Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אבא שלי החליט שהוא רוצה להחליף את הרכב שיש לו עכשיו כיוון שלאחרונה האוטו התחיל לעשות קצת בעיות והוא לא רוצה שזה יגרר עוד יותר ממה שזה כבר.

הוא התייעץ קצת והחליט שעדיף לו לקחת רכב מליסינג מאשר לקנות רכב משומש.

נכון לעכשיו יש לו שברולט אבאו ביג 2007, הוא מעוניין להביא רכב באותו סגנון, רכב משפחתי לא גדול מדי ולא קטן מדי, עדיפות לאוטומט

מה שחשוב בעיקר שהרכב יהיה כמה שיותר חסכוני, אבא שלי עובד במרחק של 50 דק' נסיעה בערך אז חשוב שהרכב יהיה חסכוני.

אני אשמח להמלצות על רכבים שיענו על הצרכים האלה, אם אתם צריכים עוד מידע כדי להמליץ לנו אז תגידו לי ואוסיף.

אם יש לכם המלצות על מקומות טובים לליסינג זה גם יעזור מאוד.

תודה רבה.

פורסם

הסגמנט של האבאו ביג נחשב לתת משפחתית.

מאחר ומדובר באחזקת ליסינג , סקודה ראפיד או סיאט טולדו יהיו חסכוניות ביחס לשאר.

פורסם

תחפשו הונדה ג'אז מליסינג (יש כאלו לא מעט) היא תהיה חסכונית מאוד, אמינה מאוד ומרווחת הרבה יותר מהאבאו שלכם היום.

הסקודה והטולדו יהיו פשוט פחות אמינות בהיבט מנוע וגיר.

• תוכן חדש...