Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש לבנות סטאפ חדש, בתקציב שלא יחרוג מ-5K (כולל הכל), רצוי בפחות.

מה אני מחפש:

סט קומפוננט 6.5

מגבר 4 ערוצים

HU - דאבל דין

סאב

העדפות:

1. אין בעיה עם יד 2 (בעיקר למגבר, פחות לשאר הרכיבים)
  2. הדגש הוא SQ, הרבה יותר חשוב מאשר העוצמה
  3. אין בעיה עם הזמנה מחו"ל (בעיקר אמזון) במידה ופער המחיר מצדיק

חשבתי על כמה כיוונים לרמקולים בינתיים, כולם בטווח של 1000-1500 ש"ח:

1. Morel Virtus 602
  2. DLS RC6.2
  3. Audison AV k6
  4. Audio system HX 165 SQ

כיוונים להגברה:

1. Hertz HCP 4D
  2. Audio system M80.4
  3. Rockford P600X4
  4. PIONEER GM-D8604

לגבי HU

כנראה איזה פיוניר, מישהו יודע אם דגמי AVH280-290BT תואמים את התדרים של הרדיו בארץ?

סאב

עוד אין לי מושג, אשמח להמלצות

העדפות מוזיקליות - ישראלי, רוק, ג'ז וקצת פופ. לא טרנאסים, מוזיקה מזרחית או מוזיקה שחורה.

חשוב לי לציין, אני לא נעול על אף אחד מהדגמים ופתוח להצעות מעניינות.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Behemot
פורסם

תציין גם איזה סוג מוזיקה אתה שומע זה יעזור

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

הצעה קצת שונה, תשכח מHU - סמארטפון + DAC

אודיסון פרימה 4.9BIT - זה מגבר 4 ערוצים 70*4 עם פרוססור בעל יכולות מלאות עם 9 ערוצים + DRC

סט קמופוננט וסאב בסיסיים אבל טובים כגון מוראל פרימו ביחד עם סט רמת כניסה כמו מוראל מקסימו, ארק XDI, אודיסון פרימה וכך הלאה ?

זו מערכת קומפלט שתוכל להזמין דרך ספונסר פורום - ארט סאונד.

או לסירוגין ARC XDI.4 ביחד עם אחד מהתשלובות של הרמקולים שהצעתי מעלה + דאבל דין - תשלובת בין עילית קאר אודיו (יוסי אלפיין) לבין ארט סאונד (ספונסרי פורום, שוב).

אני את שלי אמרתי :-P

אני פולני 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Charger 1970 - עדכנתי את מאפייני החיפוש

lansforce - אני לא מכיר את המוצר הזה של אודיסון, אבל מהתיאור שלך יכול לשער שהוא כנראה יאכל את חלק הארי של התקציב. אני מעדיף להישאר עם קונפיגורציה מסורתית יותר, לא לוותר על הפםונקציונליות של HU ולא להתפשר על הרמקולים (למען האמת, דווקא בהגברה ובסאב אני מתפתה לחסוך)

פורסם

בכל מקרה אתה לא תטעה - שתי האופציות טובות.

האופציה של OEM אינטגרטור דורשת ידע בסאונד וחיבור עם מחשב - לא כוס התה של כל אחד ואחד אבל ללא ספק עליונות טכנולוגית וסונית, בטח ובטח שבתקציב כזה.

האופציה השניה מסורתית, מוכחת ועובדת היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הצעה קצת שונה, תשכח מHU - סמארטפון + DAC

אודיסון פרימה 4.9BIT - זה מגבר 4 ערוצים 70*4 עם פרוססור בעל יכולות מלאות עם 9 ערוצים + DRC

סט קמופוננט וסאב בסיסיים אבל טובים כגון מוראל פרימו ביחד עם סט רמת כניסה כמו מוראל מקסימו, ארק XDI, אודיסון פרימה וכך הלאה ?

זו מערכת קומפלט שתוכל להזמין דרך ספונסר פורום - ארט סאונד.

או לסירוגין ARC XDI.4 ביחד עם אחד מהתשלובות של הרמקולים שהצעתי מעלה + דאבל דין - תשלובת בין עילית קאר אודיו (יוסי אלפיין) לבין ארט סאונד (ספונסרי פורום, שוב).

אני את שלי אמרתי :-P

אני פולני 8)

על איזה DAC אתה ממליץ לכאלה שהHU שלהם זבל? אני מעדיף לעקוף את היחידת ראש הסינית שלי ולהאכיל את המגבר בסיגנאל מהפלאפון ישירות

פורסם

יש שתי ברירות מחדל בשוק והאחת הם סדרות הSABRE של HIFIMEDIY והשניה הם של חברת FIIO

Pioneer TS-X150

פורסם
יש שתי ברירות מחדל בשוק והאחת הם סדרות הSABRE של HIFIMEDIY והשניה הם של חברת FIIO

המגבר שלי הוא T400-4 של רוקפורד, הHU הוא זבל סיני כלשהו.

במידה ואני מחבר DAC, איך אני מוסיף לו פרה אמפ? (שליטה על הווליום) אני מתכוון להאכיל את הDAC רק בסיגנאל מהפלאפון.

ומה התהליך בגדול?

פורסם

אני מבין שאתה רוצה מסלול אות שכזה:

סמארטפון -> DAC שהוא גם USB CONVERTOR לאופטי -> מגבר

תיקח בחשבון שTC, אין לך.

בעקרון אתה לא צריך פרה אמפ - אתה יכול לשלב במקום זה דבר מאוד דומה בעצם - ליין דרייבר

השאלה כמה אתה רוצה להשקיע כאן ולדעתי אולי כדאי לחשוב על פתרון כמו מוצרי הLC של אודיו קונטרול או אפילו לנסות קרוס אובר שלהם שהוא גם ליין דרייבר כמו ה2XS

ליין דרייבר פשוט אתה יכול לחפש מוצר של PAC למשל שנקרא LD-10

לגבי שליטה על הווליום - הסמארטפון עצמו שולט על הווליום כל עוד אתה לא עוקף את הALSA כלומר מנגן מהסמארטפון מידע נקי ישירות לDAC או כל עוד הסמארטפון לא מוגדר להוציא אות דרך הUSB AUDIO שהיא RAW.

לדעתי כל הסמארטפונים היום מוגדרים לעבוד PCM אז תהיה לך שליטה בווליום דרך הסמארטפון כל עוד שאתה אכן לא משתמש בנגנים כמו USB AUDIO PLAYER PRO שעוקפים את הALSA. (כתבתי על האפליקציה הזו כאן שרשור - מה לאנדרואיד והיי אנד או משהו כזה).

זה בגדול התהליך - תיקח בחשבון שבהרבה נגנים כמו למשל POWER AMP יש לך אפילו אקולייזר שהוא לא רע בכלל ואם אתה מגדיר לUSB AUDIO PRO לנגן דרך המערכת הפעלה (ולא לעקוף את הALSA) גם שם יהיה לך אקולייזר נחמד מאוד.

הדבר היחיד שיהיה חסר זה TC אבל הטיפ שלי כאן יהיה - במידה והסט הקידמי עם קרוס אובר פסיבי - לדאוג שהטוויטר השמאלי יהיה מונחת דרך הקרוס בזמן שהימני לא.

הטיפ השני יהיה לשחק קצת עם המיקום של הסאב וופר והפאזה החשמלית שלו בתוך תא המטען.

אתה תקבל תוצאה לא רעה בכלל!

Pioneer TS-X150

פורסם
אני מבין שאתה רוצה מסלול אות שכזה:

סמארטפון -> DAC שהוא גם USB CONVERTOR לאופטי -> מגבר

תיקח בחשבון שTC, אין לך.

בעקרון אתה לא צריך פרה אמפ - אתה יכול לשלב במקום זה דבר מאוד דומה בעצם - ליין דרייבר

השאלה כמה אתה רוצה להשקיע כאן ולדעתי אולי כדאי לחשוב על פתרון כמו מוצרי הLC של אודיו קונטרול או אפילו לנסות קרוס אובר שלהם שהוא גם ליין דרייבר כמו ה2XS

ליין דרייבר פשוט אתה יכול לחפש מוצר של PAC למשל שנקרא LD-10

לגבי שליטה על הווליום - הסמארטפון עצמו שולט על הווליום כל עוד אתה לא עוקף את הALSA כלומר מנגן מהסמארטפון מידע נקי ישירות לDAC או כל עוד הסמארטפון לא מוגדר להוציא אות דרך הUSB AUDIO שהיא RAW.

לדעתי כל הסמארטפונים היום מוגדרים לעבוד PCM אז תהיה לך שליטה בווליום דרך הסמארטפון כל עוד שאתה אכן לא משתמש בנגנים כמו USB AUDIO PLAYER PRO שעוקפים את הALSA. (כתבתי על האפליקציה הזו כאן שרשור - מה לאנדרואיד והיי אנד או משהו כזה).

זה בגדול התהליך - תיקח בחשבון שבהרבה נגנים כמו למשל POWER AMP יש לך אפילו אקולייזר שהוא לא רע בכלל ואם אתה מגדיר לUSB AUDIO PRO לנגן דרך המערכת הפעלה (ולא לעקוף את הALSA) גם שם יהיה לך אקולייזר נחמד מאוד.

הדבר היחיד שיהיה חסר זה TC אבל הטיפ שלי כאן יהיה - במידה והסט הקידמי עם קרוס אובר פסיבי - לדאוג שהטוויטר השמאלי יהיה מונחת דרך הקרוס בזמן שהימני לא.

הטיפ השני יהיה לשחק קצת עם המיקום של הסאב וופר והפאזה החשמלית שלו בתוך תא המטען.

אתה תקבל תוצאה לא רעה בכלל!

את האמת שלפני כמה ימים קניתי את הPAC LD10 כבורר ווליום בשביל המוניטורים האקטיבים שלי בחדר (JBL LSR305)

יש לי סט 6.5" T2652-S של רוקפורד ומגבר T400-4

בגדול, הווליום של האייפון 6 (אות מקור) ישאר רגיל כדי לא לאבד מידע

מצאתי את המוצר הבא: לינק

האם זה יעבוד:

כבל 3.5ממ לCOAXIAL > כניסת DAC > ליין לבל מהיציאות של הDAC כדי לשלוט על הווליום > RCA למגבר

אפשרי? יש לי כל מיני דאקים למינהם שאני יכול להתנסות איתם. הבעיה היא איך הדאק יקבל 6V?

פורסם

לא, זה לא USB DAC ממה שאני רואה.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב, אני רואה שנחטף לי השרשור לטובת דיון דאקים:

שני הסנט שלי מהנסיון שיש לי מעולם הסטריאו הם שכל עוד המקור הוא לא זבל מוחלט ברמת כניסה (ובמיוחד אם הוא יוצר מתישהו בשנים האחרונות), התועלת בדאק יעודי היא שולית עד בלתי מורגשת.

הצ'יפים מהשנים האחרונות הפכו לזולים להפליא וגם האימפלמנטציה שלהם הרבה פחות מורכבת מבעבר (הצ'יפים של Sabre ו-Burr Brown הם דוגמה טובה, והם נפוצים אפילו ברסיברים ממוצעים של ק"ב).

כל זה נכון לתכנים ברזולוציה גבוהה (24bit\384khz, DSD, הקלטות אולפניות אודיופיליות Hi rez) בחיבור להגברה ורמקולים בשווי של כמה עשרות אלפי שקלים ובסביבה מטופלת מבחינה אקוסטית, אז על אחת כמה וכמה כשמדובר בסטאפ בסיסי וצנוע ברמת כניסה שיותקן במשפחתומטית יפנית מהזן המצוי.

וחזרה לענייננו:

אצלי אחרי ביקור בארט סאונד ירדה האופציה של Audison prima 4.9bit מהפרק - פשוט לא נשאר כסף לרמקול נורמלי, וגם דודו עצמו היה רחוק מלהמליץ על הקונפיגורציה.

בינתיים למדתי שאין אפשרות מעשית לייבא HU מארה"ב בגלל תאימות תדרים.

ההתלבטות שלי לגבי סט קומפוננט והגברה בעינה עומדת...

כל המלצה מושכלת תתקבל בברכה, בין אם ברכישה בארץ ובין אם מחו"ל. אם ברמקולים יש לי כיוון פחות או יותר, בנושא המגבר הכל סימן שאלה גדול מבחינתי כרגע.

פורסם

חבל שאתה מכניס את עצמך לברוך וסתם שובר את הראש

קנה HU איכותי עם יציאות חזקות ונקיות ונגמר הסיפור

כל הקומבינות האלה של הdac מיותר לדעתי

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

ההבדלים הם לא בשמיים אני חושב שכבר הראיתי את זה בשרשור אחר כשאני מדגים בסרטון שלי ביוטיוב את ההבדל בין יחידת ראש סינית על יציאת מגברים הכי פשוטה בעולם משנת 2010 לעומת הסטאפ המלא שלי שמבוסס על DAC ואות דיגיטלית מלאה עד המגברים כולל.

ההבדל העיקרי הוא בנקיון האות וברעשים - בשבילי זה שווה את ההשקעה וגם בשביל רוב הפאנאטים לתחום שנכנסים מהסיבה הזו לפורום הזה, בשביל הרוב המוחלט ממש לא שווה את זה.

Pioneer TS-X150

פורסם
חבל שאתה מכניס את עצמך לברוך וסתם שובר את הראש

קנה HU איכותי עם יציאות חזקות ונקיות ונגמר הסיפור

כל הקומבינות האלה של הdac מיותר לדעתי

אני כבר המון זמן חשבתי על לקנות HU איכותי (אני חייב דאבל דין) ואני נטו רוצה AUX\BT לפעמים, לא מחפש MIRRORLINK שיוסיף לי עוד 1K לעסק.

• תוכן חדש...