Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רנו פלואנס 1600, 2010.

צריך לעשות טיפול 90,000 (רצועת טיימינג הוחלפה לפני כ-3 שנים אז אחכה עם זה לעוד שנה).

האם ההצעה שקיבלתי הוגנת או שאפשר לקבל בפחות?

* משום מה זה הופך את התמונה....

IMG_1031.jpg

פורסם

מחירים יפים מאוד.

אמרו לך שהמסנן אויר ומזגן תחליפיים? המוסך אני מניח לא מורשה יבואן לפי מה אני רואה.

מה בנוגע להחלפת נוזל בלמים? נוטים לשכוח אותו בארץ. שים לב שהוחלף בעבר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
תבקש להוריד את הנוזל שמשות

10 ש"ח לפני מע"מ זה גנבה.

אני בטוח שכל אחד שניכנס למוסך יסכים לעצמו לספוג 10 שח לנוזל שמשות אם טיפול שכזה ייסתכם במחיר סביר ביותר ואפילו זול כמו פה!

פורסם

סה"כ ההצעה מאוד הוגנת. עם זאת,צריך לקחת בחשבון אפשרות שזו הצעה ראשונית,שעלולה לטפס אם יידרש למשל להחליף בלמים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תבקש להוריד את הנוזל שמשות

10 ש"ח לפני מע"מ זה גנבה.

כל פעם מישהו חייב להכניס את ההערה המיותרת הזו.

מה גנבה? כמה עולה מיכל נוזל שמשות? פחות מ 10 ש"ח? נגיד 5 ? אז 5 שקלים שמוסך "עשה עליך" זה גנבה?

במסגרת הטיפול אמורים לעשות השלמת מפלס לכל הנוזלים וזה בסדר גמור כשממלאים נוזל שמשות ולא מים מהברז.

זה חלק מהשרות של מוסך, אם תקנה את המיכל הזה לבד תחסוך איזה חצי גרוש, על מה בכלל אנחנו מדברים? גנבה?

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

האמת שלא שאלתי כלום כי ממש מיהרתי, פשוט נכנסתי ושאלתי כמה עולה הטיפול ושלפו לי את המסמך הזה.

אם רשום שם חלק מקורי אני אתעקש שיהיה חלק מקורי - אחרת תחליפי יעלה פחות, לא?

בקשר לנוזל בלמים אני צריך לבדוק האם ומתי הוחלף כי הרכב היה לא מזמן במוסך מורשה ותוקנו הרבה מאוד תקלות (אין לי מזל עם הרכב הזה לצערי).

בנוסף לכך החלפתי מצבר ברכב לאחר שהמצבר הישן היה בן 4 שנים, מה שכן צריך להחליף 4 גלגלים דחוף.

אני כבר לא יודע אם למכור את הרכב או להמשיך להשקיע עליו (והשקעתי עליו כבר כמה אלפים טובים)...

פורסם

אם אתה מבסוט מהרכב וכבר השקעת אז 4 צמיגים לא יעשו את ההבדל המצדיק למכור את הרכב. אם אתה מרגיש שהרכב בהוצאות שלו הוא בור ללא תחתית ואתה לא ממש מרוצה אז תעיף ותתקדם!

פורסם
כל פעם מישהו חייב להכניס את ההערה המיותרת הזו.

מה גנבה? כמה עולה מיכל נוזל שמשות? פחות מ 10 ש"ח? נגיד 5 ? אז 5 שקלים שמוסך "עשה עליך" זה גנבה?

במסגרת הטיפול אמורים לעשות השלמת מפלס לכל הנוזלים וזה בסדר גמור כשממלאים נוזל שמשות ולא מים מהברז.

זה חלק מהשרות של מוסך, אם תקנה את המיכל הזה לבד תחסוך איזה חצי גרוש, על מה בכלל אנחנו מדברים? גנבה?

נעזוב רגע את העניין התשלום של 10 ש"ח לנוזל שמשות. הבעיה שלי עם אמירה שלך היא:

1. המוסך פותח בקבוק נוזל שמשות ומכניס למיכל. מיכל כזה הוא לפחות 4 ליטר. מי קבע שהוא צריך 4 ליטר או 2 ליטר או בכלל לא צריך?

2. באמת בודקים בטיפול את כל השמנים? צר לי, אבל כשאני נכנס למוסך חצי מהדברים לא בודקים: לא תופים, לא איכות שמן בלם, וגם שמן גיר. העיקר לעשות את העבודה מהר ולהעיף אותי קיבינימט. כל התיאור הוא לגבי מספר מוסכים שנכנסתי אליהם והם מורשה משרד התחבורה.

פורסם

אני מניח שהצעת המחיר ניתנה בהתאם למה שדורש היצרן להחליף בקילומטראז הזה. העניין של לא לבדוק דברים על הדרך ולהעיף כמה שיותר מהר זה כבר משהו שיגרתי אבל עדיין כלקוח אתה רשאי לדרוש זאת מהמוסך אבל אז אל תופתע שיידחפו לך אלמנטים על הדרך. תמיד משהו יבוא על חשבון משהו. תפסת זמן על הליפט...מישהו צריך לשלם את זה!

פורסם

מרוצה מהרכב בסה״כ אבל עדיין מרגיש שזה הופך לבור ללא תחתית.

לפני כמה חודשים היתי במוסך מורשה ותקנתי המון תקלות ויצאתי בנזק של כמעט 6000 ש״ח.

מצבר החלפתי עבור 500 ש״ח.

טיימינג הוחלף לפני 3 שנים (ב-60,000-70,000 ק״מ).

בנוסף לכך:

1. צריך להחליף 4 צמיגים.

2. צריך להחליף/לתקן מנוע חלון צד נהג.

3. כאשר מדליקים את האורות ברכב אז התאורה הרגילה ברכב נהפכת להיות מאוד חלשה (למשל: האור במערכת סטריאו נהפך לחלש מאוד ובלתי ניתן לראות מה רשום בלוח).

4. ההגה נהיה מרגרינה.

יש לציין שסעיפים 2+3+4 קרו בבת אחת תוך כדי נסיעה תוך כדי פניה.

פורסם
תודה לכולם על התשובות.

האמת שלא שאלתי כלום כי ממש מיהרתי, פשוט נכנסתי ושאלתי כמה עולה הטיפול ושלפו לי את המסמך הזה.

אם רשום שם חלק מקורי אני אתעקש שיהיה חלק מקורי - אחרת תחליפי יעלה פחות, לא?

בקשר לנוזל בלמים אני צריך לבדוק האם ומתי הוחלף כי הרכב היה לא מזמן במוסך מורשה ותוקנו הרבה מאוד תקלות (אין לי מזל עם הרכב הזה לצערי).

בנוסף לכך החלפתי מצבר ברכב לאחר שהמצבר הישן היה בן 4 שנים, מה שכן צריך להחליף 4 גלגלים דחוף.

אני כבר לא יודע אם למכור את הרכב או להמשיך להשקיע עליו (והשקעתי עליו כבר כמה אלפים טובים)...

ממליץ לך לבדוק כמה לקוחות לפני שאתה נכנס למוסך. המוסך הזה מאוד מפורסם בב"ש. שמעתי מכמה לקוחות דברים טובים וגם דברים לא טובים.

כשהייתה לי בעיה באוטו שלי (לא רנו), שהרעיש בצורה מוזרה, הגעתי אליו והוא דרש על הבדיקה 150 ש"ח. זה אמנם לגיטימי לבקש כסף מראש על איתור התקלה, אך עבורי זו לא הייתה אופציה ויצאתי מהמוסך. לכן לא אוכל להגיד לך באופן אישי על אופן העבודה על הרכב.

• תוכן חדש...