Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית אמינה עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הגיע הזמן להשתדרג ברכב (כיום סוזוקי בלנו 200)

אני מחפש רכב בקטגוריה משפחתית עד 40000 שח

יש לי עדיפות לבאגז' גדול ולכן אני מעדיף סטיישן אך זה לא עקרוני

מה שחשוב שהרכב יהיה אמין.

תצרוכת דלק לא חשובה כ"כ כי כיום השימושים העיקריים הם נסיעות קצרות, אך כמובן שזה נותן עדיפות.

האופציות שראיתי הם קיה סיד, יונדאי I30, פורד פוקוס.

השאלה מבין אלו מה עדיף? אילו שנתונים אני יכול לקבל? איזה רמת גימור מומלצת?

ממה שהבנתי בקריאה בפורום לפורד יש בעיית גיר, האם זה נכון שבשנתונים מתחת2011 אין את הבעיה?

שמעתי המלצות טובות גם על הונדה סיוויק, האם אכן עדיף לרדת בשנתונים ולחפש סיוויק?

אשמח כמובן לאופציות נוספות.

תודה רבה

פורסם

אם אתה מחפש רכב עם בגאז' גדול, אולי סיוויק לא מתאים - רכב מעולה, אבל בגאז' לא מהגדולים.

לגבי פוקוס - אין בעיות גיר בדגם מהצורה הקודמת . שים לב שב- 2011 נמכרו פוקוסים בשתי צורות - הישנה עם גיר אוטומטי וחדשה עם גיר רובוטי בעייתי.

אני מוסיף לרשימה שלך את מיצובישי לנסר הדור החדש עם מנוע 1800 סמ"ק - רכב אמין מאוד אשר נמכר במחירים נוחים ביד 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה

ממה שאני מבין ממך שלפורד פוקוס בשנתון 2011 יש שני דגמים אחד בעייתי והשני לא.

בפוקוס שנתון 2012 לא כדאי לגעת?

איך אני מבדיל בינהם?

איך הבאגז' של הלנסר?

פורסם (נערך)

לא לגעת בפוקוס 2012, וגם בצורה החדשה מ 2011.

הבגאז של לנסר גדול ונוח בדומה לפוקוס, ומשמעותית יותר גדול מאשר בסיוויק.

יונדאי i30 סטיישן וקיה סיד סטיישן מעולים למשפחה.

זאת הצורה הקודמת של פוקוס :

http://images1.calcalist.co.il/PicServer2/20122005/9685/CAL0014615_l.jpg

וזאת.החדשה:

http://www.cartube.co.il/images/stories/ford/general/xford-focus-2012-small.jpg.pagespeed.ic.cWL-xwkvS7.jpg

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ביונדאי ובקיה יש דברים שצריך להיזהר? מה יותר נח מבחינת חווית נסיעה? ומבחינת הנוסעים? ומבחינת הגימור?

פורסם

אין מחלות קשות, אבל צריך למצוא רכב שמור ועם נתונים טובים. בקשר ליתר השאלות - כל אחד והטעם שלו. מה שכן, בכל אחד מהרכבים שהוזכרו תרגיש שדרוג רציני אחרי בלנו.

פורסם (נערך)

פוקוס נוחה מאוד, אבל עצלה. מיצובישי גם נוחה, אבל בידוד רעשי מנוע לא מהטובים, וכמה כאן התלוננו על איכות החומרים בפנים ( אני לא מצאתי משהו חריג בחומרים ). אין רכב מושלם - צריך לבדוק, לנסוע על כל אחד מהרכבים ולראות, מה יותר מוצא חן, מה הפשרות שאפשר לחיות איתן ( זה שונה מאדם לאדם ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

מצטרף להמלצה על הטידה, נמכרת במחירים נוחים כך שאפשר בתקציב שלך לקנות רכב צעיר יותר מהסיויק והi30.

בגז גדול, אמינה ביותר ומהזמן הלא ארוך שנהגתי בה, גם נוחה.

בעדיפות שלאחר הטידה, הייתי מוסיף את הלנסר הדור החדש, עוד רכב שנסחר במחירים זולים יחסית בשוק הפרטי ואמין מאוד .

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני לא מבין, במה טידה עדיפה על החלופות האחרות, כאשר חסכון בדלק בכלל לא נמצא ברשימת הדרישות.

פורסם

הטידה מרווחת באופן מפתיע, תא מטען גדול ונוחה יותר מרוב המשפחתיות,

לדעתי היא אנדרדוג שתמיד מפתיע בסוף שסוכמים את מה שהיא מציעה.

פורסם

תודה לכל המגיבים

קבלתי הצעה לסיאט איביזה סטיישן 2013. השאלה היא אם היא קטנה משמעותית לעומת מה שאני מחפש?

האם כדאי לקנות דווקא מפרטי או שכדאי גם ממגרשי רכב?

• תוכן חדש...