Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדרך כלל לידיעה , כתבה, מאמר יש כותרת , פתיח, גוף וסגיר...(הסבר למבנה כתיבה).

הפתיח בדרך כלל מעביר את המידע המרכזי...

מה דעתכם?

הנה הקישור:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3034723,00.html

מריוס

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם

דצ'יה: קריאה ראשונה לתיקון יצאה לדרך

יצרנית הרכב הרומנית, האחראית ללוגאן, אחת המכוניות החשובות ביותר שהציגה תעשיית הרכב בשנים האחרונות, מבצעת החל מהיום קריאה יזומה לתיקון ברומניה. ויש לנו סיבה טובה לכתוב על כך

רועי צוקרמן

הסיבה הזו קשורה כמובן לשרשרת הבדיחות ש"הורעפו" על ראשי רנו ודצ'יה, בכל כתבה שפרסמנו אודות המכונית הזו. התבדחות הנוגעת למכוניות-עבר של היצרן הרומני, אז עדיין כמותג עצמאי ולא תחת כנפי רנו.

לכאורה נראה כי המלעיזים צדקו. זמן לא רב אחרי תחילת שיווקה ברומניה, מבצעת היצרנית קריאה לתיקון, "ריקול", כך דווח לאחרונה בסוכנות הידיעות רויטרס. מדובר ב-15,800 בעלי לוגאן, מתוך למעלה מ-23,000 שכבר נרכשו. אלא שמהות הקריאה לתיקון מוכיחה דווקא את טביעות האצבע של רנו, המודעת לבעיית התדמית הקשה של דצ'יה, ותעשה הכל כדי לשחרר את הלוגאן ממנה.

לכן היא מחזירה למוסך 11,000 מכוניות עקב חשש למגבה (ג'ק) לא תקין, 2,300 עם בעיה אפשרית בכבל חשמלי ו-2,500 נוספות לצורך בדיקת תוכנת המחשב ועדכונה אם יש צורך. לדברי דצ'יה, הקריאה לתיקון יזומה לחלוטין, ונובעת מכשלים שהתגלו על-ידי מחלקת בקרת האיכות במפעלי היצרנית.

"לא ידוע על תקלות כלשהן שאובחנו במכוניות הללו", אמר דובר דצ'יה, סילביו ספסיו, "אנחנו מבצעים זאת כאמצעי זהירות בלבד". הם רק צריכים להקפיד שלא להזדקק ליותר מדי קריאות לתיקון, מכל סוג שהוא...

(19.01.05, 17:22)

----------------------------------------------------------------------

תהנו.

פורסם
בבקשה - קישורים לYNET לא נפתחיפ בחו"ל - COPY PASTE

יצרנית הרכב הרומנית, האחראית ללוגאן, אחת המכוניות החשובות ביותר שהציגה תעשיית הרכב בשנים האחרונות, מבצעת החל מהיום קריאה יזומה לתיקון ברומניה. ויש לנו סיבה טובה לכתוב על כך

רועי צוקרמן

הסיבה הזו קשורה כמובן לשרשרת הבדיחות ש"הורעפו" על ראשי רנו ודצ'יה, בכל כתבה שפרסמנו אודות המכונית הזו. התבדחות הנוגעת למכוניות-עבר של היצרן הרומני, אז עדיין כמותג עצמאי ולא תחת כנפי רנו.

לכאורה נראה כי המלעיזים צדקו. זמן לא רב אחרי תחילת שיווקה ברומניה, מבצעת היצרנית קריאה לתיקון, "ריקול", כך דווח לאחרונה בסוכנות הידיעות

רויטרס. מדובר ב-15,800 בעלי לוגאן, מתוך למעלה מ-23,000 שכבר נרכשו. אלא שמהות הקריאה לתיקון מוכיחה דווקא את טביעות האצבע של רנו, המודעת לבעיית התדמית הקשה של דצ'יה, ותעשה הכל כדי לשחרר את הלוגאן ממנה.

לכן היא מחזירה למוסך 11,000 מכוניות עקב חשש למגבה (ג'ק) לא תקין, 2,300 עם בעיה אפשרית בכבל חשמלי ו-2,500 נוספות לצורך בדיקת תוכנת המחשב ועדכונה אם יש צורך. לדברי דצ'יה, הקריאה לתיקון יזומה לחלוטין, ונובעת מכשלים שהתגלו על-ידי מחלקת בקרת האיכות במפעלי היצרנית.

"לא ידוע על תקלות כלשהן שאובחנו במכוניות הללו", אמר דובר דצ'יה, סילביו ספסיו, "אנחנו מבצעים זאת כאמצעי זהירות בלבד". הם רק צריכים להקפיד שלא להזדקק ליותר מדי קריאות לתיקון, מכל סוג שהוא...

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לדעתי זה בסדר גמור לקרוא לריקול למכוניות חדשות אפילו מעיד על יצרן אחראי שדואג למי שכבר קנה את המכוניות שלו ולא רק לקונים פוטנציאליים.

אני לא הבנתי מדוע היא "אחת המכוניות הכי חשובות שהציגה תעשיית הרכב ...". נימה צינית ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני כותב לפי CARמגזין של דצמבר (נדמה לי)

הייתה כתבה די נרחבת.

האוטו חשוב מכיוון שהוא פונה לקהל יעד חדש ולחלוטין ועם מטרות חדשות.

האוטו ממש זול מנימליסטי ופרקטי הוא פונה לקהל המזרח אירופאי (ולשאר ה"פרמטיביים בהעידר מילה שאני מוצא נכונה יותר) שרק לא מזמן כל הקטע של רכבים נכנס אליו והם מחפשים תחבורה זולה ואמינה.

יש לרכב 3 גרסאות סדן,פיקאפ והאצ'באק

בקיצור הייחוד הוא במחשבה במטרה של הרכב לא במכניקה או בעיצוב

הוא יכניס לדעתי המון כסף לרנו ועוד יצרנים רבים ילכו בעקבותיה (של רנו)

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

אני ראיתי גם גרסת סטיישן ללוגאן

אני רק מקווה שאם בכלל יחליטו לשווק את דצ'יה בארץ כפתרון לרכב זול הוא לא יהיה זבל כמו הדצ'יות הקודומות

אחרת איך תסבירו שבילדותי ראיתי מלא דצ'יות על הכביש והיום הדצ'יה היחידה שאני רואה הוא בקרית גת שנת 88 שעומדת על בלוקים שעוד רכבים כמו סובארו ליאונה, פורד סיירה, פורד פייסטה, פיז'ו 205, פיאט אונו של אותם שנים אני רואה דיי הרבה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...