Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בעת הטענה Asus Zenfone 2 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב מזה מספר חודשים יש לי בעייה בעת הטענה , המכשיר סוגר אפילקציות שאני מנסה לפתוח , פותח אפליקציות שלא ביקשתי לפתוח .

הדברים הנ"ל קורים אך ורק בעת הטענה , יש לי בבית מכשיר נוסף זהה של אשתי - כשאני מחבר אותו למטען שלי לא קורה שום דבר חריג .

אני אבהיר את עצמי יש לנו בבית שני Asus Zenfone 2 , מה שאני מתאר קורה רק לטלפון שלי , ניסיתי להחליף מטען וזה לא עוזר .

אציין שזה לא קורה תמיד , יום כן , פתאום יומיים לא .

המכשיר שלי היה במעבדה של ה"חברה המרכזית " , אציין שהמכשיר מטעין ללא בעיה .

ציינתי בפניהם את הבעיה , הם אמרו לי שהבעיה היא בשקע הטעינה הוחלף לחדש ולא פתר כלל את הבעיה .

מצ"ב קישור :

מקווה שאולי מישהו מחכמי הפורום יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה , תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ניסית לאפס את המכשיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם זה קורה במטענים שונים, והוחלף שקע טעינה, יכול להיות שמדובר בבעיית תוכנה מוזרה כלשהי (אולי אפילו אפליקציה מותקנת כלשהי גורמת לזה, בגלל זה הצעתי לאפס), באנדרואיד לאפליקציות מותקנות יש חיים משלהן.

במקרה הגרוע, אם זה גם קורה אחרי איפוס ועל מערכת הפעלה נקיה מאפליקציות חיצוניות, ייתכן ויש בעיה בלוח אם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המכשיר עבר reset , לאחר הרייסט כשהמכשיר נקי מכל אפליקציה שהיא עדין יש את הבעייה .

במכשיר זהה לחלוטין של אשתי כשהמטען שלי מחובר אין את הבעייה .

האם למישהו יש מושג ממה יכולה לנבוע הבעייה ?.

פורסם

בעיה בלוח אם כנראה

פורסם

לא יודע אם קשור, אני הייתי עם אותו מכשיר (551) והיה לי תופעה של GHOST TOUCH כאילו אפליקציות נפתחות ונסגרות לבד, כמעט ולא היה אפשר להשתמש במכשיר , שחיפשתי ברשת לא באמת מצאתי פיתרון לבעיה, חלק החליפו וחזר להם וחלק החליפו ולא חזר להם, לא לקחתי סיכון ורכשתי לעצמי מכשיר סלולרי חדש (רדמי נוט 4X) ושכחתי מהאסוס (שהיה אצלי רק 8 חודשים)

פורסם

כן, הם יכולים לתקן את זה (להחליף לוח אם).

המכשיר עדיין באחריות? במידה ולא, התיקון כנראה לא יהיה כלכלי, ועדיף לקנות מכשיר זהה מיד שניה.

בנוסף - האם בוצעו שינויים כלשהם במערכת ההפעלה של המכשיר? הותקן רום קסטום וכאלה? במידה וכן, עדיף לנסות להחזיר למקורי.

פורסם

המכשיר באחריות , לא בוצעו שום שינויים במערכת ההפעלה .

נניח והם מחליפים לוח אם , מהיכן הלוח אם מגיע ? , כוונתי הוא לוח אם שעבר תיקון ולא לוח חדש לגמרי ? .

האם אני צודק ? .

פורסם

אין לי מושג.

כמו שאני מכיר את התעשיה הזאת, סביר להניח שישימו לך חלק מתוקן, כי זה מה שהולך לחלקי חילוף. אבל את זה אי אפשר לדעת בוודאות.

• תוכן חדש...