Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנטים 13 לפיג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ג'אנטים 13 לפיגו' 106. כמה יעלה לי בערך ג'אנטים מחברה מוכרת ?

ואם מישהו יכול להמליץ לי על ג'אנטים יפים במחיר סביר אני יודה לו ...

פורסם

לפני שלוש שנים קניתי את החישוקים הללו - WolfRace במידה 13" רוחב 5"

בפחות מ-1500 ש"ח (אני לא זוכר את המחיר המדויק) אצל צמיגי כחלון באזור.

בחרתי מתוך קטלוג והם הגיעו תוך חצי שעה עם שליח.

http://www.wolfrace.co.uk

אני משער שנותרו 13 במלאי.

דניאל

1.jpg

MCS 2008

פורסם

נסה למצוא בפירוקייה ג'אנטים מקוריים של פיג'ו 205 FOREVER , או TOP XRI.

הם במידה 13" , יפים למדי (לטעמי) , ויעלו לך מעט יחסית.

פורסם

אגב הגונייר שלי עומדת גם על 13 " בכל אופן המגנזיום של הFOREVER יתאימו לי [הכוונה מבחינת מספר ההברגות?] אם כן כמה לדעתכם עליי לשלם עבור רביעיה במצב טוב עד טוב מאד?[אגב יכול להיות שאני ירגיש שיפור קטנטן באחיזה ..? חוץ מכך שהבלמים יתקררו טוב יותרויהיו יותר אפקטיבים]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

1. למה FOR GOD SAKE אתה מצפה להרגיש הבדל באחיזה?

2. הבלימה לא בהכרח תשתפר. אתה לא יכול להיות בטוח שאכן גלגל המגנזיום יתרום להתקררות הבלמים.

מן הסתם היצרן לקח בחשבון את נושא קירור הבלמים כשתכנן את הגלגל המקורי , ולא בטוח שגלגל חילופי ייתן את אותה זרימת אוויר לכיוון הבלמים כפי שיש במקורי.

(שים לב שאני לא מדבר ספציפית על המקרה שלך , שכן מדובר ברמה העקרונית על אותו רכב ,עם אותה מערכת בלימה , וגלגל מקורי . מעבר לזה -אין ספק שגלגל "פתוח" יאפשר ברמה העקרונית יותר זרימת אוויר , אבל אין לקחת זאת כמובן מאליו. ברוב המקרים לא תרגיש בהבדל ,אך ייתכן מצב שגלגל ברזל מקורי יתעל יותר אוויר מאשר גלגל סגסוגת חילופי.

אה ,וגם טאסה (צלחת) עשוייה לשמש במקרים רבים כמתעלת אוויר אל תוך הגלגל והבלמים).

פורסם

אבל חוץ מיופי אני מאמין שהמגנזיום תורם עוד [מה למשל עם המשקל הקטן יותר איך זה מתבטא בשטח לגבי יתרון מורגש ,ולא רק על הנייר ?]

פורסם

כמה לדעתכם עליי לשלם עבור רביעיה במצב טוב עד טוב מאד?[מגנזיום של FOREVER 95]

פורסם

אני לא רוצה לפתוח שירשור חדש...בהמשך ל7 מיליון שירשורים שפתחתי כבר בנושא...

אבל מצאתי לי רבעיית מגנזיומים יפיפיים!!! .. הם היו מורכבים על אקסנט האם יתאימו לפג'ו שלי?(205)..

כמו כן למי שיש רבעיית מגנזיומים או שיודע על מישהו שיש לו ... של XRI ....(מה ששמר אוהב)

בבקשה עוד לא התייאשתי מלחפש רבעייה במחיר הוגן...שילחו לי הודעה פרטית.

תודה ובברכה.

פורסם
אבל חוץ מיופי אני מאמין שהמגנזיום תורם עוד [מה למשל עם המשקל הקטן יותר איך זה מתבטא בשטח לגבי יתרון מורגש ,ולא רק על הנייר ?]
כמו ששמר רמז, ב 205 פשוטה [עריכה - וגם לא ב 106...] הנהג לא ירגיש בשום הבדל במעבר לג'נטים מסגסוגת באותה מידה.

לא באחיזה, לא בבלימה, לא בנוחות, לא בקלות ההיגוי. לא בכלום.

שיפור יושג רק ע"י שינוי מידות צמיג לחתך נמוך יותר, מה שבא בדר"כ עם הגדלת קוטר הג'נט ורוחב הצמיג.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אני לא רוצה לפתוח שירשור חדש...בהמשך ל7 מיליון שירשורים שפתחתי כבר בנושא...

אבל מצאתי לי רבעיית מגנזיומים יפיפיים!!! .. הם היו מורכבים על אקסנט האם יתאימו לפג'ו שלי?(205)..

תעיף מבט בקבצים המצורפים להודעה הזו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
(מה ששמר אוהב)

שמר אוהב דברים אחרים , אך הוא מנוע מלפרטם בפורום :roll:

גלגל העשוי מסגסוגת קלה (דגש על קלה . יצא לי לראות גלגלי סגסוגת כבדים מגלגלי הברזל המקוריים. דבילי משהו) אמור להפחית את המשקל הבלתי מקופץ של מכלול הגלגל (כל מה שתלוי על המתלה/בולם הזעכזועים) ובכך לאפשר לרכיבי המתלה לעשות את עבודתם ביתר קלות וביתר דיוק - תוצר לוואי - חדות ורגש בהיגוי , ובמצבים קיצוניים על סף אובדן האחיזה , שיפור כלשהו ברמת האחיזה.

מדובר כאן על מסלול מירוצים ותנאים קיצוניים ,ביום יום אין שום הבדל מלבד מראה (יותר יפה או פחות ,זה כבר טעם) וכסף.

פורסם

:roll: רק כדי להיות בטוח.....

ל205 ה PCD&STUD זה 4X108

לאקסנט זה 4X114.3

לפי מה שהצלחתי למצוא בשרשור...

אני מנייח שזה לא יתאים הג'אנטים שמצאתי ...הלא כן??.

:cry:

• תוכן חדש...