Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרוצה מהרכב בסה״כ אבל עדיין מרגיש שזה הופך לבור ללא תחתית.

לפני כמה חודשים היתי במוסך מורשה ותקנתי המון תקלות ויצאתי בנזק של כמעט 6000 ש״ח.

מצבר החלפתי עבור 500 ש״ח.

טיימינג הוחלף לפני 3 שנים (ב-60,000-70,000 ק״מ).

בנוסף לכך:

1. צריך להחליף 4 צמיגים.

2. צריך להחליף/לתקן מנוע חלון צד נהג.

3. כאשר מדליקים את האורות ברכב אז התאורה הרגילה ברכב נהפכת להיות מאוד חלשה (למשל: האור במערכת סטריאו נהפך לחלש מאוד ובלתי ניתן לראות מה רשום בלוח).

4. ההגה נהיה מרגרינה.

יש לציין שסעיפים 2+3+4 קרו בבת אחת תוך כדי נסיעה תוך כדי פניה.

צרפתייה קנית ברגל ירית...זהו מחיר ההקרבה. אני יכול לנחש שלא תחזור לרנו/פזו/סיטרואן.... בכל מיקרה לך עם ההרגשה והכיס וקח בחשבון שגם השוק של הרכב הזה הוא בהתאם אז אל תצפה לקבל עליו הרבה וההשקעה שלך עד היום לא תעניין אף קונה!

פורסם
נעזוב רגע את העניין התשלום של 10 ש"ח לנוזל שמשות. הבעיה שלי עם אמירה שלך היא:

1. המוסך פותח בקבוק נוזל שמשות ומכניס למיכל. מיכל כזה הוא לפחות 4 ליטר. מי קבע שהוא צריך 4 ליטר או 2 ליטר או בכלל לא צריך?

2. באמת בודקים בטיפול את כל השמנים? צר לי, אבל כשאני נכנס למוסך חצי מהדברים לא בודקים: לא תופים, לא איכות שמן בלם, וגם שמן גיר. העיקר לעשות את העבודה מהר ולהעיף אותי קיבינימט. כל התיאור הוא לגבי מספר מוסכים שנכנסתי אליהם והם מורשה משרד התחבורה.

מה הקשר בין מה שאני כתבתי לבין מה שאתה כתבת? בחלק מהמקומות אם לא השתמשו בכל המיכל, יתנו את מה שנשאר לבעל הרכב.

דעתי היא שזה בסדר כשמוסך ממלא נוזל שמשות ומחייב 10 שקלים. גם אם היה חסר רק חצי מיכל.

אתה חושב שזה לא בסדר - אין בעיה.

עכשיו, אם אתה רוצה להסיט את הנושא לעוד דיון (מספר מיליון ושבע עשרה) על שרות גרוע שקיבלת במוסך כזה או אחר, תעשה את זה בכייף אבל אני לא משתתף. התעייפתי מהדיונים האלו, אין לי יותר מה לתרום בהם ואני לא הכתובת לתלונות הציבור.

פורסם

המוסך הזה לפני כמה שנים טובות היה מורשה רנו. יש לו ידע וניסיון ברכבי רנו ברמה של מוסך קרסו, רק במחירים יותר ידידותיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בזמנו פעם אחת בטעות טיפלתי ברנו שלי במוסך הנ"ל... לא חוזר לשם בחיים. זול שם עלה לי ביוקר!

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אתה מוזמן לפרט, ביקורת שלילית ללא פירוט לא שווה כלום.

תסביר. הייתה בעיה ככה וככה, תיקנו חלק כזה וכזה, זה וזה לא הסתדר, תבסס את הביקורת שלך.

פורסם

החלפת טימינג לרנו לגונה... לאחר החלפה בעמית רעשים . אמרו שיפרקו שוב אבל זה יעלה כסף. הלכתי למוסך מורשה מסתבר שהחלקים שהורכבו לא מתאימים לרכב או לערכה שהורכבה.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
תודה על התשובות חברים, בהתייחס להודעה האחרונה שרשמתי - מה אתם היתם עושים?

אני מרגיש שזה כבר נהיה בור ללא תחתית.

כבר השקעת, לך תדע אם הרכב שתקנה אחרי זה לא יצטרך השקעה.

צמיגים אתה יכול להחליף אצל ג'נו מול השוק הבדואי (רביעיית פאלקן 914 ב1000 ש"ח)

במגאן שלי אני מטפל אצל ד"ר לרכב שנמצא מאחורי הקרוואן שעושה לוחיות רישוי ליד תחנת דלק תפוז.

פורסם

אם זה מה שאתה מרגיש תקן רק דברים בטיחותיים.

רק שתדע למכור רכב צרפתי בעתיד עם תקלות קטנות קשה מאוד.

תתנחם בעבודה שזה לא באמת רנו אלא סמסונג(כן שם הרכב בקוריאה) ואל תפחד לקנות רנו בעתיד כי הרכב לא באמת מייצג את רנו אלא את החטיבות של המזרח הרחוק.

• תוכן חדש...