Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתעניין בקניית לאון סטייל החדשה ידנית ולא מוצא מחירון ביצחק לוי, זה יכול להיות?

תודה

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

שמע, זה מאוד מוזר העניין הזה, לי יש את הלאון הזאת, ולפני כי חודש רציתי לדעת מה המחירון שלה כדי לעשות חישובים, ובאתר פשוט אין, לא יודע את הסיבה, כמו שAlex_b אמר, יש את הסטייל סטיישון DSG, אבל זה לא אותו מחיר בכלל.

אם אני זוכר נכון (אני לא בטוח בכלל) תחת השנת 2016, היא כן נמצאת, ה1.2 TSI ידני 6 הילוכים עם 110 כ"ס (אבל שלי 11/2015 אז לא ממש עזר לי כי לא יודע איך לחשב כדי לדעת כמה שלי עולה כקגע :cry:), אבל עוד פעם, לא סגור אל זה.

יש לך 2 אפשרויות, או להיכנס ליד 2 ולהוריד באיזה 2000 ש"ח למחיר שיצא לך בערך (זה קשה לשעת בוודאות בתכלס) או פשוט לקנות את העיתון של יצחק לוי עם המחירון, שם כן מופיע, אני מבטיח לך.

אם מישהו יכול להגיד אבל למה לא מופיע באתה של יצחק לוי, אשמח לדעת.

פורסם

מודה לכם על העזרה.. כרגע אני מתבסס על יד 2 ומחסיר ממנו טיפה..

חשבתי גם לדבר עם חברת ביטוח, הרי הם לרוב עובדים עם מחירון יצחק לוי

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תוכן חדש...