Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo Vs Golf

tsachi1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים אני אתחיל לחפש מכונית. אני נהג חדש ( פחות משנה רישיון), וחשבתי על שני מכונית:

או פולו או גולף.

מה יותר זול לאחזקה?

שותה פחות דלק?

מהנה לנהיגה?

חזק?

אמין?

בהנחה שמדובר על אותו השנתון שיהיה נגיד 97

פורסם

יותר זול לאחזקה הפולו (כמובן תלוי במנועים, למרות שלפולו אין מגוון רחב של מנועים כמו לגולף)

אז היא שותה פחות דלק...

מהנה לנהיגה זה עניין של טעם, הפולו קטנה וזריזה

הגולף הרבה יותר כבדה!

אמינות? שניהם אמינים תלוי עד כמה התעללו בהם.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

בתור נהג חדש שלא צריך לשנע משפחה ורוצה חסכון ואחזקה זולה ומתעקש על מכונית מבית פולקסווגן, הפולו מתאימה לך מאוד. עדיף בגרסת 16V (חפש פולו 16V בפורום ותמצא הרבה מידע). בגרסה הזאת היא גם חזקה יחסית ומהנה למדי לנהיגה. הגולף תהיה כבדה ואיטית יותר, בזבזנית יותר, יקרה יותר לאחזקה ופחות מהנה לנהיגה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קשה למצוא...

הסיבה שחשבתי גם על הפולו היא שלדודה שלי יש פולו 97 שהיא רוצה למכור ולהתקדם הלאה...

אז זה דווקא התאים לי...

פורסם

למה?

לא יודע, כי גם אני התחלתי מפיג'ו, זה אחלה רכב בשביל התחלה.

בלי תחכומים מיותרים , ונותן לך גם הזדמנות להשתפשף בתיקונים עצמיים של כל מיני דברים קטנים...

אה וכן, בניגוד לשאר המשפחה , משום מה האמינות שהיא מפגינה הרבה יותר טובה....

(דבר מוזר כשלעצמו כי מדובר באותם מכלולים.)

מה עוד שהמחירים הנדרשים הם שפויים בהחלט וקל למצוא כאלו יחסית.

בכל מקרה, אם יש פולו ספציפית שיודעים שהיא מבית טוב ובמצב מצויין, אז לך עליה בלי להתלבט בכלל.

המנוע הרגיל מרגיש בסדר גמור על הרכב....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני הייתי בתכנון להתחיל מ205 ואז אבא שלי הציע לי עזרה במימון הרכב.

הפולו של דודה שלי למיטב ידיעתי היא עם המנוע הרגיל, והיא הייתה בעבר של אמא שלי ולא העברנו בעלות כך שהבעלות עדיין על משפחתנו. אני יודע שאין לה מכות שאסי,הוחלף לא מזמן קלאץ,סטרטר,מצבר וצמיגים. שאר האוטו במצב טוב. האוטו לא עבר התעללות כלשהי במהלך חייו.

מה אתה אומר?

אני אלך על זה?

פורסם
עזוב, תתחיל מ205 שנת 99.... נותן הרבה ,יחסית למחיר המגוחך
הגזמת !!!

להמליץ על רכב שהבסיס שלו מתחיל איפשהו בתחילת שנות השמונים, העדכון האחרון שהוא עבר היה איפשהו ב-94, אין ABS, כריות אוויר או טיפה של אבזור בטיחותי (אולי תמליץ לו לקנות לאדה וזהו).

הפולו מאוד בטיחותית למרות השנתון הנמוך שלה (וכמובן שביחס למתחרות). זה לא שאני מאוד אוהב את הפולו או שונא את הפיז'ו, אבל אפשר להתחיל לנהוג גם על רכבים חדשים. למי שיש את הממון להתחיל עם רכב חדש שיהיה הרבה יותר בטוח, חסכוני ואמין לא צריך להמליץ על רכב ישן.

לדעתי כל נהג חדש צריך להתחיל ממנו, ואחר כך להתקדם ...
אם הוא ישאר בחיים אחרי תאונה עם רכב ללא אבזור בטיחותי תקני ביחס לשנתון שלו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה לא משנה, אם יש לו רכב שהוא מכיר ואפילו רשום על שמו, אז שילך עליו בלי לחשוב פעמיים,

כי אני מניח שמה שהולך להיות זה שאבא שלו יעביר לו את הרכב, ככה שמבחינת מחיר אין עסקה כדאית מזו :-D.

כמובן שיש מן הנכון בפאן הבטיחותי, דבר שלא לקחתי בחשבון .

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בימים הקרובים אני אתחיל לחפש מכונית. אני נהג חדש ( פחות משנה רישיון), וחשבתי על שני מכונית:

או פולו או גולף.

מה יותר זול לאחזקה?

שותה פחות דלק?

מהנה לנהיגה?

חזק?

אמין?

בהנחה שמדובר על אותו השנתון שיהיה נגיד 97

אני אישית יעדיף ומעדיף את הגולף

הפולו הוא אוטו קטן.

יותר זול להחזקה ? - בעיניין של החזקה כל מכוניות הפולסווגן יקרות יחסית להחזקה כי החלפים יקרים

יש אולי הבדל קטן בכך שהגולף קצת יותר יקרה להחזקה אבל לא משמעותי

שותה פחות דלק ? - תלוי איזה פולו תלוי איזה גולף ותלוי איך אתה נוהג

מהנה לנהיגה - הגולף יותר מהנה לדעתי אומנם היא יותר כבדה אבל היא יותר מרווחת , יושבת יותר טוב על הכביש ופשוט יותר כיפית במהלך הנסיעה . הפולו קטנה וקצת צפופה.

חזק ? - מבחינת כוח זה גם תלוי איזה גולף ואיזה פולו כי גולף מנוע 1800 תיקח פולו 16V הכל תלוי באיזה סוג אוטו אתה רוצה

אמין ? - המכוניות הגרמניות ופולסווגן אמינות במיוחד

מה התקציב שלך בכלל ?

יש הרבה מכוניות אחרות יפות וטובות שאתה יכול לקנות כמו הונדה , מיציבושי , פג'ו וכו,

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ברור שגולף 1800 תיקח פולו עם מנוע 1400 לא? אפילו שהיא 16V עם 100 כ"ס

אבל אם תשווה את הגולף 1600 שלה יש 100 כ"ס מול הפולו 16V 1400 שגם לה יש 10 כ"ס אז הפולו תיקח.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
ברור שגולף 1800 תיקח פולו עם מנוע 1400 לא? אפילו שהיא 16V עם 100 כ"ס

אבל אם תשווה את הגולף 1600 שלה יש 100 כ"ס מול הפולו 16V 1400 שגם לה יש 10 כ"ס אז הפולו תיקח.

אלו לא מכוניות שנועדו לפתיחות ,

אבל כן,אם זה כ"כ חשוב, הפולו תיקח את הגולף . הרכב גם יותר קל וגם יש לו יותר כ"ס (100 לעומת 90 של ה1800 של הגולף).

בנוגע למה שredroze רשם, הכוונה היתה לכך שה205 פחות בטיחותית למי ששאל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...