Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה החל לנזול הבולם השמאלי באופנוע.

הערב פתחתי אותם כדי לשפץ.

שומו שמיים שני הבולמים פצועים (מצורפת תמונה של שני הבולמים הפצועים).

הפציעה הסתתרה יפה מתחת למחזירי השמן ולכן לא ראו את הפצעים קודם לכן.

באיביי לא מצאתי.

מחר אתחיל לחפש ברחבי הארץ.

במידה ולא אמצע כאלה חדשים, האם ניתן ללטש את אלה, למלא ולעשות ציפוי חדש?

כלומר לשפץ את הקיימים?

איזה בעל מקצוע יודע לעשות עבודה כזו?

1478722925768458764994.jpg

עריכה אחרונה על ידי Giladben.zaken

אופנוען

פורסם

הדרך היחידה לשפץ מוט שכזה (הכוונה שגם יחזיק מעמד) היא ליישר אותו, להשחיז אותו מתחת למידה, לבצע ציפוי כרום מעל המידה ולהשחיז אל המידה.

האמת היא שאני לא יודע מי עדיין מבצע עבודות כאלה בארץ הקוידש, אבל כך למשל שיפצו פעם גלי ארכובה קטנים, כך שלדעתי תנסה כהתחלה לשאול את חרטי המנועים (אני מכיר את ברזני מרחוב רבנו חננאל, ת"א).

כל התאור הנ"ל הוא מאד יקר, מן הסתם, כך שעדיין הייתי מנסה למצוא מוטות שכאלה ברחבי הרשת.

במקומך הייתי גם יוצר קשר עם מח' שרות הלקוחות של היצרן בארצו של טראמפ, ומבקש מהם לדעת באילו עוד אופנועים הורכבו המוטות הללו, או לחילופין האם יש לו עדיין במלאי כאלה מוטות. המידע הזה יכול לעזור בחיפושים.

פורסם

אהלן,

מחזק מאוד את ירחמיאל ,

כל הקשור להשחזות וציפוי כרום קשה יקר מאוד.

רק הבהרה, זה הבולך האחורי?

כי באיביי יש מספר פריטים שעושיים כן להתאים, בכל אופן בארה"ב בטוח יש ולא יקר.

קישור 1

קישור 2

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

תודה חברים.

הצלחתי למצוא dead stock אחרון במלאי באיזו חנות קאסטומיזציה בארה"ב בעזרת חבר פייסבוק אמריקאי הארליסט.

יש מוטות חדשים בדרך ארצה ☺

נ.ב: מוטות בולמים קדמיים

אופנוען

• תוכן חדש...