Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב לאחרונה ובסוכנות המליצו או יותר נכון חייבו אותנו למלא דלק 98..

עכשיו לפי מה שראיתי 98 יש רק בתחנות דלק פז..בסונול יש 99..(..יכול להיות ההיפך ואני מתבלבל..)

השאלה שלי היא אם אני יכול למלא גם 99?!..או שזה הרכב שונה מה-98!??

פורסם

אותו הדבר בדיוק, רק שסונול החליטו על שינוי שם, זה כמו "דלק דרגון", אותו אוקטן 95 מתוסף שיש בכל תחנה אחרת, אבל בחברת דלק ניצלו את חוסר הידיעה של הישראלי, והחליטו שהדלק שלהם מתוסף.

לפחות זה מה שאני יודע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לגבי הדרגון כנראה שהם כן מוסיפים איזה תוסף נוסף, בנוסף למה שיש אצל כולם.

לגבי ה-98/99: אכן אותו דבר, מותגים אחרים. ה"99" לדעתי אפילו קצת מרגיז (המספר רומז על אוקטן עדיף על ה-98, אבל בעצם זה אותו דלק בדיוק)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

99 בסונול

98 בפז

שניהם אותו דבר למרות שהאוקטן הוא שונה .

דרך אגב למי שמתדלק 98 באיזור המרכז מוזמן לתחנת הדלק פז סביון שם ההנחה משמעותית.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין בעיה לתדלק 99

הוא המקביל ל98 בשאר התחנות

והאוקטן שלו אכן גבוה יותר!

לגבי התוסף "דרגון" כל חברת דלק חייבת לשים תוסף, רק חברת "דלק" מנצלים את חוסר הידע כמו שOrSe אמר

פורסם

למי שעדיין מאמין לחרטא של הדרגון, חבל...

עבדתי שם חצי שנה, ראיתי בדיוק מזה, לא תוספים, ולא נעליים, דלק מגיע כמו בכל תחנה אחרת, ממפעל באשדוד, ועובר ישר למיכל...

דבר אחד שאני כן יכול להגיד: הסולר שלהם, הוא סולר איכותי מאוד, הוא הרבה יותר שומני מסולר בתחנות אחרות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כמה שטויות בשרשור אחד...:mm_nah::loco:

99=98 אין שום הבדל.

שאר הדלקים (דרגון) מתוספים בבית הזיקוק בדיוק כמו הדלקים של חברות אחרות.

סולר יותר שומני?! :biglaugh: כן , גם אצלי בתחנה הדלק יותר שקוף אז הוא יותר טוב!:wink:

עשו טובה חברים-מי שלא מבין שלא יגיב.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...