Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עצה בקשר לאיביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה 87' . המנוע שלי כנראה מת , אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי אם שווה לי להחליף מנוע או למכור את האוטו אני ישמח , תודה

פיג'ו 306 XSI

פורסם

ראיתי את ההודעה שלך בדוגמאות לרמאויות בקניה, איך שאר המכלולים ברכב?

תבדוק אותו במוסך לגבי שאר הדברים (בעיקר גיר), תקבל הצעות מחיר למנוע מפרוק, ותעשה את השיקול.

כמו שאייל אמר, האפשרויות הן או למכור לפרוק בכמה מאות שקלים, או להשקיע במנוע.

פורסם

שאר המכלולים ברכב גם לא במצב מי יודע מה . יש לו חור במיכל דלק , הבולמים הקידמיים שלו לא טובים צריך להחליף ברקסים ואולי יש עוד כמה דברים שאני אפילו לא יודע עליהם . בנוסף לכל זה צריך לעשות לו טסט עוד חודשיים (במאי) והגיר הוא דווקא בסדר גמור.

פיג'ו 306 XSI

פורסם
שאר המכלולים ברכב גם לא במצב מי יודע מה . יש לו חור במיכל דלק , הבולמים הקידמיים שלו לא טובים צריך להחליף ברקסים ואולי יש עוד כמה דברים שאני אפילו לא יודע עליהם . בנוסף לכל זה צריך לעשות לו טסט עוד חודשיים (במאי) והגיר הוא דווקא בסדר גמור.

כמו שזה נשמע, עלות העבודה על הרכב גבוהה מעלות רכישת רכב זהה אחר.

הצעתי - השבת את הרכב. אם יש לך חצר או מחסן, פרק את הרכב ושמור את חלקי החילוף. את האיביזה הבאה שתקנה תוכל לתקן כמעט בחינם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הצעתי - השבת את הרכב. אם יש לך חצר או מחסן, פרק את הרכב ושמור את חלקי החילוף. את האיביזה הבאה שתקנה תוכל לתקן כמעט בחינם.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

dirty old man

need love too

פורסם

תודה על העצות לכולס וזה רעיון מעולה אבל אני כנראה לא יקנה עוד איביזה לפחות בשנים הקרובות כי אני מתכנן לקנות רכב יותר חדש עכשיו . יש למישהו מושג כמה אני יכול לקבל על האוטו במצב כזה ( לפירוק ) ?

פיג'ו 306 XSI

פורסם

מניסיון של חבר, שניסה למכור רכב דומה (סיאט מלאגה) לפירוק - לא יותר מכמה מאות שקלים, לכל היותר אלפיה.

אם אתה מאזור המרכז, אשמח לקנות כמה מהחלקים של הרכב (ואולי אפילו את כולו), כדי לתת קצת חיים לאיביזה שלי. צור קשר בה"פ אם זה רלוונטי לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חדשות טובות : הצלחתי למכור את האיביזה ( סוף סוף )

ועכשיו אני חופשי לקנות אוטו אחר . תודה לכולם על העצות .

פיג'ו 306 XSI

פורסם

לא טישטשתי כלום (לא היה לי את הלב לעשות לו את מה שעשו לי ) . אמרתי לו את הבעיות ( המנוע , המיכל דלק בקיצור הכל) והוא עדיין רצה לקנות את האוטו . מכרתי לו את האוטו ב 2200 ש"ח . לדעתי זה מכיר לא רע בכלל אם מסתכלים על כל הבעיות באוטו , אני רק שמח שנפטרתי מהרכב הזה למרות שהפסדתי כמה אלפיות עליו.

פיג'ו 306 XSI

• תוכן חדש...