Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון דופק

iceco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את הm400, אני מבין שהכיוון מבחינת מקצועיות הוא רק עם רצועה? ואם קונים רק רצועה, מתממשקים עם אפליקציה ייעודית או גנרית שמספקת נתונים לנייד? אני רץ בחוץ בלבד ולא במבנה סגור.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כה לא השתמשתי באפליקציה, כיון שהשעונים הקודמים שלי הצריכו ציוד נוסף כדי להעביר נתונים למחשב, ולא היהחשוב לי עד כדי רכישת האבזרים.

עקרונית אתה יכול לקנות רצועה בלבד (H7 או מקביל מתוצרת אחרת) ולהתממשק לאפליקציה בטלפון, בכלל בלי יחידה על פרק כף היד. העניין הוא שקרוב לודאי יחידה כזו הרבה יותר נוחה לקריאה תוך כדי תנועה. עד כמה שידוע לי מדובר באפליקציה ייעודית, יתכן שיש גם אפליקציות מתחרות. כאמור, לא בדקתי את הנושא.

לגבי מדי דופק אופטיים - אין לי אתם נסיון אמיתי. אמנם לפני כחודשיים קניתי לאחד הבנים פולאר A360, אבל הבחור לא "התחבר" לעניין ולא עונד אותו. למעשה המכשיר די מיותם, הצעתי לאשתי (שמתאמנת בעומסים גבוהים מאד) להשתמש בו, בינתיים היא לא מראה התלהבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין אותי לשמוע כאן מאנשים שרצים עם שעון בלי רצועה בעל חיישן אופטי בלבד מדוע הם רכשו שעון שכזה, לכאורה אין בו שום טעם אם הדבר העיקרי שהוא אמור לשמש לא עובד כמו שצריך.

פורסם

להבנתי - החסרון המשמעותי בחיישנים אופטיים הוא השהייה של מספר שניות מרגע השינוי בדופק ועד לקליטת השינוי במכשיר.

בריצה, כאשר הפעילות ממושכת והדופק יחסית קבוע, אין לדיליי הרבה משמעות. לעומת זאת, בפעילות מבוססת אינטרוולים, כשכל הפעילות נמשכת זמן קצר בעצימות גבוהה ולאחר מכן מנוחה, זמן התגובה הארוך הופך את הקריאה ללא רלוונטית.

כמו כן, חיישנים אופטיים מתקשים להתמודד עם דופק מהיר של מעל 160 פעימות. אם כי יכול להיות שהטכנולוגיה השתפרה מאז.

אגב, אופציה נוספת היא מדידת דופק אופטית באוזן, אמורה להיות מדוייקת יותר בשל היעדר הצורך להתמודד עם אור חיצוני משתנה ונסות לתקן את הקריאה לפיו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני לא מצוי בפרטים הטכניים, אבל שעון הנענד על היד זז בזמן ריצה, זה מסביר קושי של החיישנים להתמודד עם התנאים המשתנים. לעומת זאת רצועה מהודקת על החזה והתנועה שלה מינימלית, וגם אם היא מחליקה מעט קריאת הדופק לא נפגעת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ובגלל זה השאלה, על כל המליונים שרכשו עד היום שעון דופק אופטי בלי רצועה, משהו לא מסתדר לי פה.

בהרגשה אני נוטה לאלה שסוברים שהשעון עם הרצועה מסורבל ומעיק, נקווה שיבוא משהו וישפוך אור על העניין, אם יתברר שזה אכן לא יעיל בעליל השעון ללא הרצועה נקנה אחד עם ונתקדם משם.

פורסם (נערך)

מבין מי שמתאמנים אתי - הרוב המוחלט שמשתמש במד דופק משתמש במכשיר עם רצועה. מעולם לא שמעתי תלונות על חוסר נוחות.

יתכן שאצל נשים המצב שונה, אבל גברים ממש לא חשים בקיומה של הרצועה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

מעניין מאוד מה שאתה אומר, השלב הבא בשעון זה הגרמין 735 שכולל גם אופטי וגם רצועה אך הוא מיועד גם לטריאטלון ואני כרגע מכוון לריצות מסודרות בלבד.

פורסם

במקרה שלי אתרום רק 5 אג' לנושא השירשור :wink:

אם המטרה בשעון דופק היא להמצא בטווח "הדופק היעיל ביותר לשריפת שומן" על מנת להתחטב, אז לדעתי חבל הכסף.

אם מסתכלים במיקרו על צורת הפעולה של מאגרי האנרגיה בגוף, זה אכן תומך את התאוריה הזו.

ברגע שמסתכלים על זה במאקרו, התמונה משתנה לחלוטין. כלל מספר אחד בחיטוב הוא גירעון קלורי. זה מושג בראש ובראשונה בעזרת תזונה. ניתן להגדיל את הגירעון ע"י פעילות ספורטיבית, לצורך העניין הליכה/ריצה למשל. זה יכול לשרת אותי בהגדלת הגירעון הקלורי הכולל או יצירת גירעון קלורי גדול יותר ללא הפחתה בכמות הקלוריות הנצרכת (מזון).

מכאן אנחנו יכולים להסיק שפעילות עצימה יותר, מה שבהכרח דורש ממני יותר אנרגיה (קלוריות), בהכרח תעזור לי ליצר גירעון גדול יותר לעומת פעילות מתונה. פעילות עצימה=דופק גבוה יותר , פעילות מתונה=דופק נמוך. כמובן שיש עוד משתנים כמו כמה זמן אני יכול להתמיד בסוג הפעילות, מצב בריאותי, איזה סוג פעילות מבוצע וכו'.

בגדול, אם המטרה היא באמת להתחטב (זה מה שהבנתי ממה שכתבת) אז הכוונות טובות אבל הדרך שבחרת לא בדיוק תוביל אותך בצורה היעילה ביותר למחוז חפצך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בהמשך למה שנכתב אני בחיטובים עושה אירובי רק אם בא לי לדפוק גלידה בערב. חוץ מזה רק גירעון בלי דקת אירובי ואני מגיע לאחוזי שומן יחיסת נמוכים עד שאני נשבר מנטאלית באיזור ה11-12

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...