Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני מתעניין כבר כמה שבועות ברכב שיהיה זול לאחזקה, לנסיעות בינעירונית לא ארוכות מאוד ללא פקקים רציניים. וכנארה שאקנה רכב ידני.

קיבלתי הצעה לפני כמה ימים בטרייד מוביל על ספארק ידנית 1.2 נדמה לי שזה דגם הLT. עבר 115K. יד שניה.

ואתמול ראיתי יונדאי I10 יד שניה מבנאדם פרטי ונהגתי על האוטו גם. רק מה הרכב ללא טסט, יושב בחניה ולא נוסעים בו, הבעלים מחזיק בו חצי שנה כך שלא לקח אותו למוסך בכלל. אבל הוא מתחייב בבדיקה על הכל. עבר 95K יד ראשונה מליסניג. ואכן נוסע טוב. פעולת המנוע רציפה בעמידה והנסיעה בו באמת הייתה טובה.

ראיתי שיש גם בתקציב שלי פיאט, יש עוד רכבים שעלי לבדוק?

עריכה אחרונה על ידי כוחסווס
פורסם

אשקיע 25 אלף לא יותר. חשוב לי אמינות, שהאוטו יסע טוב(הכוונה שפשוט לא יתפרק ב100 קמש, לא כזה חשוב הביצועים) ושאוכל "להפטר" ממנו במחיר לא מצחיק בעוד 3-4 שנים.

פורסם

חוץ מהעובדה שקשה לצפות את השוק עוד 3-4 שנים - ציפיותיך ריאליות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זו הסיבה שזה שלא בראש הרשימה, במיוחד שאני לא קונה פה איזו מרצדס. הרבה יותר חשוב לי האמינות (ביקורי פתע במוסך)

חוץ מהעובדה שקשה לצפות את השוק עוד 3-4 שנים - ציפיותיך ריאליות.
פורסם

הספארק עם קמ גבוהה והיונדאי לא אטרקטיבית.

בעיקרון הספארק זריזה יותר,הפנדה מהדור החדש גם אופציה טובה,לא יקרה לאחזקה וחיסכונית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי תעלה לי 25 אחרי שאני אעשה לה טסט. המחירון הוא 34.

זה לא שווה ?

הספארק עם קמ גבוהה והיונדאי לא אטרקטיבית.

בעיקרון הספארק זריזה יותר,הפנדה מהדור החדש גם אופציה טובה,לא יקרה לאחזקה וחיסכונית.

פורסם
שלום אני מתעניין כבר כמה שבועות ברכב שיהיה זול לאחזקה, לנסיעות בינעירונית לא ארוכות מאוד ללא פקקים רציניים. וכנארה שאקנה רכב ידני.

קיבלתי הצעה לפני כמה ימים בטרייד מוביל על ספארק ידנית 1.2 נדמה לי שזה דגם הLT. עבר 115K. יד שניה.

ואתמול ראיתי יונדאי I10 יד שניה מבנאדם פרטי ונהגתי על האוטו גם. רק מה הרכב ללא טסט, יושב בחניה ולא נוסעים בו, הבעלים מחזיק בו חצי שנה כך שלא לקח אותו למוסך בכלל. אבל הוא מתחייב בבדיקה על הכל. עבר 95K יד ראשונה מליסניג. ואכן נוסע טוב. פעולת המנוע רציפה בעמידה והנסיעה בו באמת הייתה טובה.

ראיתי שיש גם בתקציב שלי פיאט, יש עוד רכבים שעלי לבדוק?

מדוע הרכב ללא טסט ועל מה הוא מוכן להתחייב ? לא נשמע לי רציני כלל.

ואיך נהגת ללא טסט ? אם חלילה היה קורה משהו ?

אם חשקה נפשך דווקא בI10 , יש עוד הרבה דגים בים

לדעתי רכב אפרורי ובמשפחתי העדפנו מיקרה על פניו

פורסם

בדקתי עד מתי הטסט שלו לאחר הסיבוב. כן הוא היה לא רציני, אבל הרכב בתקציב ומיקרה לא.

מדוע הרכב ללא טסט ועל מה הוא מוכן להתחייב ? לא נשמע לי רציני כלל.

ואיך נהגת ללא טסט ? אם חלילה היה קורה משהו ?

אם חשקה נפשך דווקא בI10 , יש עוד הרבה דגים בים

לדעתי רכב אפרורי ובמשפחתי העדפנו מיקרה על פניו

פורסם

לא נשמע טוב הסיפור עם היונדאי,תחשוב שהטבט וטיפול כמה יצמצמו את הפער מהמחירון ולך תדע מה יגלו בטסט..

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נשמע טוב הסיפור עם היונדאי,תחשוב שהטבט וטיפול כמה יצמצמו את הפער מהמחירון ולך תדע מה יגלו בטסט..

פורסם

אם האוטו יושב בחנייה אולי תוכל להוריד אותו בהרבה. הסיכונים שאין טסט זה צמיגים ושאר דברים שגם ככה תעשה בדיקה תראה הכל.

האמינות יותר טובה ביונדאי מאשר הספארק והפנדה.

שווה בדיקה.

• תוכן חדש...