Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נמאס לי לקנות מוצרים בכמויות קטנות ובמחירים מופקעים, מכאן החלטתי לקנות את כל המוצרים העיקריים בכמויות גדולות. מוצרים עיקריים מבחינתי:

שמפו שמתאים גם להקצפה בגרניק

APC

ONR

חומר לניקוי ג'אנטים

חומר לפלסטיקה\צמיגים על בסיס מים

כרגע אני מסודר מבחינת APC, ONR מגווירס, ושמפו MAXI SUDS.

כלומר יש מחסור בחומר ניקוי לג'אנטים וחומר לפלסטיקה\צמיגים, אשמח לקבל המלצות למוצרים אלה. בנוסף, אשמח לשמוע המלצות למוצרים איכותיים נוספים באריזות גלון ובמחיר אטרקטיבי כמובן.

דניאל.

עריכה אחרונה על ידי danielharati
פורסם

תודה, ראיתי, הוא אמור להתאים לשטיפות תחזוקה?

בארץ מצאתי חומר של מגווירס שהוא על בסיס חומצה ואני מעדיף לוותר עליו. יש גם חומר של קלינסטרס או KOch chemie שהציעו לי דרך דיטיילרים. כרגע מתלבט מה לקנות כדי לא להתקע עם מוצר לא מתאים.

פורסם

אני הזמנתי כמה פעמים את הHONYDEW של כימיכל גייז בגלון,גם עולה באיזור ה250 כולל משלוח ל3.8 ליטר של חומר,יש לי איזה חצי גלון אבל לדעתי לא אמכור ממנו כי זה מיותר אני משתמש בו באופן קבוע

m7kj.jpg
פורסם
הקוך כימי גם טוב.

הסונקס אמור להיות ph natural.

ראיתי באיביי valet pro bilberry, אריזה של ליטר במחיר 90 ש"ח כולל משלוח. יכול להיות מעניין כיוון שהמוצר ניתן לדילול עד 1:5.

כמובן שיש גם באמאזון הרבה אופציות של CG, יש לך ניסיון איתם?

אני הזמנתי כמה פעמים את הHONYDEW של כימיכל גייז בגלון,גם עולה באיזור ה250 כולל משלוח ל3.8 ליטר של חומר,יש לי איזה חצי גלון אבל לדעתי לא אמכור ממנו כי זה מיותר אני משתמש בו באופן קבוע

כרגע אני עם MAXI SUDS ואני מעדיף אותו על מיסטר פינק, את HONEYDEW לא ניסיתי אבל אולי בעתיד.

היתרון ש-MAXI SUDS נמכר באוטוסטור במחיר ממש משתלם.

פורסם

חייב לשאול- האם הכרחי השימוש בוחרים הייעודיים לגאנטים בכל ניקוי?

אני מנקה את האוטו אחת לשבועיים ומשתמש בתרסיס סונקס רק אחת ל3 שטיפות..

בשאר אני משתמש ב Optimum car wash (לא onr) או אפילו apc בדילול נמוך והג'אנט מבריק

פורסם

המחיר של ה250 זה לא למחיר למיכל בגודל גלון (3.7 ליטר), זה מחיר ל5 ליטר וזה עוד יותר משתלם.

כלומר 500 מ"ל יעלו בתצורה זו 25 שקל במקום 39 לבקבוק ספרי שאנחנו מכירים.

שזה מחיר מעולה לשימוש המאסיבי שאני עושה בחומר הזה.

השאלה אם החומר של הPROLINE הוא זהה הSONAX EXTREME

פורסם

מקריאה באתר של סונאקס הבנתי שיש להם שני מוצרים לניקוי חישוקים בליין המקצועי:

WHEEL CLEANER

WHEEL CLEANER PLUS

הפלוס יותר חזק ב30%, כנראה שהוא זהה לאקסטרים(אין משהו חד משמעי בנושא) וזה גם מה שנמכר בארץ ב-5 ליטר.

פורסם
נמאס לי לקנות מוצרים בכמויות קטנות ובמחירים מופקעים, מכאן החלטתי לקנות את כל המוצרים העיקריים בכמויות גדולות. מוצרים עיקריים מבחינתי:

APC

ONR

חומר לניקוי ג'אנטים

כלומר יש מחסור בחומר ניקוי לג'אנטים וחומר לפלסטיקה\צמיגים, אשמח לקבל המלצות למוצרים אלה. בנוסף, אשמח לשמוע המלצות למוצרים איכותיים נוספים באריזות גלון ובמחיר אטרקטיבי כמובן.

דניאל.

דניאל, עד כמה שידוע לי יש ל koch chemie את המוצרים שאתה מחפש בגלונים של 10 ליטר, אני קניתי Reactive Wheel ph natural ב 500 שח'
פורסם

APC

ONR

חומר לניקוי ג'אנטים

דניאל.[/QU אני יודע של KOCH CHEMIE יש את החומרים האלו בגלונים של 10 ליטר ,אני קניתי מהם את הממיס מתכות REACTIVE WHEEL CIEANER ב 500 שח' ואני גם משתמש בו לפעות הפלסטלינה להמסת "ג'ינג'ים" ביחס 1:3 עם מים (ממש לא פוגע בצבע) וראיתי שיש להם גם מחדש פלסטיקה וצמיגים ב 10 ליטר.

• תוכן חדש...