Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מועדים לשמחה.

לפני מספר ימים גיליתי איזושהי תקלה ברמקולים שברכב שלי.

לא נכנס לפרטים של התקלה כי זה פחות רלוונטי רק אגיד בגדול שהיה צריך להחליף

את כל הצמת חוטים ואתמול, לאחר החלפת הצמה התקלה תוקנה ועכשיו שומעים מעולה.

על הדרך גם החזרתי את המגירה המקורית שהיתה ברכב ועל כך אעדכן בהמשך.

הבעיה היא שאני חודש שהחליפו את אחד הכפתורים בדשבורד, שהיה תקין לחלוטין,

בכפתור שחוק ומיושן.

עליתי את זה רק היום בערב, בפעם הראשונה מאז תיקון התקלה כי נסעתי בחושך כשצריך היה

לדליק אורות.

הכפתור המיושן שהרכיבו לי, לטענתי, הוא כפתור שבהדלקת האורות הוא נותן אור צהוב, יותר בגוון שקוף,

ולא תאורה כתומה כמו שאר הכפתורים ובלוח השעונים.

יש לציין שבכפתור ה''בלוי'' אין את החספוס שיש בשאר הכפתורים (ראו תמונה) ומכאן עלה החשד

שהחליפו את הכפתור שלי, שהיה תקין, בכפתור בלוי.

החשד שלי הוא חשד מבוסס כי הבחור שעבד על הרכב שלי מחזיק במאזדה 6 בדיוק כמו שלי מאותה השנה

אפילו (רק ברמת גימור אחרת), וכשהוא שמע שאני שוקל למכור הוא צחק איתי ואמר- ''אולי ניקח לך

כמה חלקים לפני שאתה מוכר''.

מה דעתכם? מה עלי לעשות?

אני שוקל לפנות לבעל המקום ולספר לו את הסיפור ולשמוע את תגובתו.

יש לציין שאני מאוד מרוצה מהמקום ומהשירות שאני מקבל. בעל המקום מכיר אותי שנים, ממש כמו חבר והוא

יודע שאני נורא פדנט ושומר על הרכב שלי אפילו ברמה של לא לנסוע עם כפתור שהוא בלוי בצורה כזאת.

שימו לב לגוון של הכפתור הבלוי לעומת השניים שליידו ושימו לב לחספוס שיש לכפתורים התקינים ואין לכפתור

הבלוי.

14686588_10211573554240803_2128342493_n.jpg

14696918_10211573553040773_1716370563_n.jpg

14793721_10211573554440808_728256770_n.jpg

שלומי.

פורסם

לא יודע להגיד לך לגבי הבדל בתאורה (קשה להתרשם מהתמונות), אבל לגבי החספוס - רק הקיצוניים אמורים להציע את זה ולא נראה שיש משהו חריג במה שפרסמת. הכפתור האמצעי מגיע חלק מהמפעל. הנה תמונות יצרן מהשקת ה-6 מהשנתון שלך:

Untitled-1.jpg

Untitled-12.jpg

פורסם

אוקיי. למדתי לגבי זה משהו, תודה שעידכנת אותי.

לגבי הגוון של המתג, אני יודע שלא ניתן להבחין בתמונות אבל אני שם לב לפרטים הכי קטנים- הגוון הוא יותר לבן מאשר כתום.

במציאות רואים את זה ברירור.

שלומי.

פורסם

הדבר היחיד הנורא שיכול לקרות זה שלא אמרו לך את זה. לא הייתי מתרגש מכפתור אחד שונה שעובד טוב.

מה שכן, זה באמת יכול להעיד על בעיית אמינות קלה...

ד"א, כן רואים שזה לבן והשאר כתום.

פורסם

אם אצלו הכל לבן והאמצעי כתום אז יש לכם בעיה,בכל מקרה זה בלתי נסלח דבר כזה. ואני בכלל מתפלא עליך,בן אדם שכל כך אוהב את הרכב שלו לא ייתן שאפילו יתדלקו בלי השגחה שלו. אני כשאני לוקח אפילו את היונדאי של העסק שלנו לדבר הכי קטן אני יושב לבעל המקצוע על הוריד עד שהוא מסיים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התאורה שייכת לכפתור ספציפית או שיש מנורות שמאירות את זה מאחורה עם קלף אדום לפניהן? איך בדיוק העסק הזה בנוי?

צריך להבין את זה, כי יכול להיות שבמהלך העבודה פשוט לא החזירו משהו למקום כמו שצריך, למשל את הכיסוי האדום של הנורה שם (במידה ויש בכלל).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצער לשמוע על זה.

מה הייתי עושה-קודם כל תבדוק כמה מאזדות כמו שלך אם גם להן יש אור לבן כזה.

אם באמת תראה שיש הבדל,תלך לבעל העסק ותבקש לראות הקלטות של מקום העבודה.

עם כל זאת האור הלבן נובע מזה שפשוט נקרע הפלסטיק בצבע כתום שיושב על הלד.זוהי בעיה שפותרים בעלות אפסית.

פורסם
הדבר היחיד הנורא שיכול לקרות זה שלא אמרו לך את זה. לא הייתי מתרגש מכפתור אחד שונה שעובד טוב.

ד"א, כן רואים שזה לבן והשאר כתום.

זה דבר שנורא מפריע לי בעין החוסר אחידות הזה.

מה שכן, זה באמת יכול להעיד על בעיית אמינות קלה...

אם אצלו הכל לבן והאמצעי כתום אז יש לכם בעיה,בכל מקרה זה בלתי נסלח דבר כזה. ואני בכלל מתפלא עליך,בן אדם שכל כך אוהב את הרכב שלו לא ייתן שאפילו יתדלקו בלי השגחה שלו. אני כשאני לוקח אפילו את היונדאי של העסק שלנו לדבר הכי קטן אני יושב לבעל המקצוע על הוריד עד שהוא מסיים.

אני מבין מה אתה אומר ואני בדרך כלל לא זז מהבן אדם, גם כשאני במוסך זה ככה.

אבל הייתי שם לפחות 3 שעות במצטבר ובזמן הזה הכנתי קפה, ודיברתי גם בטלפון ולא הייתי צמוד לרכב 3 שעות רצוף.

התאורה שייכת לכפתור ספציפית או שיש מנורות שמאירות את זה מאחורה עם קלף אדום לפניהן? איך בדיוק העסק הזה בנוי?

צריך להבין את זה, כי יכול להיות שבמהלך העבודה פשוט לא החזירו משהו למקום כמו שצריך, למשל את הכיסוי האדום של הנורה שם (במידה ויש בכלל).

זה משהו ששווה לקחת בחשבון. אשמח לחוות דעת של מישהו שמכיר ויודע.

שלומי.

פורסם

מתאיור המקרה נראה יותר הגיוני שמשהו נשבר או זז תוך כדי העבודה. לשמחתך תיקון של הבעיה לא אמור להיות מורכב או יקר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

סביר להניח שקצת פישלו בהתקנה, או ששמת לב רק עכשיו כי חיפשת שינויים לאחר הפירוקים, וזה דווקא דבר נפוץ.

אין שום הגיון בלקחת סיכון של החלפת חלק שהוא רק בלוי מעט ובעצם תקין, אני בטוח שלבחור יש דברים יותר קריטיים להחליף.

פורסם

תרגע, לא החליפו לך שום דבר. לכפתור האמצעי אין חספוס כי הוא, בניגוד לשניים הקיצוניים, לא מסתובב. כמו שאמרו לפני, יכול להיות שבמהלך ההתקנה משהו זז או נשבר. תפרק את הכפתור ותנסה לראות.

פורסם

אהלן, ובכן ייתכן ומצאנו את התשובה בגוגל בחיפוש כגון: mazda 6 2008 interior lights סתם זרקתי שנתון פחות או יותר.

קודם כל, כפי שאמרו, היות והכפתורים האחרים מסתובבים, עליהם להיות עם חספוס לעומת האמצעי שאינו מסתובב מן הסתם.

תראה את התמונות שמצאתי ברשת, בכוונה רציתי לראות כיצד התאורה נראית בלילה ולא חסר תמונות, נראה בוודאות שאצל כולם, בגלל שהכפתור אולי "רזה" יותר, התאורה נופלת עליו אחרת, שים לב לתמונה, רואים בבירור הבדלים גם אצל אחרים.

Interior Lights3.jpg

פורסם

בהמשך לתמונה למעלה - #14

עכשיו פותח השרשור יכול להיות רגוע לגבי גוון התאורה.

לגבי כפתור האמצעי שבו אין חספוס -

הוא בוודאי הבין שמאחר והכפתור לא מסתובב לא קיים צורך בחספוס.

.

• תוכן חדש...