Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו חלק נכבד לכסות בבטון, אני אבא שלי עושים את זה לבד.

עשינו היום כמעט 3 טון בטון ופשוט נגמרנו בכל היבט אפשרי, הפסקנו ונמשיך מחר\מחרתיים.. יש לנו בערך לעשות אותה כמות, אז יש דרך לעשות את זה מבלי לשבור את עצמינו? עשינו את זה בדרך הקלאסית - שמים את הרכיבים באמבטיה ישנה, מערבבים ואז מעבירים בדלאים.

לקנות מכשיר ב2000 שקל שעושה את זה זה מיותר, להשכיר אחד בדקנו ואין באיזור שלנו, יש אולי איזו שהיא תושבת שמתלבשת על פטישון אולי שתדע לעשות את זה?

תודה :)

פורסם

האפשרות ההגיונית היא לשכור מערבל בטון.

אפשרות נוספת היא לקנות שארית של מערבל בטון (אני מבין שאתה צריך 3 קוב בערך).

:turn-l:
פורסם
יש לנו חלק נכבד לכסות בבטון, אני אבא שלי עושים את זה לבד.

עשינו היום כמעט 3 טון בטון ופשוט נגמרנו בכל היבט אפשרי, הפסקנו ונמשיך מחר\מחרתיים.. יש לנו בערך לעשות אותה כמות, אז יש דרך לעשות את זה מבלי לשבור את עצמינו? עשינו את זה בדרך הקלאסית - שמים את הרכיבים באמבטיה ישנה, מערבבים ואז מעבירים בדלאים.

לקנות מכשיר ב2000 שקל שעושה את זה זה מיותר, להשכיר אחד בדקנו ואין באיזור שלנו, יש אולי איזו שהיא תושבת שמתלבשת על פטישון אולי שתדע לעשות את זה?

תודה :)

"תושבת" (מוט עירבול) לפטישון - יגמור לך אותו דיי מהר, הם לא עומדים בזה לאורך זמן (או לכמות כזאת).

רכוש מערבל פשוט - עולה 650 ש"ח ועושה עבודת קודש. אתה עוד תברך אותי ;-) ;-)

אם זה עובד אצלי על בסיס יום יומי כבר שנה וחצי - אצלך זה יעבוד נצח... אפילו שזה פשוט וזה סיני.

http://www.amital-ltd.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2922

תתחדש

איציק

K13802.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קראתי את ההודעה שלי ולא הבנתי אותה בעצמי. כוונתי היתה לקנות את השארית שנשארת לפעמים למשאית מערבל בטון. המחיר צריך להיות נמוך כי הבטון נזרק בכל מקרה.

Sent from my XT1068 using Tapatalk

:turn-l:
פורסם (נערך)

איציק רשום שזה מערבל צבע, הוא יצליח להתמודד עם אמבטיית בטון מלאה?

במידה וכן, אתה חושב שהוא יצליח לעמוד במחסן נגיד שנה ללא עבודה ואז לעבוד שוב ללא טיפול מונע כלשהו?

yuvk, ניסינו, לצערי בעיר שלי אין ביקוש גבוהה ואנחנו צריכים לעכשיו, התשובה שלהם הייתה "שבוע הבא אולי ישאר לי קצת"

אני גר בשדרות ויש לנו סה"כ 2 חנויות בניין שבעבר היו משכירים ציוד כזה ונכון להיום הפסיקו, להביא מחוץ לעיר לא כלכלי כל כך.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם
איציק רשום שזה מערבל צבע, הוא יצליח להתמודד עם אמבטיית בטון מלאה?

במידה וכן, אתה חושב שהוא יצליח לעמוד במחסן נגיד שנה ללא עבודה ואז לעבוד שוב ללא טיפול מונע כלשהו?

לשאלתך הראשונה: חד משמעית - כן !

הדבר הזה חזק ברמות. יש לו "גיר" עם 2 מהירויות.

אני מכין איתו בטון בדליים ירוקים של 50 ליטר.

כזה:

0110201211532412.jpg

בנוגע לשאלתך השניה - לא רואה סיבה שלא.

הדבר הזה - בתכל'ס - לא מצריך תחזוקה כלשהיא. לאור מחירו הזול, גם אם ילך לעולמו אחרי העבודה הזו, הרווחת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין לשום חנות להשכיר טפלה?

תבדוק באתרי בניה אפשרות לקחת שאריות ממיקסר

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם (נערך)

big - בדקנו את הנושא והכל נשלל עקב הלחץ לסיים עם זה כמה שיותר מהר, לא מצאתי שאריות ממשאית קרובה לימים הקרובים.

mazda - נשאר לנו כ-קוב וחצי\שתיים, אין גישה לשפיכה מהשוקת ויש צורך בצינור מוביל ובמידה ולא היינו מוצאים צינור היינו מבקשים פשוט לשפוך את כל הבטון לפיילה ענקית שיש לנו גישה אליה ופשוט היינו מעבירים הכל בדלאים (הרבה יותר פשוט מלערבב את הבטון עם טורייה ואז להעביר בדלאים). אתיעץ עם אבא על המערבל בטון שאיציק המליץ, אם לדעתו צפויות לנו עבודות בטון בבית בקרוב אני ארכוש אותו.

כדי לקבל את כמות הבטון שרצינו ממשאית בהזמנה מראש התבקשנו לשלם 400 ש"ח על הבטון ועוד 1500 על ההזמנה של המיקסר.. אז וויתרנו והחלטנו להזיע קצת.

איציק - כנראה לא הסברתי את עצמי נכון, הערבוב בוצע לא באמבטיית בטון ייעודית אלה באמבטיית מקלחת בייתית 180 ליטר שמישהו התכוון לזרוק.. זה יכול להתמודד עם זה?

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

אם יש פטישון אפשר לקנות את המוט מערבל, מקסימום בסוף תקנה את המערבל המקצועי.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אם יש פטישון אפשר לקנות את המוט מערבל, .
ובס"ה עולה 34 ש"ח, בדיוק קניתי אתמול, ממש מצויין בשניות בלי להזיע יש לך ביטון מוכן.
פורסם

תשתמש בפטישון שלו, אם הוא שווה משהו לא יקרה לו כלום.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...