Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית מעדיף לשלם ולקבל איכות אבל זה תלוי בו לי אישית יש ארבעה רמקולים וסטב של סרווין וגה ומגברים של רוקפורד שני קרוסוברים אחד של לוג'יק מאחורה ואחד אנלוגי של סוני מקדימה אבל אני לא חושב שיש הרבה אנשים שישקיעו בחברות הללו אני השגתי הכל במחירי עלות של בעל חנות

פורסם

אה, הבנתי את הראש שלך יוסי.

הוא מבקש חוות דעת על מוצרים שעולים X, אבל אני אלך והציע לו מערכת שעולה 10X.

צודק יוסי, זה מאוד רציני....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שני הדגמים מיוצרים בגרמניה, שמעתי את שניהם, ה-The rock הוא מגבר סוף הדרך, הוא מפציץ חבל על הזמן ואיכותי ברמות, לפי דעתי לך עליו, אם אתה רוצה משהו גם ברמה גבוהה יש לך את ה-jbl ה-75.4 (4 יציאות) יצא לי גם לשמוע אותו והמגברים האלו באותה רמה, ויש רמה.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

קח את המגנט - The-rock, שמעתי אותו, באמת מגבר מעולה, איכותי וגם בעל עצמה...אפילו יישאר לך עודף מ-1000.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אם יש לך אפשרות לרכוש מהדיוטיפרי, אני אישית היתי הולך על הJBL.. (העדפה אישית..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש הרבה מוצרים שמיוצרים בסין, שנחשבים למוצרים טובים.

מה הסיבה לדעתך ?

הסיבה שאי אפשר לעשות הכללות.

העובדה שעלות הייצור בסין זולה יותר, זה לא סוד.

אין זה אומר שבגלל ש-גם- מייצרים שמה מוצרים זולים, לא אומרת שכולם כאלה.

ולכן, לא ניתן לעשות הכללות, וכל מוצר לגופו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני מסכים איתכם בקשר ל jbl אני ינסה לקנות אותו שוב בדיו טי פרי מקווה שהפעם הוא יהיה במלאי...

במידה ולא אני מבין ממכם ששוה ללכת על המאגנאט the rock- הוא אמור לדעתכם להספיק ל:

morel pulse 6*9 ? כי לא ניראה לי הגיוני שמחיר שהוא נימכר הוא באמת יכול לספק כזו עוצמה.

• תוכן חדש...