Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכוני לא משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה לגבי היבירדיות,

אולי שווה לי להרים את התקציב ולקנות היברידית שבאמת תספק אותי מבחינת דלק

טויוטה יאריס או הונדה גאז

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה לחשב את עלויות הדלק -

120 ק"מ ביום * 5 ימים * 4 שבועות = 2.4K ק"מ בחודש, 28.8K ק"מ בשנה. (על פי החישוב הגס שלי)

ברכב שצריכת הדלק הריאלית (ולא נתוני יצרן או כל שקר אחר) היא 1/10 אתה תצטרוך 2880 ליטרים = 16.7K כסף ישראלי חדש.

ברכב שצריכת הדלק הריאלית תהייה 1/13 אתה תצרוך 2215 ליטרים = כמעט 12.9K.

(שנה את הנתונים לנתוני הרכבים שביניהם אתה משווה את צריכת הדלק).

משמע - בין רכב שצורך 1/10 לבין רכב שצורך 1/13 אתה חוסך כמעט 4K בשנה, קרי 316 בחודש.

עכשיו נצא מנקודת הנחה שאלה הרכבים שביניהם אתה מתלבט -

כאן אתה מחליט האם פרמטר החיסכון בדלק מצדיק את בחירת רכב A על פני רכב B. לדוגמה, יכול לעלות לך השיקול שאומר "נכון, אמנם ברכב A אני משלם 300 שקל יותר על דלק, אבל ברכב הזה אני מקבל א ב ג שאין ברכב B."

ברגע שתבצע ככה את חישוב החיסכון בדלק, תוכל לדעת באמת כמה אתה חוסך ולדעת מה תוכל לקבל בתמורה לכסף הזה מרכבים אחרים בקטגורייה ולבחור את האופציה שמתאימה לך בצורה הטובה ביותר.

פורסם
מה שאתה צריך לעשות זה לחשב את עלויות הדלק -

120 ק"מ ביום * 5 ימים * 4 שבועות = 2.4K ק"מ בחודש, 28.8K ק"מ בשנה. (על פי החישוב הגס שלי)

ברכב שצריכת הדלק הריאלית (ולא נתוני יצרן או כל שקר אחר) היא 1/10 אתה תצטרוך 2880 ליטרים = 16.7K כסף ישראלי חדש.

ברכב שצריכת הדלק הריאלית תהייה 1/13 אתה תצרוך 2215 ליטרים = כמעט 12.9K.

(שנה את הנתונים לנתוני הרכבים שביניהם אתה משווה את צריכת הדלק).

משמע - בין רכב שצורך 1/10 לבין רכב שצורך 1/13 אתה חוסך כמעט 4K בשנה, קרי 316 בחודש.

עכשיו נצא מנקודת הנחה שאלה הרכבים שביניהם אתה מתלבט -

כאן אתה מחליט האם פרמטר החיסכון בדלק מצדיק את בחירת רכב A על פני רכב B. לדוגמה, יכול לעלות לך השיקול שאומר "נכון, אמנם ברכב A אני משלם 300 שקל יותר על דלק, אבל ברכב הזה אני מקבל א ב ג שאין ברכב B."

ברגע שתבצע ככה את חישוב החיסכון בדלק, תוכל לדעת באמת כמה אתה חוסך ולדעת מה תוכל לקבל בתמורה לכסף הזה מרכבים אחרים בקטגורייה ולבחור את האופציה שמתאימה לך בצורה הטובה ביותר.

הבנתי לקחתי בחשבון

• תוכן חדש...