עד שהסחרור נפסק.

יש פה איזה בעיה אחרית שלא הצלחתי כמו כולם להבין אותה מתאור של פותח השירשור.

• תוכן חדש...