Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2006 עם ק"מ נמוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רציתי להתייעץ, אני לא כ"כ מבין ברכבים.. לא מזמן הוצאתי רישיון ואני רוצה לקנות רכב ראשון. יש מישהו שמוכר את המאזדה שלו(שנתון 2006) שעבר רק 70,000 ק"מ. האם זה הגיוני? האם ניתן לבדוק דרך בדיקה האם לא שיחקו עם השעונים?

המוכר דורש מחירון על הרכב(הוא ציין כי יוריד מחיר על תקלה במזגן ומכה קטנה בדלת), לטענתנו, הרכב עבר טסט לא מזמן.

אני גר בחיפה והוא בתל אביב, אני לא רוצה לנסוע סתם ואני בטח שלא מכיר מוסכים.. האם מישהו יכול לייעץ לי האם שווה לי ללכת, לבדוק ולשלם על בדיקה? והאם יש מוסך מספיק אמין באיזור שיכול לבדוק הכל מהכל?

תודה! :roll:

פורסם

אם מנוע 1.6 העליות של חיפה יגרמו לך ולו(למנוע) לצעוק, תכין את הכיס להרבה דלק (בממוצע הרכב עושה 1/10-11 בעליות המספר קטן עוד יותר).

הייתי הולך אפילו למורשה שיבדקו את הרכב כמו שצריך או מוסך מתמחה, בדרך כלל יתכן לפגוש תושבות מנוע בלויות ומשולשים שאלו בעיקר הבעיות הנפוצות(יש עוד אך גם מהן אין הרבה).

בגדול הרכבים דיי אמינים, טיפולים דיי זולים(זה מה שמכסה לך את עליות הדלק), אם תעזר בחבר'ה של הכנופית קארספורום אז יהיו זולים עוד יותר(אתה רוכש חלפים והם מתקינים, בשביל הכיף והנתינה) ותוכל להכיר חבר'ה טובים שגם יסבירו לך כמו שצריך בסבלנות וגם תיראה את כל התהליך ב100% ללא חאפריות.

פורסם
אם מנוע 1.6 העליות של חיפה יגרמו לך ולו(למנוע) לצעוק, תכין את הכיס להרבה דלק (בממוצע הרכב עושה 1/10-11 בעליות המספר קטן עוד יותר).

הייתי הולך אפילו למורשה שיבדקו את הרכב כמו שצריך או מוסך מתמחה, בדרך כלל יתכן לפגוש תושבות מנוע בלויות ומשולשים שאלו בעיקר הבעיות הנפוצות(יש עוד אך גם מהן אין הרבה).

בגדול הרכבים דיי אמינים, טיפולים דיי זולים(זה מה שמכסה לך את עליות הדלק), אם תעזר בחבר'ה של הכנופית קארספורום אז יהיו זולים עוד יותר(אתה רוכש חלפים והם מתקינים, בשביל הכיף והנתינה) ותוכל להכיר חבר'ה טובים שגם יסבירו לך כמו שצריך בסבלנות וגם תיראה את כל התהליך ב100% ללא חאפריות.

היי אחינו, תודה על התגובה. כן מדובר על מנוע 1600. טוב לדעת בעניין הדלק.. האמת שזה יהיה רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעות קצרות. אני יותר מחפש אוטו לטווח ארוך ואמין כמו שאתה אומר..

מישהו יכול להמליץ לי על מוסכים מורשים בתל אביב? או מישהו מכיר או עובד אפילו ויכול לעזור בעניין?

תודה חברים

פורסם

מבחינת אמינות אכן אמין והמנוע שורד יפה עד 250-300 אלף ללא בעיות מיוחדות, מעט חיסכוני יותר אולי טויוטה קורולה, טיפולים אולי מעט יקרים יותר אבל לא קריטי. לגבי מוסכים תמתין לחבר'ה מהמרכז

נשלח מהדרכים

פורסם

תודה על התגובה אחי.. השאלה אם יש פה באמת כאלה שמכירים אולי מוסכים שיוכלו לבדוק בוודאות את העניין של הק"מ? והאם זה מכתחילה נשמע אמין שהוא עבר רק 70 אלף ק"מ..

תודה

פורסם

תשמע, העניין של הקילומטראז בהחלט יכול להיות אמין.

הרכב שלי שנת 2003 וסוגר עכשיו 90K(!), לכן הכל תלוי בהיסטוריה של הרכב.

ידוע לך מי היה הבעלים הקודם?

אם זה היה אדם מבוגר או אישה מבוגרת ייתכן שלא נסעו הרבה ברכב. כדאי לך לנסות לברר את זה.

כמובן שיש להסתכל גם על החסרונות של רכב שלא נסע הרבה ולבדוק בלאי שנובע כתוצאה מחוסר שימוש עקבי.

בהצלחה.

פורסם

בדרך כלל רכב שנסע 70 אלף הפנים צריך להיות שלם וגם לעבוד ובכלל המזגן .

חיצוני זה לא בעיה גם רכב חדש חשוף לפגיעות .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
יד 2. הוא אומר תקלה של המתג משהו של כמה מאו תשקלים לתקן..

מחירון 23 אלף לפי לוי יצחק.

אם זה תיקון כזה קטן הוא היה מתקן..בשביל כמה מאות שקלים - מי יסכים להיתקע עם רכב ומזגן בעייתי בישראל? אבל מזגן יכול להיות בור ללא תחתית ותקלה רצינית עלולה לעלות אלפי שקלים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא להאמין לשום דבר, הוא אומר הרכב עשה 70 אלף שיראה היסטורית טיפולים שמראה מתי טופל ובאיזה קילומטרץ.

הבעיה עם המזגן שיספר מה שהוא רוצה אף אחד לא נוסע בלי מזגן בשיא החום או שיא הקור של יבלבל

בדוק שלא היה בהשכרה או משהו ושבאמת הוא יד 2(אמור להיות רשום 01 ברישיון) בדוק היסטורית טיפולים ואת עניין המשולשים עם התושבות שזה בערך הבעיות של מאזדה, כמו שאמרו המנוע הזה בשביל שיתחיל לנסוע כמו שצריך מצריך רגל כבדה על הגז וגם הצריכת דלק עולה בהתאם, ככה שאתה בעליות של חיפה תצטרך ללחוץ לא מעט.

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...