Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mitsubishi lancer sportback

Pvlofacer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניה טובה כרכב משפחתי (אם אוהבים את העיצוב).

רכב מאובזר מאוד, זריז וחסכוני יחסית.

ומעל לכל - אמין ביותר.

לחובתו - רמת בידוד רעשים, שמירת ערך (ביקוש די נמוך), מתלים נוקשים בשילוב גלגלים גדולים עם חתך נמוך (רכב נוקשה).

מה הדרישות שלך מהרכב?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
קניה טובה כרכב משפחתי (אם אוהבים את העיצוב).

רכב מאובזר מאוד, זריז וחסכוני יחסית.

ומעל לכל - אמין ביותר.

לחובתו - רמת בידוד רעשים, שמירת ערך (ביקוש די נמוך), מתלים נוקשים בשילוב גלגלים גדולים עם חתך נמוך (רכב נוקשה).

מה הדרישות שלך מהרכב?

היי תודה רבה אל התגובה !

בגדול אני מחפש רכב סביבות ה 50K ברמת גימור גבוה (הלנסר לימיטד מגיע עם מושבים מעור ומערכת מולטי עם סאב - יש מישהו שמוכר אחת כזו ב60K בערך עם ק"מ 70K ) שיהיה אמין עם אוריאנציה סופרטיבית . לא נהגתי ברכב מעולם כך שאני לא ממש יודע אם הוא מתאים או לא . הייתי מעדיף את האמת לקחת איזה סיאט לאון (מאוד אוהב את ה דגם Topsport turbo 4X2) ab, 2005 אבל למצוא רכב כזה יד נמוכה שלא עבר שיפורים ושדרוגים שזה כנראה משימה בלתי אפשרית בארץ לצערי .

אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע ... (לא ציינתי אין לי בעיה עם ידני ) .

פורסם

הבנתי שלמנועי ה TSI יש מחלות והם פחות אמינים מהמנועי FSI לתורך העניין . האם WV GOLF 2007-2009 FSI 2.0 GENERATION יכול להיות אופציה טובה יותר ?

פורסם

לא לכל מנועי ה-TSI יש בעיות. למיטב ידיעתי מנוע ה-1.4 אמין, וללא בעיות סדרתיות (כמו אכילת השמן ב-1.8 הישן או רצועת הטיימינג ב-1.2 הקודם). וגם עם תיבה ידנית מנעת לך את בעיות ה-DSG.

פורסם
לא לכל מנועי ה-TSI יש בעיות. למיטב ידיעתי מנוע ה-1.4 אמין, וללא בעיות סדרתיות (כמו אכילת השמן ב-1.8 הישן או רצועת הטיימינג ב-1.2 הקודם). וגם עם תיבה ידנית מנעת לך את בעיות ה-DSG.

אתה יכול להרחיב טיםה בעניין בעיות ה DSG ? דווכא הבנתי שהם מהירות מאוד בתגובה שלהם ויותר אמינות ומהאוטומט או הטיפטרוניק ... מה אני מפספס?

פורסם

טיפטרוניק זה לא סוג של תיבת הילוכים אלא אופציה להעביר הילוכים בעצמך.

התיבות הרובוטיות כפולות מצמדים אכן מהירות יותר מתיבות פלנטריות אבל פחות אמינות מתיבות פנלטריות ורציפות.

להרחבה בעניין הDSG מספיק שתבצע חיפוש בפורום הטכני ותקבל מושג מה יכול להיות.

פורסם (נערך)

התיבות הרובוטיות כפולות מצמדים אכן מהירות יותר מתיבות פלנטריות אבל פחות אמינות מתיבות פנלטריות ורציפות.

אני הייתי נמנע מהכללה כזאת כי זה פשוט לא נכון.

למען דורות הבאים שיבקרו בשרשור:

בין תיבות רובוטיות כפולות מצמדים התיבות הלא מוצלחות הן dsg7 (התיבה הנפוצה במרבית דגמי בנזין הקטנים עם מנוע 1.0 עד 1.8 בעלת מצמדי יבשים מדגםdq200) והתיבה בפורד פוקוס ופיאסטה. סך הכל שני תיבות.

תיבות פוור שיפט במנדאו למשל, תיבות dsg6 (דגם dq250) בvagיות 2 ליטר טורבו (בנזין/דיזל) וייטי 4x4, תיבה של רנו dct מראות אמינות החל מטובה מאוד, עד למעולה. למשל dsg6 בשימוש נכון שורד מאות אלפי קילומטרים (250.350 במוניות שזה כולל תנאים קשים של פקקים ועיר).

רחוקמאוד ולא כל גיר פלנטרי ובמיוחד רציף יכול להציג בימינו רמת אמינות כזאת, למשל וריאטור של ניסאן (מותקן גם בספורטבק, אבל עם קולר ולכן לא עשה בעיות מיוחדות בנסועה סבירה), תעשו חיפוש על בעיות גיר לג'וק למשל (אפילו dsg7 שכולם אוהבים להשמיץ מוצלחת לעיתים יותר).

יש גם לא מעט תיבות פלנטריות עם אמינות מוטלת בספק.

ככל שסיבוכיות עולה, דרישה לכמות הילוכים גדלה, זה מאוד מסבך אל מבנה התיבה. בתיבות פלנטריות קומפקטיות המנגנונים כבר כמעט כמו בשעון בדגמים של 8 הילוכים ויותר (תיבות רוחביות להנעה קדמית). הפתרון גיר רציף עם אינסוף יחסי העברה' אבל התיבות האלו מתחממות' משעממות והשרשרת מחזיקה לא כל כך הרבה (יש תיבות חריגת לטובה).

גיר כפול מצמדים זה עוד פתרון פשוט יחסית: בונים שני תיבות מכניות פשוטות, אחתלהילוכים זוגיים, אחת לאי זוגיים וכל אחת עם המצמה שלה. מקבלים מבנה פשוט יחסית, אמין בבסיסו (יש חריגות לרעה כפי שהוזכר מעלה), ביצועים מעולים, חווית נסיעה טובה וכל זה במבנה קומפקטי.

ולגבי חיסכון הספורטבק - היא לא חסכוניתז, אלא כמו רכבים עם נפח דומה מ15-20 שנה האחרונות. היא כזאת גם מבחינת טכנולוגיות. הצריכה במשולב 1/10 מניסיון.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני הייתי נמנע מהכללה כזאת כי זה פשוט לא נכון.

למען דורות הבאים שיבקרו בשרשור:

בין תיבות רובוטיות כפולות מצמדים התיבות הלא מוצלחות הן dsg7 (התיבה הנפוצה במרבית דגמי בנזין הקטנים עם מנוע 1.0 עד 1.8 בעלת מצמדי יבשים מדגםdq200) והתיבה בפורד פוקוס ופיאסטה. סך הכל שני תיבות.

תיבות פוור שיפט במנדאו למשל, תיבות dsg6 (דגם dq250) בvagיות 2 ליטר טורבו (בנזין/דיזל) וייטי 4x4, תיבה של רנו dct מראות אמינות החל מטובה מאוד, עד למעולה. למשל dsg6 בשימוש נכון שורד מאות אלפי קילומטרים (250.350 במוניות שזה כולל תנאים קשים של פקקים ועיר).

רחוקמאוד ולא כל גיר פלנטרי ובמיוחד רציף יכול להציג בימינו רמת אמינות כזאת, למשל וריאטור של ניסאן (מותקן גם בספורטבק, אבל עם קולר ולכן לא עשה בעיות מיוחדות בנסועה סבירה), תעשו חיפוש על בעיות גיר לג'וק למשל (אפילו dsg7 שכולם אוהבים להשמיץ מוצלחת לעיתים יותר).

יש גם לא מעט תיבות פלנטריות עם אמינות מוטלת בספק.

ככל שסיבוכיות עולה, דרישה לכמות הילוכים גדלה, זה מאוד מסבך אל מבנה התיבה. בתיבות פלנטריות קומפקטיות המנגנונים כבר כמעט כמו בשעון בדגמים של 8 הילוכים ויותר (תיבות רוחביות להנעה קדמית). הפתרון גיר רציף עם אינסוף יחסי העברה' אבל התיבות האלו מתחממות' משעממות והשרשרת מחזיקה לא כל כך הרבה (יש תיבות חריגת לטובה).

גיר כפול מצמדים זה עוד פתרון פשוט יחסית: בונים שני תיבות מכניות פשוטות, אחתלהילוכים זוגיים, אחת לאי זוגיים וכל אחת עם המצמה שלה. מקבלים מבנה פשוט יחסית, אמין בבסיסו (יש חריגות לרעה כפי שהוזכר מעלה), ביצועים מעולים, חווית נסיעה טובה וכל זה במבנה קומפקטי.

ולגבי חיסכון הספורטבק - היא לא חסכוניתז, אלא כמו רכבים עם נפח דומה מ15-20 שנה האחרונות. היא כזאת גם מבחינת טכנולוגיות. הצריכה במשולב 1/10 מניסיון.

תודה רבה אל ההסבר המושקע והמפרט .

מה דעתך באופן כללי לגבי הרכב שדובר ? = מיצובישי 2011 לימיטד . האם היית ממליץ משהו אחר ?

פורסם

תלוי מהצרכים שלך. לא נהגתי על 2011, אלא 2016, המכונית רכה, עם נוחות נסיעה טובה ושיוט שקט. זה לא רכב לחובבי לתקוף פניות. הבודי רול בסיבובים די ניכר וגם מושבים ללא תמיכה צידית טובה. אבל בגדול, רכב נחמד מאוד למחיר שלו (1.8 במחיר פחות מ120000₪ עבור רכב חדש) בתנאי שאתה לא חובב נהיגה אגרסיבית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מאוד מבסוט מהספורבק שלי וזו היתה מציאה עבורי. רכשתי אותה לפני חצי שנה שנת 2010 יד 1 עם 17000 קילומטר בלבד במחיר מצחיק של 50000 שח בלבד.

תמורה מעולה לכסף לרכב משפחתי.

חפש הודעות קודמות שלי בנושא.

אם אתה מאזור חיפה או העמקים, אתה מוזמן להתרשם מהרכב.

פורסם
אני מאוד מבסוט מהספורבק שלי וזו היתה מציאה עבורי. רכשתי אותה לפני חצי שנה שנת 2010 יד 1 עם 17000 קילומטר בלבד במחיר מצחיק של 50000 שח בלבד.

+

תודה אחי . אני מהמרכז . אבל הבנתי שאין משהו דומה לו מבחינת אבזור במחיר הזה . מה שאני לא מצליח להבין אם הרכב כזה אמין למה יש לו שוק יד שניייה כ"כ חלש ...

פורסם

תודה אחי . אני מהמרכז . אבל הבנתי שאין משהו דומה לו מבחינת אבזור במחיר הזה . מה שאני לא מצליח להבין אם הרכב כזה אמין למה יש לו שוק יד שניייה כ"כ חלש ...

פורסם

בחוץ רוב הלנסריות הם רמת גימור ספורט, מאחר ומי שמעוניין ברכב הזה מחפש את הגרסא המאובזרת יותר, יוצא מצב שהערך שלהן יורד, תוסיף את העובדה שהוא לא פופלרי וגם המנוע דיי עצל

• תוכן חדש...