Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

קרה ונכנסו בי מאחורה. הסכמנו לסגור בינינו. הבחור מסנן אותי וכנראה נמנע מלשלם (נזק קוסמטי מוערך של 1000 שקל). צביעת טמבון אחורי.

כמה שאלות

1. כל נזק לרכב שלך אתה בהגדרה תשלם עד סכום ההוצאה העצמית?

ההוצאה העצמית שלי היא 1500, ולכן אם אני פונה לחברת ביטוח אני משלם את הנזק של עצמי.

2. שמאי - איך אני מביא שמאי מטעמי שיעריך את הנזק לרכב כדי להוציא הצעת מחיר רשמית

3. תיקון - לאחר קבלת ההצעה של השמאי האם אני רשאי לתקן בעצמי את הנזק ולקבל את כל עלות התיקון אם אני זוכה במשפט או שצריך לחכות להחלטת השופט.

עריכה אחרונה על ידי sPoiled
פורסם (נערך)

אם הסכמתם לסגור ביניכם, בשביל מה שמאי ובית משפט? הולכים למוסך פחחות ומקבלים הצעת מחיר לתיקון. תשלום לשמאי רק מנפח את הסכום.

או שאני לא מבין את המצב, או שכתבת לא ברור. בדרך כלל גם לא משתלם להפעיל ביטוח כאשר הנזק הוא 1500 שקלים ( בגלל השתתפות עצמית ועלית פרמיה ב 3 השנים הבאות ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם המכה קטנה ואין חשש לירידית ערך אז כדאי לסגור את העניין מבלי לערב את חברת הביטוח ושמאי.

לכו למוסך שאתה בוחר! ותקבלו הצעת מחיר לתיקון,אם הסכום מקובל על הנהג הפוגע אז הכל טוב,הוא משלם,אתה מקבל תיקון

והעניין סגור.(יכול להיות שבעל הרכב הפוגע ירצה להחתים אותך על טופס שלא תתבע אותו בעתיד,כמעט כולם עושים את זה).

אם אתה חושש מפגיעה רצינית,שלדה,או משהו אחר אז תפנה לחברת הביטוח ותבקש הערכת שמאי לנזק שנגרם.

פורסם
אם הסכמתם לסגור ביניכם, בשביל מה שמאי ובית משפט? הולכים למוסך פחחות ומקבלים הצעת מחיר לתיקון. תשלום לשמאי רק מנפח את הסכום.

או שאני לא מבין את המצב, או שכתבת לא ברור. בדרך כלל גם לא משתלם להפעיל ביטוח כאשר הנזק הוא 1500 שקלים ( בגלל השתתפות עצמית ועלית פרמיה ב 3 השנים הבאות ).

בניגוד למה שסיכמנו, הוא מסנן אותי עם התשלום.

אין לי ברירה אלא לפנות לביטוח/ בית משפט

תודה.

• תוכן חדש...