Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב התחיל לרסט את עצמו רנדומלית כאשר היה תחת מאמץ, אבל עבד בסדר גמור בכל סיטואציה אחרת.

בהתחלה זה היה קורה פעם בהרבה זמן, אבל זה החמיר והגיע למצב שהמחשב מרסט את עצמו ממש תוך כמה דקות תחת מאמץ ובבדיקות מאמץ כמו FURMARK היה מרסט את עצמו מיידית.

ואז הוא הגיע למצב שאפילו הWIN לא עולה ואם במקרה כן הצלחתי להגיע לשולחן העבודה הוא היה מרסט ברגע שהייתי מנסה להיכנס למחשב שלי\דפדפן.

שמתי כרטיס מסך אחר שהיה לי וגם איתו הבעיה חזרה על עצמה.

כשהוצאתי את הכרטיס מסך לגמרי המחשב עבד רגיל (יש כרטיס מסך מובנה במעבד), אבל כמובן שלא היה מסוגל להריץ משחקים\סטרימינג חלק של 60FPS.

שלחתי אותו למעבדה של החנות ממנה קניתי את המחשב אבל לטענתם הם בדקו הכל ולא מצאו שום בעיה.

בדקו שם את הספק עם מכשיר ועשו בדיקות מאמץ למחשב והוא עבר אותם מבלי לקרוס\לרסט.

כשחיברתי אותו חזרה אצלי בבית הוא פתאום עבד רגיל, כולל משחקים והכל, חשבתי שהתקלה הסתדרה מעצמה.

אבל היום שוב הופיעה התקלה ואני ממש אובד עצות, מישהו נתקל בדבר כזה או שיודע מה יכולה להיות הבעיה?

כמובן שהרצתי חיפושים אבל לא מצאתי מקרה בדיוק כמו שלי.

Specs

WIN 10

CPU: Intel 4570

MB: GA-B85M-DS3H

RAM: 8GB Crucial DDR3 CL9 1600Mhz

GPU: MSI GTX770 2GB

PSU: FSP Raider 650W

They are trying to ban me...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המקור לתופעות האקראיות האלה יכול להיות זיכרון דפוק. אמרת שאת כרטיס המסך החלפת, תנסה להחליף את הזכרונות על לוח האם. אם יש לך 2 כרטיסי זיכרון תנסה להסיר אחד מהם לעבוד תקופה עם פחות זיכרון, ואם הכל טוב תנסה להחליף עם השני ושוב לנסות לתקופה.

אה וכמובן תבדוק את הקבלים על לוח האם, תבדוק אם הם מנופחים, וקבל יכול להיות דפוק גם אם הוא לא התנפח, בקיצור יש תופעות חומרה שלא קל למצא.

פורסם

בדיקה של הזיכרון לא מספיקה? משהו בסגנון של הבדיקה של WIN או MEMTEST.

אנסה בכל זאת.

עברתי על הלוח, הכל נראה בסדר.

פורסם

אתה מחבר למחשב משהו חיצוני? למשל מדפסת?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כרטיס מסך הוא צרכן אנרגיה רציני.

אולי הספק שלך מזייף וכאשר האנרגיה של המערכת עולה הוא מפיל את המתח ומרסט את הכל.

נסה להצליב ספק כח ולחזור על הבדיקה.

יום טוב גם לך

פורסם

טמפרטורה בדקת?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה מחבר למחשב משהו חיצוני? למשל מדפסת?

מדפסת רק לפעמים, היא לא מחוברת קבוע, מה שמחובר קבוע זה:

עכבר, מקלדת (מוארת), DAC, מגבר אוזניות. צריכת החשמל שלהם מאוד קטנה, מדובר בכמה וואטים בודדים.

כרטיס מסך הוא צרכן אנרגיה רציני.

אולי הספק שלך מזייף וכאשר האנרגיה של המערכת עולה הוא מפיל את המתח ומרסט את הכל.

נסה להצליב ספק כח ולחזור על הבדיקה.

כרגע זה קצת בעיה כי אין לי ספק כוח דומה, וגם אז זה הרבה עבודה יחסית, אז אני דוחה את זה לסופש הבא.

אני גם חושד בספק, אבל שוב, במעבדה טוענים שהוא תקין :\

טמפרטורה בדקת?

כמובן, הטמפרטורה של הGPU לא עוברת את ה80 תחת מאמץ, המעבד עובד על 60-70 עד כמה שזכור לי במאמץ.

הבעיה היא שהמחשב מרסט עוד לפני בכלל שמשהו מתחיל להתחמם.

פורסם

שקעשקע החשמל עם הארקה תקינה?

נסה לנתק מהמחשב כל ציוד פרפריאלי, כולל כבל רשת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איך בודקים אם ההארקה תקינה?

המחשב מחובר למפצל שמחובר למגן ברקים שמחובר למפצל אחר. לתקעים של המפצלים יש 3 פינים ולשקעים יש 3 חורים.

אני לא חושב שזאת הבעיה כי המחשב מחובר ככה כבר 3 שנים והתחיל עם הבעיות בחצי שנה האחרונה בערך.

לא זכור לי על שינוי שהיה בחצי שנה הזאת, אותו סטאפ.

פורסם

אם יש חשמל סטטי במארז, אז רוב הסיכוים שאין הארקה.

פורסם

ספק תקול בקיצר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא בטוח הבעיה היא בספק, בכלל אם יש משהו אמין במחשב זה ספק (בהנחה ורכש ספק הגיוני).

אולי באמת יש בעיה בהארקה, לפני זה נסה להשאיר רק עכבר, מקלדת וכבל רשת.

יכול להיות גורם חיצוני מפיל לך את החשמל שם. תבדוק אם המחשב רק עם הדברים הבסיסים שצריך להפעלה.

לי למשל היה מדפסת שהייתה פוגעת לי במחשב, רק אחרי שקניתי מחשב חדש עליתי על הבעיה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

תחילה- קטונתי לעוץ עיצה לאחר כל הבדיקות שעברת.

לא מזמן המחשב שלי גם היה מרסט מיידית, מדי פעם הווין היה עולה ואחרי שניה/שתיים ריסט.

החלפתי קירור לכרטיס מסך והסתדר [הוחלף קירור מים יקר מאוד בקירור אויר רגיל ופשוט].

כאמור, לא יזיק לבדוק שאכן יש קירור צמוד לכרטיס המסך ושאכן עובד תקין.

בהצלחה!

פורסם

אמנם זה מקרה נדיר אבל לי קרה פעם אחת בעבודה שמחשב עבד לאט מאוד. שרפנו שעות על בדיקות ולא מצאנו מה הבעיה.

בסופו של דבר החלפנו ספק כוח והבעיה נפתרה.

פורסם
לא בטוח הבעיה היא בספק, בכלל אם יש משהו אמין במחשב זה ספק (בהנחה ורכש ספק הגיוני).

אולי באמת יש בעיה בהארקה, לפני זה נסה להשאיר רק עכבר, מקלדת וכבל רשת.

יכול להיות גורם חיצוני מפיל לך את החשמל שם. תבדוק אם המחשב רק עם הדברים הבסיסים שצריך להפעלה.

לי למשל היה מדפסת שהייתה פוגעת לי במחשב, רק אחרי שקניתי מחשב חדש עליתי על הבעיה.

עכשיו הדלקתי אותו, הפעלתי FURMARK ועבד. אבל יצאתי אחרי איזה 20 שניות כי כל פעם שהמחשב נכבה ככה הוא משגע דברים אחרים.

תחילה- קטונתי לעוץ עיצה לאחר כל הבדיקות שעברת.

לא מזמן המחשב שלי גם היה מרסט מיידית, מדי פעם הווין היה עולה ואחרי שניה/שתיים ריסט.

החלפתי קירור לכרטיס מסך והסתדר [הוחלף קירור מים יקר מאוד בקירור אויר רגיל ופשוט].

כאמור, לא יזיק לבדוק שאכן יש קירור צמוד לכרטיס המסך ושאכן עובד תקין.

בהצלחה!

לא כל כך הגיוני שזה הקירור של הכרטיס מסך כי ניסיתי עם כרטיס אחר והבעיה הופיעה גם שם.

חוץ מזה כשהמחשב כן עובד הטמפרטורות בטווח של 60-75.

אמנם זה מקרה נדיר אבל לי קרה פעם אחת בעבודה שמחשב עבד לאט מאוד. שרפנו שעות על בדיקות ולא מצאנו מה הבעיה.

בסופו של דבר החלפנו ספק כוח והבעיה נפתרה.

במעבדה טענו שהוא תקין, אין לי כל כך איך לבדוק את זה.

אני גם חושד בו אבל לא בא לי לקנות ספק ב500 שקל ואז לגלות שזאת לא הייתה הבעיה.

• תוכן חדש...