Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים האם מומלץ לבצע ניקוי של מערכת הקירור אם חומר יעודי או שמספיקה החלפת נוזל קירור?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

תוסף פלאשינג למערכת הקירור הוא למעשה סוג של חומצה.

אני ביצעתי פלאשינג עם חומר של פרסטון, ובדיעבד לא בטוח שהיום הייתי חוזר על התהליך עם חומר חזק כזה. מספר החלפות עם מים רגילים / מזוקקים ובסיומן מילוי נוזל קירור העומד בתקן הנדרש ע"י יצרן הרכב כנראה שיעשו עבודה לא פחות טובה תוך הורדת הסיכון ליצירת נזק למינימום.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני ביצעתי FLUSH עם נוזל של WURTH, במקרה שלי כל מערכת הקירור הייתה מלאה בג'יפה לא ברורה, משהו בין נוזל למוצק אז לא רציתי לקחת סיכונים מיותרים כי גם החלפתי מיכל עיבוי שהיה במצב נוראי.

שנה לפני כן עשיתי החלפה רק של נוזל קירור בלי חומר FLUSH, כמות הזוהמה שיצאה בשימוש עם ה FLUSH הייתה פשוט מטורפת.

אם המערכת שלך במצב קשה לא הייתי מהסס, אם סתם נוזל קירור שקצת מלוכלך אפשר לרוקן, לשטוף עם צינור, למלא מים מזוקקים ולהריץ את המנוע למשך 15 דקות, לרוקן [לחזור על הפעולה של המים המזוקקים עד שיצא נקי] ולמלא נוזל קירור.

פורסם

מיותר לחלוטיין לבצע את הניקוי בעזרת מים מזוקקים מה גם מים מזוקקים תוצרת סנו עולים כ-13-15 שקלים ל-2 ליטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

ו 4 ליטר תוצרת זהר דליה עולים 10 שקל. צריך לא יותר מ 2-3 סבבים ותכשיר פלאשינג עולה יותר מ 30 ש"ח.

שוב, זה למחמירים, אני מסכים שלא יגרם כל נזק משימוש במי ברז רגילים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהומו דיפו יש מיכלי 4 ליטר של מים מזוקקים במחיר סמלי לחלוטין, ניתן לרכוש 2 מיכלים ולבצע רענון מערכת, אולי פעמיים אפילו אם צריך.

לא לשכוח לסובב את הבורר לחימום בכדי לשטוף את הרדיאטור הפנימי של החימום.

לאחר מכן, למלא את החומר הנדרש לרדיאטור.

*** כפי שציינו קודם לכן, אין מניעה למלא מי ברז או מצינור גינה לבצע שטיפה ראויה ולמלא לאחר מכן מייד את הנוזל הנדרש לרדיאטור ושלום על ישראל.

פורסם

ברכבים מודרנים לא קיים 'ברז חימום' אשר פותח מעבר מים חמים מהרדיאטור למחליף החום הפנימי (רדיאטור פנימי) לכן אין צורך להעביר את הבורר למצב חימום.

* בסימלון של פותח האשכול ניתן לראות שמדובר על אופל אסטרה יחסית חדשה ככה שאני די בטוח ב-100 אחוז של קיים ברז חימום.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...