Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם משאל קטן שראיתי בפורום בחו"ל ונראה לי מעניין.

מה הציוד שהכי נקשרתם אליו אצלכם באוטו (אודיו) - שנשאר אצלכם הכי הרבה זמן ושממש אהבתם.

אצלי זה לדוגמה הנגנים של אלפיין , עד היום מסתובב על ידי 7930 שאצלי מ1997 או 1998 ועדיין בעיני הוא בין המכשירים הטובים ששמעתי. יצאו מאז הרבה דולפינים קופצים , אבל בעיני האלפיין ההוא עם הפשטות שלו הוא מכשיר מדהים.

Leon Cupra 2009

פורסם

לא זורק אלא מחליף, למה? כי סתם בא לי משהו חדש והייתה לי עסקה טובה. אני אמכור בסביבות ה1300 ואין עליהם אחריות, כעקרון הובטחה לי אחריות לכל החיים אבל לא יודע אם היא באמת תקפה. בכל מקרה אין סיבה שמשהו יקרה להם ואם כן אז אי מאמין שאוכל לארגן תיקון/החלפה אולי אפילו בחינם. אבל אם אתה רוצה לשאול עליהם עוד משהו אז בפרטי כדי שלא נשתלט על הת'רד.

• תוכן חדש...