Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ביום חמישי האחרון ניצלתי את שהותי בת"א ו"על הדרך" קפצתי לאירוע הנ"ל בגני התערוכה, שקרא לי להגיע בכל הקלקת גוגל מזדמנת. אחרי כל, חשבתי, אעיף מבט נוסף בג'וליה, אחרי שראיתי אותה בז'נבה. אולי אפשיר קמעא.

הג'וליה שהוצגה, אותה מכונית מז'נבה במדי כחול מאזרטי מהמם, נראתה מעט טוב יותר הפעם. מן הסתם העין התרגלה מעט והקוים הרכים יותר מהנורמה הגרמנית הציגו מכונית לא מקורית במיוחד אבל נעימה למראה - וגם זה משהו.

אלא שלא ניתן היה לצפות בכל המכונית, מאחר והיא הוצבה על במה ושלט גדול אודותיה הסתיר את חלקה האחורי. אם רציתם להתבונן בו, יכלתם להדחק בין המכונית לשלט ולנסות להציץ, בהצלחה חלקית בלבד, כמובן.

באותה הזדמנות יכלתם לנסות לפתוח את תא המטען, אלא שהוא לא נפתח כי המצבר התרוקן - וזה אומר שגם לא יכלתם לכוון לעצמכם תנוחת נהיגה או לנסות את מערכת המולטימדיה במכונית(כנראה שמישהו בסמל"ת חסך על כבל טעינה קבוע, כי נודע לי שזה קרה גם באירוע ההשקה המוגבל שהתקיים שבוע קודם לכן).

הסתכלתי סביב, הפרסומות בגוגל הזכירו גם BRZ, אלא שלא היה שריד וזכר למכונית. אין כרגע אף BRZ בארץ, כך שעל אף שקיוויתי לחזות בדגם מתוח הפנים - נותרתי וחצי תאוותי בידי.

ובכלל, האירוע הזה, שמן הסתם עלה לא מעט להפיקו - ומשך לא מעט מבקרים, יכל להיות הצהרת כוונות והזדמנות לחשיפת דגמים עתידיים. טיפו הצ'באק וסטיישן, 124 של פיאט ואבארת, ה-BRZ שחסרונה הורגש, אולי אפילו אימפרזה חדשה, לאור עליבותה של הנוכחית.

אלא שכאמור כל זה לא קרה ונותרנו עם אירוע מכירות סטנדרטי וחסר מעוף, שמזכיר במשהו את התמחור הלא מוצלח של הג'וליה...

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

השאלה היא אם האירוע היה מוכוון לחובבי הרכב שמחפשים את רכבי הספורט או שהיה מוכוון ריקון מחסנים מהדגמים הפופולאריים.

לא הייתי באירוע ואני באמת לא יודע אבל למיטב הבנתי מי שמפש brz, 124 או ג'וליה יודע מה הוא מחפש ולא יקנה באירוע מהסוג הזה. לעומתו הנהג הממוצע שחושב להחליף רכב נתקל בפרסום וזה מזרז אצלו את ההחלטה (ואולי מצליחים לדחוף לו רכב חדש).

שוב, לא הייתי שם, לא יודע איך הביצוע ולא יודע איך הם שיווקו אותו. אני רק חושב בקול רם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מניח שנהג לילה צודק. אני גם מניח שפות"ש צודק בטענותיו, אלא שבשל צדקתו של נהג לילה אפשר להבין שהאירוע בהחלט לא תוכנן לחובבי רכב. נמנעתי מלהגיע לאירוע בגני התערוכה, לא בכדי, אבל אני גם לא מרגיש שפספסתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
504 הטעות היא שלך. בציפייה מארוע כזה :-)

הטעות היא לא שלי. לא אני שילמתי עשרות אלפי שקלים על שכירת ביתן 1 ולוגיסטיקות אירוע.

אם המטרה היתה נקיון מחסנים, אולי היא הושגה. הנקודה היא שצריך לחשוב קדימה ולנצל את אלמנט החשיפה והעובדה שמגיע קהל רב - שהופך ל"מפיץ הבשורה".

לא חובבי רכב אלא אנשים מהישוב, שיוכלו לספר ש"אוטוטו יש לפיאט סטיישן יפה ולא יקר" או ש"וואלה, יש פיאט 124 חדש" והשיחות האלו מעוררות לקוחות, מעבירות את הוייב שדברים חדשים קורים בפיאט - ושולחים אנשים לאולמות התצוגה.

עמיגר ודומיו? למזלה של סמל"ת, יש לה כמה כאלו. לצערה, כנראה שלא מספיק.

פורסם

שמרון, אירוע מכירות הוא אירוע למכירת המלאי הקיים...לא מדובר בתצוגת תכלית של דגמי 2017 של היבואן.

היבואן רוצה למכור עכשיו מה שיש לו ולא לבלבל את הרוכש הפוטנציאלי עם דגמים שיגיעו בעתיד...אתה יודע, זה לא טוב למכירות.

זה אירוע מכירות, לא אוטומוטור.

תכננתי להגיע (לא הסתדר) כדי להתרשם מהקונספט המעניין של יבואן שיש לו מגוון מותגים בניגוד לעבר.

(על פי ההתרשמות שלך אני מסכים שאת הג'וליה היו צריכים "להנגיש")

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא חובבי רכב אלא אנשים מהישוב, שיוכלו לספר ש"אוטוטו יש לפיאט סטיישן יפה ולא יקר" או ש"וואלה, יש פיאט 124 חדש"

אלה יהיו תגובות של אדם מהיישוב:

"פחחחח, מישהו עדיין קונה פיאט, ועוד במחירים האלה?"

"אתה יודע למה יש לפיאט חורים בגג? בשביל האוזניים של חמור שקנה את זה חחח"

"פעם הייתה לי פיאט טרמפה, המנוע עלה באש בעליה של נווה זורזוראמו"

"רק יפני, אחי. יונדאי גם סבבה"

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היבואן רוצה למכור עכשיו מה שיש לו ולא לבלבל את הרוכש הפוטנציאלי עם דגמים שיגיעו בעתיד...אתה יודע, זה לא טוב למכירות.

אין שום סתירה בין מכירות של מלאי קיים להצגת דגמים שיגיעו בקרוב - ובפרט שאינם באים זה על חשבון האחר.

עובדה - יצרנים משיקים בתערוכות דגמים חדשים בעוד הישנים עדיין נמכרים. זה קורה כל הזמן, אז כנראה שהיצרנים יודעים דבר או שניים בשיווק.

אדם שמתעניין בסטיישן או בהצ'באק, לא ירכוש טיפו סדאן. אבל אם היה רואה אותן מוצגות - היה יודע שיש למה לחכות. את האירוע פקדו אנשים רבים, לאו דווקא מוזמנים או בעלי פיאט וסובארו. אנשים הגיעו כי משעמם להם/יש אירוע בחינם/חושבים להחליף את הרכב.

כולם לקוחות פוטנציאליים!

ולמגיב שמעלי(ממזר שמן); אם אנשים ממשיכים לקנות שברולטים עממיים/קוריאניים בהמוניהם(על אף מוניטין אמינות בעייתי ושמירת ערך אפסית), אנשים יקנו גם פיאטים - ואולי גם יהנו יותר.

הכל בידי היבואן וגישתו.

פורסם

רוב מי שפקד את האירוע היו מוזמנים למיטב ידיעתי. אמנם אין סתירה בין זה לבין חשיפת דגמים עתידיים, אבל ככה"נ זאת לא הייתה כוונת המשורר. אפשר להתווכח עד מחר האם זה היה נכון (ולדעתי הצדק אתך שניתן היה למנף את זה) - אבל זאת פשוט לא הייתה הכוונה. אם אכן נמכרו 1000 כלים ביומיים או שלושה שזה לקח - לפחות משהו. עכשיו שיורידו את מחיר ה-X ויתחילו לדחוף את הטיפו לליסינג, להעלאת מודעות ולא רק חיסול מלאי שמעלה אבק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הנתון הזה שמובא כאן למעלה, גם אם הוא נכון, מועד באופן נמנע לשינויים, די שבין מועד ההזמנה למועד האספקה ייתקלו הקונים בחברים של ה"ממזר השמן" ( ומאלו כידוע יש המון ) , וירוצו חיש לבטל וללכת לשכנים ביונדאי בשביל להרגע.

פורסם

אירוע מעולה.

שלוש פעמים ניגשו אליי בחורות צעירות עם מבע מתעניין ושאלו אם אני צריך עזרה.

ברמה האישית, רשמתי הצלחה כבירה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הן כנראה חשבו שאיבדת את מקל ההליכה שלך.

(להמחשה, תמונה שצילמתי לפני שלוש שנים):

[ATTACH=CONFIG]472572[/ATTACH]

אפשר רק לדעת היכן צולם? נראה לי שאני חייב להגיע לשם. אנסה את מזלי עם קטטר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...