Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות מול מוכרים ב ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן כללי הייתי שמח לשמוע על כמה קווים מנחים איך לקנות נכון ובמיוחד איך להתנהל כשמיצר לא מגיע/מגיע פגום/לא תואם את מה שהוזמן.

משתמש באיביי מ2008 אך עדיין יוצא לי לדפוק את הראש בקיר.

איך זה יתכן שאני פותח קייס, עוד שניה חונק את הסיני הקטן הזה ולבסוף הוא מחזיר לי את הכסף ואני לא יכול לתת לו פידבק שלילי?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שינוי מדיניות דפוק של איביי. עשיתי לא מזמן עסקה די גדולה שם (מעל 2000 ש"ח) שהמוצר הגיע פגום. המוכר זכה בקייס בגלל סעיף טכני מפגר כלשהו שהוא טרח לכסת"ח את עצמו מראש, ולא רק שלא קיבלתי את הפיצוי שמגיע לי- גם לא הייתה לי אפשרות להשאיר פידבק שלילי.

מסתבר שאחרי שפתחת קייס, אתה מוותר על הזכות להשאיר פידבק. התהליך הנכון הוא להשאיר פידבק שלילי ואז לחכות שהמוכר ירדוף אחריך, יעיל בהרבה.

פורסם (נערך)

הנה עוד דוגמא למה שהולך להיות לי כנראה בעיה נוספת עוד כמה שבועות.

בלילה הזמנתי משהו ממוכר בגרמניה (כי העדפתי לשלם 20% יותר כדי שזה לא יהיה מסין), לאחר שעה וחצי אני מקבל אימייל עם מספר מעקב על זה שהחבילה נשלחה.

נניח שזה מוכר זריז שישר רץ עם זה לדואר, אבל איזה דואר פתוח אצלהם שם בגרמניה ב11 בלילה?

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

לא קשור ...

ברגע שהמוכר משלם על משלוח אל הקונה דרך המערכת של EBAY, המערכת של EBAY כמובן מזהה את זה ומסמנת את זה כנשלח.

משמע הוא בסה"כ שילם ויצר packing slip, כנראה שתוך מספר ימים תראה עדכון שהמשלוח התקבל בסניף דואר או משהו בסגנון (תלוי במהירות השולח).

פורסם

אז מאיפה יש מספר מעקב?

פורסם
לאחר שעה וחצי אני מקבל אימייל עם מספר מעקב על זה שהחבילה נשלחה.

נניח שזה מוכר זריז שישר רץ עם זה לדואר, אבל איזה דואר פתוח אצלהם שם בגרמניה ב11 בלילה?

אין פה שום דבר חשוד. המוכר הזין את פרטי החבילה וקיבל מספר מעקב עבורה. תוכל לבדוק בסטטוס מעקב המשלוחים (DHL?) היכן החבילה.

:turn-l:
  • אחראי פורום
פורסם
לפני פתיחת קייס תמיד תשלח להודעה למוכר, בד"כ הם שולחים מחדש\מזכים אותך מבלי לערב את איביי, הפידבק שאתה נותן להם זה כל עולמם.

בדיוק.

אם מוצר התעכב או הגיע פגום, אני קודם כל שולח מייל. תמיד קיבלתי מענה והעניין נפתר מבלי להזדקק לפידבק שלילי.

הם ממש מתחננים שלא תנקוט שום מהלך עד שהם מצליחים לתת פתרון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אבל ב11 בלילה אצלהם?

מאיפה הוא קיבל מספר מעקב בשעה שהדואר שם סגור?

פורסם

כנראה יש לו חבילות מוכנות בבית עם המספר מעקב.

זה כמו שבארץ אתה יכול להכין מכתב בדואר רשום עם המדבקות והכל ורק אח"כ לרדת לסניף ולשלוח.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הגרמנים האלה!

• תוכן חדש...