Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דריפטינג במוו סדרה 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא כתבתי שיש שם דיפ מוגבל החלקה, אלא אמרתי שישים דיפ' מוגבל החלקה, הם לא עולים הרבה כיום בהשוואה לתוצאה שאתה מקבל בנהיגה [גם היום יומית]

E-SERIES סדרה 1 עד שנת 2013

F-SERIES החל מהצורה המכוערת ב2014 והלאה

ב X1 המרכב גבוה ויש לבולמי זעזועים הרבה GIVE לפני שהצמיג יתחיל להחליק

בסדרה 1 הזויות גלגול קצת יותר קטנות ויהיה קל יותר להוציא זנב תחת גז עם פחות מ200 כ"ס

סדרת ה-E עד סוף 2011, סדרת ה-F החל מ2012.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
1. טווין סקרול טורבו ולא טווין טורבו. מגדש אחד בלבד.

2. אין דיפרנציאל מכאני מוגבל החלקה.

3. קטונתי מלדעת עד כמה הדיפ' המוגבל (LSD) ישפיע על דריפטים, אבל לדעתי הוא ישפיע.

4. לדעתי מה שהכי משפיע זה הניסיון.

זה 116 או 118?

116 עם קופסא שמעלה הספק, בקרוב תקבל תוכנה שתרים אותה מעל 210 כ"ס לפי מה שמספרים.

קל וחומר אם הרכב אוטומטי ולא ידני.

פות"ש, אתה בטוח שיש לך מתלים אדפטיביים? דגמי סדרה 1 מהדור שלך - 116/118 - ששווקו בארץ עם חבילת M כללו מתלי M פסיביים.

לפי מה שאני יודע ומה שאני מרגיש יש, שינוי מצב המתלים משתנה מעבר הרכב למצב Sport פלוס, מה שאין בסדרה 1 הרגילה, למה שבמוו יעשו מצב ספורט + אם אין מתלים אדפטיביים, מה כבר יוכלו לשנות?

הבנתי אליק סבבה...חשבתי שיש לו כבר והופתעתי לרגע,לקנות כן .

ירון שלח סרטונים,בבקשה.

אשמח לראות דריפט של 116I,נראה לי מגניב.

אני לא מזלזל בוודאי שאפשר לעשות דריפטים ארוכים ברכב שלי, גם לי יש סרטונים של הרכב באשדוד בדריפט לא פוסק(על יבש כשרק התחדשתי ברכב), אני פשוט מתכוון לכביש רטוב, שם אני לא מצליח למשוך את הדריפט יותר מדי ואני מקבל ספין.

תודה רבה על ההיענות חברים.

עריכה אחרונה על ידי pronella

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

הe82 יוצרה עד אוקטובר 2013

הf האירופאית התחילה ב11/2011

Tomato tomato

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ראה הודעה מס׳ 10 בשרשר הבא בה הסברתי איך לבדוק עם איזה מתלים הרכב יצא מהמפעל:

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D589484&share_tid=589484&share_fid=28771&share_type=t

רשום לי m suspension שזה אומר ??

http://www.interload.co.il/upload/6427143.png

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אהה טוב לדעת אז מה ההבדל בין המצב ספורט למצב ספורט פלוס?

כי ב116I הרגילה אין מצב ספורט + ואין מתלים כמו אצלי.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

במצב ספורט+ בקרת היציבות קצת יותר מתירנית.

כל השאר (רגישות דוושת הגז והקשיחות של ההגה) נשאר כמו שהגדרת עבור מצב ספורט (פתוחה לך האופציה להגדיר עבור מצב ספורט את הרגישות של הדוושה וההגה?).

במצב של ניתוק בקרות לגמרי הרגישות של דוושת הגז חוזרת להיות כמו במצב הרגיל (קצת מעצבן)

פורסם

אני לא יודע אם יש מצב כזה ואיפה הוא נמצא.

אני רק יודע שאני לא משתמש במצב ספורט+ כי הבקרה לא מנותקת לגמרי אז קורה מצב שאני במצב קומפורט עם בקרה מנותקת לגמרי. אפשר לשלב בין השניים? להיות גם במצב ספורט וגם בקרה מנותקת?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

מהנסיון שלי רק ההגה יכול להישאר במצב ספורט (קשיח).

הדוושה תחזור להיות כמו שבמצב קומפורט.

יכול להיות שניתן לשנות זאת באמצעות קידוד. אבל בעניין הזה העדפתי לא לקודד מטעמי זהירות.

פורסם

לא רואה סיבה ש-116 לא תצליח להחזיק דריפט, בסופו של דבר מספר הסוסים פה פחות קריטי, מה שיותר חשוב לדריפט זה העובדה שהמנוע גודש ומפיק מספיק מומנט כבר בסל"ד נמוך.

אם אם אני הצלחתי להכניס 325 e46 עם הספק נמוך יותר אז אין סיבה שהאחות הקטנה עם זמינות כח משופרת לא תעשה זאת.

אגב, הבחור ציין שהבעיה שלו היא שהרכב נכנס לספין על משטח רטוב, זה סימפטום שיכול להעיד על עודף מומנט... (מעבר כמובן לתרגול וכו').

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...