Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לקוחות שלי גוררים אותי לתחום לא-לי... הם רוצים מכונית יפנית (נו, מה לשות?) מרווחת במיוחד (נסעו באירופה ב BMW 525 סטיישן ורוצים משהו דומה בפינוקים ובמרווח.

אודה לרעיונות...

אה, התקציב... כן. בין 50 ל- 80K... גמיש.

פתוחים גם להצעות ספציפיות (רכב שמור ומלוקק בלבד).

דב

054-7876562

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

דרישות גבוהות בתקציב הזה

.. בעיה. התקציב ביורו במקרה? אז אין בעיה לקחת את ה 525 למרות שמחירו מופרח.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מאזדה 6 סטיישן 2013 מליסינג תכנס בתקציב בדוחק.

הייתי מחפש גם הונדה אקורד סטיישן וטויוטה אוונסיס סטיישן אבל הם מאוד נדירות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

במחיר כזה תוכל למצוא פיג'ו 5008 מ 2012 . לא בטוח שיהיה מלוקק אבל דיי דומה ל BMW 2 טורר שמגיעה עם מנוע יותר חזק.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

היפניות היחידות שמציעות 3 מושבים נפרדים נפרדים הן מיניוואנים full-size אשר בד״כ לא נמכרות בארץ. בשנים האחרונות הגיעו מספר אקזמפלרים של טויוטה סיינה, אך אני לא חושב שהן נכנסות בתקציב שהוגדר. שכנע אותם למצוא סניק טורבו דיזל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם מתפשרים על סטיישן, אפשר למצוא טויוטה קאמרי בתקציב הזה, שתהיה שמורה ומאובזרת ( יחסית לתקציב ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הדרישה לשלושה מושבים אחוריים עצמאיים קשיחה ? אם כן אז הטיוטה וורסו גם באה בחשבון רק שהיא ממש צפופה ולא מפנקת ובנוסף יקרה.

ממש לא ברמה הנוחות והפינוקים של האירופאיות שהזכרת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
הוורסו עם מזגן קדמי בלבד. וגם הוא פח.

צודק אבל פות"ש מחפש יפנית עם שלושה מושבים מאחור. הנפילה הבאה זה להציע הונדה סטרים מלפני 10 שנים .

כאמור שתיהן לא מתקרבות לפינוק והנוחות האירופאית של הפיג'ו 5008 שכוללת גם מזגן לשורה שנייה. (למזלי אין דרישה לאמינות).

פורסם

תודה רבה לכל העונים. הייתי צריך את התמיכה שלכם לראייה שלי, ש"אין חיה כזו".

בוודאי, http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?17035-menir1, רנו סניק כזו או אחרת זו הבחירה הראשונה שלי עבורם, אבל המגאן 2007 שלהם והסטיגמה של הצרפתיות חוסמים את העניין - בשלב זה. גם C4 פיקאסו לדעתי עונה יפה על הצרכים, לא?

ו - http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?132586-save, אתה לא מבין לבד שהדרישה ליפנית מגיעה מדרישה בסיסית ועקרונית, לא מתפשרת, לאמינות? שאני אמליץ ללקוח שלי על רכב יפני??? בחיים (לא בגלל שהן לא טובות, רק בגלל המחירים...)

אתן להם לקרא את התשובות שלכם... נראה לאן זה יביא אותנו. אני אפילו התחלתי לחשוב על איזו אמריקאית. דווקא שנת הייצור פחות קריטית אם הרכב מלוקק.

אבדוק את עניין ההונדה סטרים והטויוטה קאמרי סטיישן, למרות שאני די נגד מכוניות שאינן נפוצות בכבישי ארצינו) פתוח לעוד הצעות!!!

שוב תודה, דב.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

אז תזכיר להם גם שהונדה בת 12 או טיוטה ישנות אינן ערובה לאמינות . שוב בתקציב הזה קשה לקנות אמינות אבל הרנו לא רחוקה משם . מה שהייתי עושה : קונה פיקאסו מודל 2009 עם מנוע 2000 סמק (לא 1600) .

זה יעלה כ 20000₪ . לוקח לדיטיילר שינקה יחליף ריפודים וצביעה כללית . עוד ₪10K .

ובעודף קונה אמינות. תרתי משמע. מכניס לטיפול יישור קו עצבני. שיפוץ גיר , חלפים מקוריים שמנים הכי טובים וכו. עדיין ישאר עודף.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה למוסיפים כאן. אני מקשיב ובודק.

אם אני מבין נכון, בטויטוה קאמרי (דווקא יש הרבה מכוניות למכירה...) - המושבים האחוריים לא נפרדים, אז היא יורדת מרשימת האופציות...

פורסם (נערך)

בוודאי, http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?17035-menir1, רנו סניק כזו או אחרת זו הבחירה הראשונה שלי עבורם, אבל המגאן 2007 שלהם והסטיגמה של הצרפתיות חוסמים את העניין - בשלב זה.

אם יש להם מגאן, אז הם לא מונעים מתוך סטיגמות אלא מדברים מניסיון :wink:

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם

דב קראתי את ההודעה הראשונה שלך ! ולא ממש ראיתי דרישה לשלושה מושבים נפרדים, אלה לרכב סטיישן מרווח לשלושה מאחור ממוצא יפני .בתקציב של 50-80 ,אז פה יש את סובארו אאוטבק אמין מפנק מרווח . מאזדה 6 סטיישן , וטויוטה אונסיס סטיישן זה מה יש בשוק שלנו .

• תוכן חדש...