Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בחודשים האחרונים התחילו להתפתח אצל מקס כתמים כהים על הבטן של מקס. בנוסף, הוא מאבד מעט שיער במרפקים.

מקס פירנאי מעורב, והוא בן שמונה ומשהו. הוא אוכל Now!, אוכל ללא דגנים מרכיבים שבמקור גם מתאימים לבני אדם.

לכלבה של ההורים (לברדור) שלי סימפטומים דומים כבר מספר שנים, הווטרינר טען שהכל בסדר וזה עניין של גיל. בזמן האחרון החליפו אוכל, והמצב אצלה השתפר מעט. אני לא מכיר אוכל איכותי יותר מזה שאני יכול לרכוש עבורו, אבל חיפוש באינטרנט מצא לא מעט פוסטים של בעלי כלבים שעברו לאוכל טבעי ונא, והדבר פתר להם את הבעיה.

מישהו מכיר את הבעיה באופן כללי ויש לו רעיון? או לחלופין מישהו מאכיל את הכלב אוכל נא ויכול לתת עצות אורח רעיונות?

תודה,

פורסם

לפני הכל, את מקס לקחת לוטרינר? יכול להיות שלכלבה של ההורים יש תסמינים דומים אבל לא קשורים למה שיש למקס. מציע להתחיל משם ואז להמשיך.

(כדוגמא, לכלב שלי תסמינים זהים שנוצרו מבעיה רפואית)

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

פורסם

לא, לא לקחתי. הוא לא מתגרד, לא נראה כמו פריחה או אלרגיה, נראה דומה מאוד למה שיש לה.

הווטרינר התייחס כל כך בנונשלנטיות לכלבה של ההורים, אז לא התייחסתי לכך.

אולי באמת אקח, נראה מה יגיד.

פורסם

יש הרבה אנשים שמאכילים את הכלבים שלהם האכלה טבעית. מדובר על משהו שמצריך קצת יותר זמן מלקנות שק אוכל, ובד"כ גם יותר יקר, אך ברוב המקרים זה מוביל לתוצאות טובות יותר ממזון יבש.

אתה יכול למצוא המון מידע בנושא והרבה מאוד אנשים עם ניסיון בתחום בקבוצת פייסבוק שנקראת "קרייזי דוג פיפל".

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לגבי איבוד הפרווה במרפקים,

זה כנראה קורה משכיבה על משטח קשיח(רצפה או סדין דק על הרתפה), לטובת המרפקים ובמפרקים בגיל כזה, חשוב להקפיד על רביצה על משטח מרופד מאוד.

• תוכן חדש...