Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשפחה הונדה תהיה יותר מתאימה - מרווחת יותר, בגאז' יותר גדול. רכב אמין וחסכוני. אבל מה ? אין הרבה למכירה ובתקציב שלכם לרוב זה יהיה דגם היברידי - בגאז' יותר מצומצם לטובת הסוללה ומערכת היברידית לקראת סוף האחריות.

אם יש לכם זמן וסבלנות, תמתינו ותחפשו עד שיימצא רכב כזה בנזין במצב שמור ועם נתונים טובים. וכאשר תמצאו - תהיו זריזים, ג'אז בנזין במצב טוב נמכרים מהר מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי מכניס גם את המאזדה 2 לשיקול.

ארבעתן טובות, ה- I20 לדעתי מרגישה הכי פשוטה.

הייתי מאמין כי ה- i20 תהיה הכי זולה להחזקה גם כי היא מאוד פופולרית ויכול להיות שיהיה יותר קל למצוא אקזמפלר שמור במחיר סביר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

גם ניסאן נוט אפשרות סבירה, איפשהוא סביב 2013-14 לתקציב שציינת.

למשפחה עם שני ילדים הייתי מנסה לחשוב על רכב טיפה גדול יותר. לא שאלו רעות, אבל יהיה כבר קצת צפוף, ביחוד בבגאז'. אם בכל זאת אתה מחפש רכב קטן יחסית, הייתי מנסה לבחור בין הגאז', ספייס וורסו והנוט שאמורות להיות מעט יותר מרווחות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

פחות אמינה, ביחוד הגיר אבל גם המנוע. אם אתה יכול לקנות ידני יכולה להיות לא רעה בכלל (שוב, בהינתן מנוע רגיש). יש גם גרסת סטיישן, שתיתן לך הרבה יותר מקום מאחורה אם זה מעניין.

אני מסכים איתך

פורסם

אתה מדבר על חדשה? זה מנוע די חדש, אין עליו עדיין מספיק ניסיון (לפחות פה בפורום).

הבעיה העיקרית בכל הוואגיות היא דוקא הגיר, לא המנוע. חפש dsg7 ותבין. אם אתה מעונין בידני אני מניח שיש סיכוי סביר שזו קניה לא רעה, אבל צריך להבין שמדובר במנוע יותר רגיש ממנוע יפני אטמוספרי מצוי.

אם כל כניסה למוסך גורמת לך עוויתות קשות, ואתה מחפש אמינות בכל מחיר, יש אופציות עדיפות. אם אתה מעדיף את הכח וצריכת הדלק של מנועי טורבו, ומבין שהמנוע מצריך טיפול שוטף טוב ועדיין יכול להיות שמשהו יתקלקל, זה לא כזה נורא. לדעתי עדיף להיכנס עוד פעם פעמיים למוסך במשך כל תקופת ההחזקה מאשר לנהוג ברכב משעמם.

הגיר הוא קצת יותר בעייתי לטעמי כאמור, ויש מספיק שנכוו ממנו. מצד שני יש גם הרבה שלא, והם לא פותחים שרשורים בפורום. יש כאלו שטוענים שהאמינות משתפרת עם השנים, קשה לאמת או להפריך טענות כאלו.

לסיכום - רכב טוב, יחידת הנעה מצוינת כשהיא עובדת, סיכוי גבוה יותר לתקלות. רק אתה יודע אם זה מתאים לך.

אני מסכים איתך

פורסם

וד"א, אם אתה בעניין של סופר מיני, ומחפש רכב דומה לפאביה או לאיביזה, אתה יכול להסתכל גם על הפיג'ו 208, שיחידת ההנעה שלה אמינה יותר ובאופן כללי היא רכב לא רע (אני מדבר על ה1.2 טורבו, לא על ה-1.6 הקודם). לא תמצא כזה יד שניה ב-60, אבל מכיון שכבר הזכרת איביזה כמעט חדשה אני מניח שהתקציב עלה.

ושוב, סופר מיני היא לאו דוקא בחירה סטנדרטית כרכב ראשון למשפחה עם שני ילדים קטנים, אבל אם זה מה שאתה מחפש אז זו גם אופציה לא רעה.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...