Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שאמרו כאן, זה מה שקורה שהשטן כורת ברית עם השטן.

הממשלה הרוסית תמיד הייתה בצד הלא נכון. עד עצם היום הזה זאת אחת הסיבות מדוע אנחנו רואים טירוריסטים עם רובי AK-47 תוצרת אמא רוסיה.

סטאלין הוזהר מבעוד מועד על הפלישה הגרמנית אך סירב להאמין. כתוצאה מכך, 20 מיליון חיילים רוסים לערך איבדו את חייהם.

למרבה האירוניה, עד היום סטאלין נחשב בעיני ציבור רב ברוסיה כגיבור.

לאחר סיום המלחמה, הרוסים סירבו לוותר על החלק המזרחי של גרמניה. ארצות הברית סיפקה אספקה של מזון, תרופות ושאר דברים על ידי שיירת מטוסים שהייתה נוחתת בצד המזרחי של גרמניה.

גם היום, רוסיה נמצאת בסוריה וזה לא סוד שיש לה גם קשרים ענפים עם איראן.

רוסיה עזרה לסוריה לבנות כור אטומי שהופצץ. יש מצב שאלמלא המצב הגרוע של האירנים בסוריה היום הם היו בונים עוד כור בסוריה בעזרת הרוסים.

ואגב, הרוסים המומים ומזועזעים שמערכת הגנת הטילים שלהם שהם כה התהדרו בה נמצאה כלא יעילה כלל וכלל כנגד הטכנולוגיה הישראלית. שהרי מטוסי ישראל הצליחו להשמיד ולמחוק את מרבית אם לא כל התשתית האירינית מבלי להניזק כלל וכלל על ידי מערכות ההגנה האירניות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זהו, העיקר שפוטין לוחץ יד לביבי, והתזמורת הצבאית שלו מנגנת התקווה בכיכר האדומה.

מבחינתי הם יותר גרועים מארדואן. זה לפחות שונא אותנו בגלוי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למרבה האירוניה, עד היום סטאלין נחשב בעיני ציבור רב ברוסיה כגיבור.

זה לא נכון. הציבור הרוסי רוכש לו כבוד מסויים על פעילותו נגד היטלר ועל הניצחון במלחמה אבל הציבור גם זוכר הייטב את הרדיפות, את משטרת המחשבות, את המעצרים ואת מחנות העבודה. גיבור בעיני הציבור הוא ממש לא.

אין בשום מקום ברוסיה פסל אחד של סטאלין ואין שום רחוב או מקום שנקרא על שם סטאלין. היו בעבר אבל הכל הורד עוד בשנות ה 50.

פורסם (נערך)
מבחינתי הם יותר גרועים מארדואן. זה לפחות שונא אותנו בגלוי.

האמת היא שלישראל ולרוסיה יש מערכת יחסים תקינה לחלוטין. הסיבה שרוסיה תומכת בבשאר אלאסד היא להבטיח שהשלטון בנמל לטקיה (בו הרוסים עוגנים תכופות) יישאר בידי משטר ידידותי. אין לזה שום קשר לישראל.

אם היא מספקת נשק לאיראן, זה נטו בשביל בצע כסף. היא מספקת בשמחה גם למדינות ערב הסוניות, שהן יריבות של איראן ובעלות ברית של ישראל...

רוסיה היא כלל לא אויב של ישראל.

ואגב, הרוסים המומים ומזועזעים שמערכת הגנת הטילים שלהם שהם כה התהדרו בה נמצאה כלא יעילה כלל וכלל כנגד הטכנולוגיה הישראלית. שהרי מטוסי ישראל הצליחו להשמיד ולמחוק את מרבית אם לא כל התשתית האירינית מבלי להניזק כלל וכלל על ידי מערכות ההגנה האירניות.

זה תמיד ככה עם טכנולוגיה צבאית רוסית. הם מתפארים בה מכאן ועד להודעה חדשה ומבטיחים בברושור כל מיני גדולות ובצורות; ואז, כשמדינה אחרת (בעיקר אלו שכאן בשכונה) קונה את או כשמדינה מערבית תופסת את זה או פועלת כנגד זה, מסתבר שיש לזה מיליון ואחת בעיות אמינות ושזה לא בדיוק עושה את מה שזה אמור לעשות.

זה קרה עם המיג-25, עם הסוחוי-30 (שהודו קנתה), עם ה-SA-22 שאיחוד האמירויות סייעה לממן את פיתוחו, והרשימה נמשכת ונמשכת. כבר עדיף לקנות סיני!

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בתור מזכרת הרוסים נתנו לישראלים ערכה להרכבת דגם של קטיושה על שם סטאלין.

לא נראה לי שהם חשבו על המשמעויות של השם הזה אצל ישראלים..20180517_162533.jpeg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
מה זה על המשאית הלבנה?

מפלסת שלג של כוחות ההצלה

מה משמעות השם הזה אצל הישראלים?

הדברים האלה שחיזבאללה זרק לפה במחלמת לבנות השניה, וגם לפני. אלא אם התכוונו למשהו אחר.

לנשק רוסי יש קונוטציה שלילית פה. היה צריך לתת לרוסים בחזרה דגם של מטוס מסרשמידט 109 (מטוסי קרב הראשונים של חיל האוויר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש נשק שיש לו משמעות חיובית?

בחוברות ביטאון חיל האוויר צורפו במשך השנים גם דגמים של מטוסים רוסים, לא זוכר שחשתי נפגע מזה והדגם היה מעניין כמו כל דגם אחר.

פורסם

לביטאונים הצבאיים הישראליים תמיד היתה נטיה לתוד"א.

אחרי הטבעת ה"אילת" צורף ל"מערכת ים" דגם של סטי"ל מצרי מתוצרת ברה"מ (נדמה לי "אוסה") .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האמת היא שלישראל ולרוסיה יש מערכת יחסים תקינה לחלוטין. הסיבה שרוסיה תומכת בבשאר אלאסד היא להבטיח שהשלטון בנמל לטקיה (בו הרוסים עוגנים תכופות) יישאר בידי משטר ידידותי. אין לזה שום קשר לישראל.

אם היא מספקת נשק לאיראן, זה נטו בשביל בצע כסף. היא מספקת בשמחה גם למדינות ערב הסוניות, שהן יריבות של איראן ובעלות ברית של ישראל...

רוסיה היא כלל לא אויב של ישראל.

זה תמיד ככה עם טכנולוגיה צבאית רוסית. הם מתפארים בה מכאן ועד להודעה חדשה ומבטיחים בברושור כל מיני גדולות ובצורות; ואז, כשמדינה אחרת (בעיקר אלו שכאן בשכונה) קונה את או כשמדינה מערבית תופסת את זה או פועלת כנגד זה, מסתבר שיש לזה מיליון ואחת בעיות אמינות ושזה לא בדיוק עושה את מה שזה אמור לעשות.

זה קרה עם המיג-25, עם הסוחוי-30 (שהודו קנתה), עם ה-SA-22 שאיחוד האמירויות סייעה לממן את פיתוחו, והרשימה נמשכת ונמשכת. כבר עדיף לקנות סיני!

קודם כל אני חייב לציין שאני די הופתעתי מגישת שבירת האי שיויון מצד ישראל. כלומר, אני לא ציפיתי שלישראל יהיה את האומץ לתקוף בסיסים של אירן על אדמת סוריה וכנראה שגם האירנים קיבלו זאת בהפתעה גמורה. ישראל השמידה בתוך כמה שעות את מה שלקח לאירנים לבנות בתוך שנה בהשקעה של מאות מיליונים דולרים.

ישראל הביאה את אירן למצב שבו היא עם כמעט אפס יכולת צבאית.

אני די חששתי מהמצב שבו רוסיה תיתן גב לאיראן בסגנון "מי שמתעסק עם איראן מתעסק איתנו" וכך סוריה תבנה להם כור גרעיני בסוריה. רוסיה ציידה את אירן בטילי נ"מ מתקדמים ביותר. נראה לי שהסורים הבינו שאיראן היא סוס מת ולכן בכדי לא לפגוע ביחסי הציבור שלה היא החליטה לא לתת לאיראן שום גיבוי מבחינה צבאית של להילחם עבורה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
רוסיה ציידה את אירן בטילי נ"מ מתקדמים ביותר.

אז? היא גם ציידה את מצרים במערכת דומה. נטו בצע כסף. אין כאן שום ברית פוליטית.

ושוב, כשמדובר בטכנולוגיה רוסית - קודם כל שהיא תעבוד בעקביות, אחר כך שהיא תהיה "מתקדמת". אם מצרים, למשל, יכלה לרכוש THAAD מארצות הברית במקום זה - היא היתה עושה את זה. אבל אי אפשר, אז היא הלכה לאופציה הרוסית בלית ברירה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זה תמיד ככה עם טכנולוגיה צבאית רוסית. הם מתפארים בה מכאן ועד להודעה חדשה ומבטיחים בברושור כל מיני גדולות ובצורות; ואז, כשמדינה אחרת (בעיקר אלו שכאן בשכונה) קונה את או כשמדינה מערבית תופסת את זה או פועלת כנגד זה, מסתבר שיש לזה מיליון ואחת בעיות אמינות

אי אפשר למנות את מספר הפיתוחים הטכנולוגיים/צבאיים/אחרים ואת פריצות הדרך בתחום המכ"ם וכיו"ב שהתרחשו בגלל הפחד המערבי מטכנולוגיה שהייתה *אמורה* להימצא בידי הרוסים.

אילו היו יודעים את האמת, היינו נמצאים כיום בפיגור טכנולוגי מרשים, כלל עולמי...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בבקשה לא לזלזל באמא רוסיה.

טיל נחמד יד שניה, פגע בסטיל ישראלי.

עוד שלושה הטביעו את המשחתת אילת.

במלחמת יום כיפורים - כופפו קצת הרבה עם מערכות הטילים שלהם, את חיל-האוויר שלנו.

יש להם פיתוחים פורצי דרך בהרבה תחומים

ויש גם בעיות - האמינות עלות התחזוקה, וממשק האנוש, הם אזורי הנפילה - אבל יש להם גם הצלחות.

לא לזלזל.. אני יודע כי תמיד נערכנו, לא זלזלנו.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...