Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

רוב הדיונים כאן בנושא דיטיילינג פנימי או חיצוני ,יחד עם זאת, שמתי לב שבתיאור הפורום כתוב שהוא אמור להכיל דיונים בנושא אסטטיקה ברכב.

אם לא יהיה כבל usb באמצע הקונסולה ,לדעתי זה יתרום לאסטטיקה ברכב.

בטויוטה (ובהרבה רכבים אחרים) לא מתעמקים יותר מדי בנושא ומתקינים את שקע המטען מתחת למערכת המולטימדיה, לא בתוך משענת היד הקדמית שם הכבל יהיה נסתר מעיני הנוסעים וגם לא באזור בלם היד משם ניתן לחבר מחזיקי כבל בסביבת תיבת ההילוכים וחלקית לסדר את הכבל שלא ישתרבב באמצע הרכב.

האם קיים פתרון אפטרמרקט כלשהו שמטפל בנושא ,בעזרתו ניתן לוותר על כבל הטעינה לחלוטין ?

אולי התקן כלשהו עם כניסת מיקרו usb שמתחבר לסמרטפון ויודע לעשות את הלינק בין המטען לטלפון ללא כבל שיקשר בין השניים.

בארץ מצאתי פתרון בדמות - מעמד לסמרטפון הכולל מטען אלחוטי של חברת QI

אם אני לא טועה בין המעמד עצמו למטען צריך להעביר כבל טעינה usb ולכן הפתרון לא כ"כ ברור לי .

נכון שהכבל לא יוצא מהטלפון בדרך למטען אבל הוא כן יוצא מתוך המעמד שיעמוד באזור מערכת המולטימדיה או במקרה הפחות רצוי, יהיה תלוי על השמשה הקדמית וישתרבב כל הדרך אל המטען ברכב.

תודה למגיבים

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

QI זה התקן האלחוטי.

גם לי יש מעמד אלחוטי ברכב, לדעתי זה יותר נוח.

הכבל קיים, פשוט מחובר למעמד במקום לטלפון.

דבר שצריך לקחת בחשבון - טעינה אלחוטית מחממת את הטלפון. אם אפליקציה כמו WAZE פועלת, לאחר זמן מסויים הטעינה תיפסק.

ככה זה נראה ברכב שלי, אפשר להסתיר את הכבל כמעט לגמרי, אבל לפעמים אני מחבר אותו ישירות לטלפון.

...

הדבקתי אותו לבסיס של ברודיט שגם כן הזמנתי לפיאט פונטו, ועשיתי סיבוב בפסי האטה בשכונה לבדיקה - מחזיק מצויין. Great Success!

ככה זה נראה(האוטו לא באמת כזה ג'יפה, זה בגלל הפלאש)

[ATTACH=CONFIG]473557[/ATTACH]

העברתי את הכבל ברווח קטן בין הפאנלים:

[ATTACH=CONFIG]473558[/ATTACH]

הכבל נכנס ישר לתיבת פיוזים, בה נמצא שנאי עם שתי יציאות USB שקניתי בשביל המצלמת DVR.

מחר אני אתפוס הכל עם אזיקונים כדי שייראה נורמלי.

[ATTACH=CONFIG]473559[/ATTACH]

יצא נקי, נוח, אין כבלים מסתובבים באוטו, ושקע המצת פנוי.

פורסם

נראה די טוב .

האם ישנם פתרונות נוספים ?

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

את המעמד האלחוטי מחברים למטען. המטען יכול להיות מטען מהיר.

הבעיה היא שהמעמד האלחוטי מטעין לאט יחסית, ויוצר צוואר בקבוק.

אפשר לחבר את הכבל למטען מהיר, ובעת הצורך לחבר ישירות לטלפון.

פורסם

מעמד אלחוטי לא בא בחשבון כי הדבר היחיד שזה חוסך זה את החיבור לטלפון וזה גם מתחמם מאוד.

אני מתעניין בלחבר את הכבל ישירות לתיבת הפיוזים אבל אז אני מאבד את הטעינה המהירה כי השנאי usb הזה הוא כנראה לא מטען מהיר.

מה שכן, הגיוני לחבר ליד התיבת פיוזים בית מצת ואליו לחבר מטען מהיר? או רעיון אחר?

• תוכן חדש...