Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אלפא ג'ולייטה DSG


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

אני רוצה לקנות אלפא ג'ולייטה והייתי היום בתצוגה ביגאל אלון.

רציתי לדעת אם גיר DSG באלפא הוא בעייתי ומה דעתכם עליו.

האם זה סיכון ?

כדאי ללכת על האופציה הזאת או שעדיף להמנע ?

פורסם

הרכב לא שלי, בדיוק עשיתי טיפול כשהוא היה שם עם גיר מפורק (ולא באופן יזום כי הוא רצה לשפר). כי גם הגיר האמין ביותר לפעמים מוצא את עצמו על השולחן.just sayin'.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

השאלה למה הוא על השולחן, אם יש תקלה או שזו פעולת אחזקה כחלק מטיפול.

אין פואנטה לתמונה שלך , כי היא לא ממש אומרת משהו על הגיר בכלליות.

ביחס לגירים כפולי המצמד בנתיים האמינות שלו נחשבת לטובה, מצד שני לא עולות הרבה מכוניות שמצוידות בו, (מיטו תלתן , ג'ולייטות , 500X).

פורסם

זאת הייתה תקלה לצערי, משהוא עם העברות במצב ידני, לא זוכר בדיוק. דיברתי עם המכונאים שם כמה דקות על ג'ולייטות, לא על TCT אלא באופן כללי, כי אני בוחן אחת לעצמי. בעיקר דיברנו על מולטי אייר. לגבי הגיר, אין ספק שמדובר בדו מצמדי מוצלח יחסית לDSG. אבל הידני עדיין עדיף בעיני.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

לפי הסמל על הכנף, כנראה זו תילתן ירוק.

ואם תילתן - אזי כנראה זה גיר ידני רגיל.

 

אלפא גם כשמרימים אותה, :grin: ניראת יותר סקסית מ VAG.

 

 

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

×
×
  • תוכן חדש...